- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watcher45
tag
Bocs nem értem, honnan küldjem át az alkalmazást a tabletra? A Play Store-ból nem tudom telepíteni, meg sem jelenik a telepítés gomb. Ha böngészőből nyitom meg a store-t akkor van telepítés gomb, de ha elindítom akkor szintén kiírja, hogy az eszköz nem kompatibilis. Kérlek részletezd egy kicsit a javasolt megoldást.
-
KTU
addikt
válasz Watcher45 #951 üzenetére
Ha van másik androidos telefon a közelben, arra telepíted a Play-bő a Revolut-otl,
el se kell indítani a Revolut-ot, és valamilyen APK mentő alkalmazással kimented az APK-t,
és azt küldöd át tabletra."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Cufter
tag
Telobiztositas.
Cegtol kapott telora is meg lehet oldani? Merthogy nincs semmi papirom igy ugye. -
KTU
addikt
Revolut Mobile Phone Insurance
Telefonbiztosítás,
"...csak a 6 hónapnál fiatalabb eszközök jogosultak biztosításra.Ha a telefonja 14 napnál régebbi, amikor megvásárolja a Revolut készülék biztosítást, akkor a biztosítási időszak csak a 4. hét után kezdődik.
Ha kevesebb, mint 14 nap, a biztosítási időszak azonnal elindul."Céges telefonra nem tudsz kötni.
Nem a tied a telefon, te csak használod, céged vette, nevére szol a számla.
Ha még bele is férnél a fentebb írt feltételekbe.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
spanyoll
addikt
Köszi! Már majdnem megvagyok az egésszel, csak ott akadtam el, hogy a revolut kártya feltöltésénél ha kártyás vásárlásként akarom feltölteni akkor kér kártyaszámot (amit simpleből nem tudtam még kinyerni). Jó, mondom akkor tuti a simplen belül kéne visszavezetni a revolut kártyára, de azt még nem tudom, mert ugye még nincs revolut kártyám, mivel ahogy láttam akkor kapok csak ott virtuális kártya számot is, ha már töltöttem rá. Mit csinálok rosszul?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
KTU
addikt
válasz spanyoll #956 üzenetére
"Mit csinálok rosszul?"
"még nincs revolut kártyám"
Ez a gond.Legyen meg minden kártya.
Aztán kezd hozzá.Ha nincs Revolut kártyád,
mégis hogy???Nincs mire visszatölteni a pénzt.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
hedgehog
senior tag
-
spanyoll
addikt
válasz hedgehog #958 üzenetére
Á, sejtettem, hogy van valami ilyesmi. És akkor ha csináltam eur feltöltést akkor utána már van kártyaszám és akkor azon belül él a forint meg az euro is ha jól értem. mármint egy kártyaszám alatt fut, hiába csináltam kettőt revon belül .
-
spanyoll
addikt
válasz sajti_pajti #960 üzenetére
Virtuálisra gondoltam, hogy gyorsan meglegyek. Meg amúgy is gyakran csak telefonos nfc fizetést tolok.
-
Gabo4
csendes tag
Mult heten regisztraltam Revolutra (es Simple-re). Sajnos nekem is elojott hogy a Simpleben a kartyat nem sikerult aktivalni, es tobbszori probalkozasra is ugyanazt a kodot kapom. A Simple uf. nem sokat segitett Elvileg nemsokara megerkezik a fizikai kartya, esetleg megprobalom majd azzal is. Valakinek van mar elorelepes ebben az ugyben? Koszonom!
-
madrac
senior tag
Tegnap regisztráltam be en is a fizikai revolut visa kártyát és indítottam a procedúrát. Annyi volt vele, hogy szólt a revolut app, hogy nincsenek engedélyezve az online tranzakciók, ezért ezt külön be kellett kapcsolni, utána már sikerült a simple-ben hozzáadni másodjára, úgy hogy sikerült beterhelnie a 100 Ft-ot a revolut kártyára az OTP-nek.
Nem kellett semmilyen kód.
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy itthon autóbérlést csinált már valaki Revolut Visa kártyával? Azt az infót kaptam hogy annyi elég nekik hogy dombornyomott kártya legyen. Ez működhet?
Emailben leírtam nekik hogy prepaid Visa kártyáról lenne szó, erre azt írták vissza hogy elég ha csak dombornyomott. Van valakinek tapasztalata ezen a téren?
Köszi
-
brainticket
aktív tag
-
Watcher45
tag
-
spanyoll
addikt
Nem. Van forint meg euro account revolutban. Simplet forinttal töltöttem, de mivel addig nincs revolut kártya amíg nincs rá töltve , ezért csináltam a revolutban az eurost. Utána meg a simple webes kártyáról visszamozgattam a pénzt, csak nem a "rendes" kártyára, hanem a revolutos webesre.
Aztán lehet hülyeséget csináltam, de csak nem."Super perfundo on the early eve of your day."
-
KTU
addikt
Úgy emlékszem nem.
Csak a 10 EUR volt rajta.Más is írta hogy nem hozta létre és egyből a HUF tárcát, és a Simple visszatöltést EUR-ba váltotta.
-
spanyoll
addikt
Drágáim!
Nézegettem, de nem tudom eldönteni, hogy megéri-e a prémium.
Disposable card nem kell, azon kívül meg a supporton kívül nem láttam annyi plusz featuret amiért azt mondanám, hogy megéri.
Az utalás (akár revolutos felhasználók között akár revolutról kifelé) az gondolom ugyanúgy azonnali, ahogy reklámozták, nem? Vagy abban van valami különbség?
-
KTU
addikt
válasz spanyoll #982 üzenetére
Én se tartom fontosnak a prémium account-ot.
Pénz küldés másik Revolut felhasználónak, gyorsabb mint az SMS.
Persze olyan pénznemben küldöm ami már van neki az account-ján.
Küldtem már a következőket: HUF, EUR, USD."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
spanyoll
addikt
Ez a visszatoltes ez csak egyszeri? Mármint én most nem töltöttem vissza ennyit, de ha bejön az app akkor akarom majd jobban használni a kártyát is és akkor töltenék még rá. Nincs ilyen korlát hogy havi 1x lehet a 65t, vagy valami?
-
LallerHUN
tag
válasz brainticket #972 üzenetére
Köszi szépen, de ezt én is megtaláltam, inkább arra irányult volna a kérdésem hogy itthon valamelyik nagyobb autókölcsönző cégnél tudta már valaki használni a kártyát gond nélkül?
-
sajti_pajti
tag
-
madrac
senior tag
Én úgy vettem észre, hogy simple appban biztonsági ellenőrzésre csak annál a kártyánál van szükség amiről felakarunk tölteni a simple virtuális kártyára, az pedig nem a revolut kártya. A revolut kártyánál nekem is ott szerepel a biztonsági ellenőrzés link, de én nem indítottam el ezt a folyamatot, a rá való visszatöltéshez nincs szükség erre.
-
spanyoll
addikt
válasz sajti_pajti #990 üzenetére
Nézegettem, de azok nem győztek meg annyira.
Kiutalni nem fogok róla sűrűn, ergo az nem szempont. Kp felvételi limit detto.
Az fx limit ha jól tudom akkor az a teljes pénzforgalom (5000gbp premium tagság nélkül)? Az szerintem teljesen okés."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Na nekem sem akarja az igazságot a simplevel a webes kártya regisztrációjánál. Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy wtf...
-
KTU
addikt
válasz spanyoll #994 üzenetére
Simple-be csak virtuális kártyát tettem,
Revolut, OTP,
Meg a Simple, az meg annyira virtuális, még számát se látokNincs fagyasztva valamelyik kártya?
[ Szerkesztve ]
-
mephisto5
csendes tag
próbáltam itthon a Deák téri OTP ATM-ből Revolut kártyával EUR-t felvenni, de elutasította. Azt írta, nem tudja olvasni a kártyát. valakinek működött már?
-
rum-cajsz
őstag
-
spanyoll
addikt
Simpleben van az otps kártya, a simple saját webes kártya, revolut. A revolutra megvolt a vissza töltés , ergo az okés. De! A simpleben amikor ranyomok hogy bankkártya biztonsági azonosítása és beírom a kódot ami az első 100ftos terhelés mellett jött, akkor azt nem fogadja el, bárhogy próbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Trollok komolyan
- Windows 11
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs