- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kempinglámpa helyett kürt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Ahogy a kiírásomból is láthatjátok én a Motorolákért vagyok oda. Az utóbbi időben gondolkoztam el azon hogy elkezdem gyűjtögetni őket.
Gyűjteményem eddig nem túl nagy, van egy Motorola V8asom, amit nagyon szeretek (ezt használom hétköznapi telefonnak, egy Motorola W388 amit igazából nem is használok csak amikor valamilyen oknál fogva nem tudom elvinni a V8at. Egy igazi strapatelefont is tartok a Motorola C155 "személyében", ezt alig kell tölteni és ha ellopják nem ér nagyobb károsodás.
Gondolkozom még Motorola V70/V80 beszerzésén, ezek még nagyon tetszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Képregény topik
- Apple MacBook
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest