- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Négyszer kidobott az AMK XRay Engine hibával még a mocsárban. Újra kellett indítani, utána megjavult.
Az Öreg templom környékén: zombik, "láthatlan" zombik (?), Irányító, van ott minden.
Furcsa bugok voltak Herceg küldetésekor a Zatoni átkelő előtti tanyánál. A banditák kipucolása után semmi nem történt, pontosabban mindenki elment. Amikor legközelebb arrafelé jártak, akkor banditák suttogását hallottam. Herceg átváltozott banditává, nekem négy sztalkert le kellett lőnöm (én is banditra lettem egy kis időre?), utána mindenki visszaváltozott és sikerült a küldetés.
Hanshoz is mégegyszer el kellett mennem. Kísérése során ormányosok és a Kiméra párja ismét megjelent. Végre sikerültnek nyilvánította a mod ezt a küldetést is.
Korrekció: Korábbi hozzászólásomban "F6" gránátot írtam F1 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / AKCIÓÓÓ!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest