Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Megtaláltam az apám régi telefonját, egy Nokia 6150-est. A kazánházban leltem rá egy szatyorban. Majdnem csúfos véget ért szegényke. Letisztogattam. Megéri felújítani? Ki kéne sütni, mert Westel függő. Akkor az akkuja tutira halott, mert nem vesz fel töltést. Annyi energia volt benne csak, hogy be tudtam kapcsolni és megállapítani, hogy függő. Külsőleg szép állapotban van. Valószínűleg régi emlékként lesz kiállítva a polcomon. Én tutira nem dobom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Projektor topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest