Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
vmarci21
üzenetére
Olvastam, amit írtál, de amire hivatkozol, az értelmezésem szerint a szeptember 14 utáni működésről szól (már ha nem sikerül kibulizni a bankszektornak, hogy csússzon az egész).
Addig meg az van, hogy a kereskedő dönti el (esetünkben a Revolut), hogy kéri-e a második faktort. És ez a kimaradás nem Revolut specifikus dolog, pár évvel ezelőtt más (hazai) kereskedőnél is tapasztaltam olyat, hogy hol kellett neki jóváhagyó sms, hol nem. Ezt akkor számon is kértem a bankon (K&H), hogy miért lehet sikeres vásárlás, ha nem volt sms jóváhagyás, amire azt válaszolták, hogy ez nem az ő hatáskörük, ha a kereskedő nem kéri, akkor nincs sms, és úgy is sikeres lesz a fizetés. Ezen akkor meglepődtem, de végül is valóban úgy fogalmaznak a honlapjukon, hogy ez csak lehetőség:
"bankkártyával internetes vásárlás kizárólag Internetes biztonsági kód használatával történhet, amennyiben az érintett elfogadóhely (kereskedő) a bankkártya elfogadás során alkalmazza az Internetes biztonsági kód (3D Secure) technológiát"
De meggyőzhető vagyok. Ha van banki háttered, és rálátsz ezekre a folyamatokra mélyebb szinten, akkor elhiszem, hogy úgy van, csak nekem eddig azok a tapasztalataim, amit fentebb írtam. Az lenne, hogy ezen a téren a Revolut már most megfelel a PSD2-nek, és a 3D Secure 2.0-t használva valóban átadja a banknak a döntési lehetőséget, és akár már a hazai bankok is fel vannak készülve erre?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest