- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 
			  Mobilarena Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt válasz  op.erik

üzenetére op.erik

üzenetéreNos igen, az AMP-t a amcsik a legjobban sikerult AK-nak tartottak - ha jol ertelmeztem, meg az eredeti AK-hoz kepest is. 
 Amugy roman fejlesztes : regebb azt olvastam - majd utannanezek, mivel tudok romanul - hogy valami bukaresti faszi feltalalt valamit - valami ellensuly ami a tusban van ?! ha jol emlekszem - ami csokkenti azt hogy a fegyver csove emelkedjen.Mi nem lohettunk sorozatot loveszeten, igy nem tudom hogy a roman AKM hogy viselkedik.De eleg pontos fegyver egyeslovesnel, vagy legalabbis ugy tunt, amikor en lottem.Mondjuk az enyem regi volt (ha jol emlekszem 60as evek vege vagy 70es evekben volt gyartva), es jobbra hordott...Miutan ezt kitapasztaltam, picitt balra tartottam, es a celalak fejebe lottem siman, egymas utan, kb 100-200 meterre volt a celtabla.
 Erdekes, de jol mutat - legalabbis nekem tetszik az M203 a cso alatt 
 A magyar AK-ra meg a nyugati (nem amcsi) G-25 vagy mi a fene van teve kekeeci akkor a fegyverek, amelyeket bemutattal, a jatekban is ez a tipusuk/nevuk/megjlolesuk, ugye ? 
 Mert akkor letoltom a modot, es a nevek alapjan megtalalom a modellt, meg hozza a boret is, hogy at tudjuk emelni az alapjatekba pl.
 A Gladiator 2 miert jo ? Regebb mintha lattam volna valami Youtubos videot rola, de mar nem emlekszem milyen...valami dereng hogy a ShoC BAR palyan volt, es valami arenaban tudtal kuzdeni, innen a Gladiator ?!rétisün en ugy emlekszem, hogy nem volt gond az AMK-val ilyen teren, talan csak palyavaltaskor fagyott ki esetleg...ez jo par modnak a betegsege, nincs eleg memoria... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- ASUS ROG Zephyrus M16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield
 shield