- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkonyfeny
csendes tag
Meg vannak a telók (T28), de mind a kettőnél néha elmegy a hívott fél, avagy kicseng , de én nem hallom... sztem térerő felvétel lehet.. valakinek ötlet?
-
alkonyfeny
csendes tag
Fém, de nem titán... a 8910i, ami titán borítással bírt... és persze az, amelyikre azt tettek...
-
alkonyfeny
csendes tag
Mindenki ráizgult a T28-ra?
-
alkonyfeny
csendes tag
-
alkonyfeny
csendes tag
Lassan 15 éve az első telefonom egy Ericsson 198-as tégla volt. Sms-t tudott fogadni, de még küldeni nem. Akkor a Westel-nek volt egy telefonszáma, amit felhívva valaki bepötyögte és elküldte a megadott számra... Nem volt még annyira felkapott és megszokott az sms...
A második telefonom egy Nokia 1610-es volt, ami az Ericsson után egy hatalmas szintugrás volt, hiszen már üzenetet is lehetett küldeni és fogadni. Sokáig nem volt meg, mert kaptam egy feljebb is említett Nokia 2210-t. Nem szerettem, de a célra megfelelt, csak még játék nem volt, amivel az órák unalmát el lehetett volna ütni.
Játék még a negyedik telefonomban sem volt, ami egy Alcatel One touch Easy volt. Ennek ellenére nagyon szerettem, ahogy a narancssárga kétsoros kijelző megvillant. Még volt hozzá egy világítós antennám is. Sajnos, megsült valahogy feltöltés alkalmával.Úgy gondoltam, hogy most már minőséget és játékokat akarok, ami akkor tényleg nagyon fontos volt a gimnáziumban. Ekkor egy Motorolla Timeport P7389 mellett döntöttem... akinek volt az pontosan tudja, hogy nem csak jó nem volt, de az áhított játékok sem voltak rajta.
Kb. 3 hét után megszabadultam a Motorolla-tól és megvettem az óta is imádott és megőrzött Nokia 3210-es... Azt hiszem nincs mit mondani róla. Az egyik legszebb tervezéssel bíró Nokia máig. Belőle több is volt az évek alatt.
A 3210-t természetesen a 3310-es követte talán egy év után, majd a 3410-es volt a következő lépcsőfok.
Az aktuális 3410-es mellé érkezett egy Siemens m35, ami csepp-ütes-por álló volt, de igazából nem volt nagy durranás. Másodiknak tökéletes volt..
A 3410-es után egy igazán nagy lépés egy Nokia 6310i volt, ami szintén nem sokáig volt meg, de remek telefon ezt senki nem is vitatja, szerintem...A következő áldozat egy Nokia 8210-es volt.. Ebbe kicseréltettem kékre a ledeket... Háhá!
Nagyon szerettem öt is, de neki is mennie kellett. Ilyen, kemény az élet... Közben érkezett egy Nokia 3300-s is, ami ugye az N-Cage elődje volt.
A Nokia 3300 és a 6310i után jött az első MMS képes Samsung s300m. Nagyon drága volt, de nagyon szép is... Sajnos, kihasználni nem tudtam, mert idő előtt el kellett adnom.
Majd egy Nokia 3650-es következett... másig nem hiszem el, hogy megtanultam rajta sms-t írni!
2 évig használtam... Symbianos volt... elég volt...
Ekkor érkezett életembe a Nokia 7260-as, ami nagyon jó és dizájnos kis teló volt... Pontosabban nekem megfelelt arra, amire használtam...Miután eladtam egy Sony Ericsson v630i volt, de csak muszájból -előfizetésnek köszönhettem-... ezért már ö sincs meg...
Jelenleg egy Nokia 8800 Sirocco-t használok magán célra, és azt hiszem, hogy öt most egy darabig nem fogom lecserélni. Munkára pedig egy régi ismerőst egy Nokia 6310i biztosít a cég..szerencsére..Jah, és hétfőn jön a T28-asom...
Biztos, hogy valamit kifelejtettem...
-
alkonyfeny
csendes tag
Hétfőn jön...
-
alkonyfeny
csendes tag
Elkapott a hév... és rájöttem, hogy nekem a Sirocco mellé egy Ericsson T28 kell... Van valakinek eladó... lehetőleg szép... ?
-
alkonyfeny
csendes tag
Jah, találtam egy Ericsson 198-ast, ami még fóliás.. az egyik árverős oldalon, nem kevesebb, mint 30.000.-, amiért el lehetne hozni...
Az volt az első telefonom több, mint 10 éve...
-
alkonyfeny
csendes tag
Tudjátok, az a legjobb az egészben, amikor öltönyben+nyakkendőben kijöbök az irodából és az utvócán egy Motorola C115-t (vagy hasonlót kategóriát) rántok ki.... A lányok szemei, akik addig rámnéztek eltorzul a fiatalok meg szinte mutogatni kezdenek rám...
Ekkor befelé kezdenek folyni a könnyeim!
-
alkonyfeny
csendes tag
A belsőzsebeit pedig nem is láttad...
..ez van, ha az ember szereti ezeket a vackokat...
Nekem elég kicsi a gyűjteményem
Nokia 1611, 3210 és valahol van egy Alcatel onetouch club is, ami szép navancsosan világít mind2 sorában..
A jovőben egy Motorola V61 és egy Ericsson T28-at szeretnék beszerezni..
-
alkonyfeny
csendes tag
Nem olvastam végig a topic-ot, de gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki a 3210-es "rajongók közé tartozik.Az egyik, hanem a legszebb telefon, amit a Nokia csinált.
A másik, amit nagyon tetszett, de sosem volt az a Ericsson T28-sa..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged