- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-.-
Brno 2007
1. Smisa
2. Neuro
3. MityuCuritiba GP
1. Ted
2. Neuro
3. BaluHungaroring 2010
1. Smisa
2. Neuro
3. FeriMacau
1. Neuro
2. Ted
3. NeuroMonza Grand Prix
1. Neuro
2. Ted
3. SmisaNuerburg GP
1. Ted
2. Smisa
3. NeuroOschersleben
1. Neuro
2. Ted
3. SmisaPortimao
1. Ted
2. Neuro
3. SmisaMarrakech
1. Neuro
2. Ted
3 AdyzValencia
1. Neuro
2. Feri
3. SmisaZolder
1. Neuro
2. Ted
3. M4dm3nBalatonring
1. Ted
2. Neuro
3. YakQzASssssssssz'al másnak is lukas gumit!!
-
A ballasztnak nem az a célja, hogy 2 sec különbségeket 0-ra redukáljon, erre nem képes (és véleményem szerint nem is igazán lenne igazságos), ezt írtam fentebb. Ha lehetne, a hátsókon akkor sem segítene, mert ők nem azért vannak hátul, mert az elsők elöl (mármint a konkrét köridőkre gondolok. Ha én megyek 2:02-t, a leghátsó meg 2:06-ot, akkor hiába lassítanál rajtam 2mp-et, ő akkor is 2:06-ot megy, vagyis semmivel sem lesz közelebb a középmezőnyhöz, aki 2:04-et ment. A közép viszont közelebb kerül az elsőkhöz, de ez a hátsókat aligha vigasztalja).
Ez csak az elsőkre és a középmezőny egyes tagjaira lenne kihatással.Persze ez is egy vélemény, amit írsz, mindenképp számít.
-
Igaz, viszont aki nagyon lemarad, az ebben a verzióban továbbra sem kapna semmilyen segítséget. Egyedül az elsők lennének egy kicsit jobban visszafogva, de a leghátsókat ez val'szeg nem boldogítaná túlságosan.
Az egyes változatban viszont az elsők kicsit vissza lennének fogva, a hátsók pedig kicsit segítve - a középmezőnyhöz képest. Mérlegelni kell. -
A valóságban is van olyan, hogy valaki beragad a homokba.
Zodo a kormányosok nem lesznek büntetve, csak a nagyon jó játékosok lesznek egy kicsit visszafogva, így van az eredeti wtcc szabályzatban is. Ja és tudtommal nem lesz külön pontozás (legalábbis leírva még nincs ilyesmi, és ahogy fentebb írtam, én nem is támogatom, csak úgy, ha a kettő egymás mellett megy)...
Mindez még ki sincs próbálva, lehet, hogy nem is fog működni. Türelem.
-
dzsavermadar
senior tag
Kedves smisa!
Kedves Baluuuka! #1886
Mi lenne, ha végre elolvasnátok a szabályzatot?"A leggyorsabb körért, verseny vezetéséért, tiszta vezetésért stb. nem jár semmilyen pluszpont, vagy egyéb jutalom."
És kedves #1885 Neuro
Ha már leírtad a szabályzatot, miért nem olvastad el? -
-
Háttőőő... az én csapatnevemen már nem nagyon lehet változtatni, mert én leadtam Tednek a kocsit mindenestül.
Ettől még persze lehetünk egy csapat, igaz semmi közös nem lesz se kocsiban se csapatnévben.
Amit tudok az ez:
Név: Smisa
Rajtszám: 77
Autó: Chevrolet Lacetti
Csapat: Playboy Pro eXtreme Racing ??
Irányítás: Logitech MOMO Force (?)Kérdőjeles részeket pontosítani kéne, és akkor Ted vagy én be tudlak írni a honlapon is a listába, illetve módosítom a veh fájlodat a csapatnévvel.
-
A gép csak a durva vágásokért büntet, illetve nem ad időt időmérőn. Ezen sajnos nem lehet változtatni.
motor, ha teljesen új kocsiként készítetted el, akkor nem fogsz tudni feljönni vele. Ha módosítottál egyet (veh fájl nélkül) akkor igen. De mást is ezzel fogsz látni, aki az általad módosított eredetijét teszi be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest