- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
Pelnek igaza van abban, hogy ez nem egy befejezett mód hanem beta, még nem egy stabil mód, hja és valaki végig vitte már, mert én már egy hónapja nyomom heti 6-8 órában és még csak nyolc pályán jártam a freeplay verzióban, ahol nincs fő küldetés, csak a borzasztó sok mellék küldik !
Ha javasolhatnék egy igazán jó, kész, közepesen stabil módot angolul (mert oroszul beton stabil) az ez lenne:
[link] ,[link] ,[link] .
A mód játszása közben sokszor be crashalt, amit Kekeeci fórum társ nekem javított, ezek a hibák általában a hanyag angol fordítástól keletkeztek, amit akarok mondani az az, hogy van egy franya javító patch a srácnál, de ez nem teljes, mert nem vittem én se végig a módot, mert egy csapongó tesztoszteronstalkerista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Könyvajánló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest