Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- iPhone topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kislaki92 #21538 üzenetére
Nekem mar van.
xFreex majd a hetvegen kiszedi nekem azokat a fegyvereket, melyek elmeletileg (gyakorlatilag nem 100%-ban) hasonlitanak a magyar fegyverekhez.Azokbol osszekalapal(hat)unk egy - nevezzuk esetleg Hungarian Weapons Mod-nak dolgot.A vegso kerdes az marad, hogy egyaltalan tarsitsuk-e valamilyen modhoz, vagy maradjon a sima alapjatek kiegeszitoje.Sajnos - es valoban sajnos - nem tudunk csinalni egy magyar modot, mert nem ertunk hozza.Aki meg ert hozza, az mas modot csinal, es nem erdekelt egy magyar vonatkozasu mod elkesziteseben (ami akarmilyen rovid is lenne teszem azt fel, allati sok idot igenyelne elkesziteni).
Dodopek, ez a kep micsoda is ? (Autumn Aurora amit a ShoC oldalon is kozzetettel, vagy megse ?)Dhampir nekem lenne egy, mar irtam is rola, lehetne egy jo kis zombis jatekot csinalni.
Na ne ugy kepzeljuk el, mint egy esztelen zombi hentelos jatekot, hanem meglenne neki a jo kis tortenete, amolyan tulelo horror sztori (csak eppen a zombi fertozes lenne a tema, es nem a Zona, vagy radioaktiv sugarzas).
Az hogy erre a zombis dologra gondoltam a - Lengyel David "A joslat" cimu konyv adta.Persze mas dolgot is ki lehet talalni, nem csak zombist, de mi legyen az ? Pl "Egy magyar sztalker a Zonaban" cimu tortenetet mutassuk be ?
Vagy egyeb is lehet, barmi, de mi ? Zombi + postapokaliptikus torteneten kivul nem tudom mi passzolna a Stalker jatekhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest