Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornél1
aktív tag
válasz
blueMerle
üzenetére
és az pl mit befolyásol ha iylen sokat használtad d most jo? 20 egész jo ár, de tegnap elköltöttem 15öt szal most nekem sajna nem megy, de ha meglesz még lehet alkudok rá

nem, a mobilosboltok jol tuladnak rajta, a magánszemélyek adják tapasztalatom szerint aranyárba... 9110ért kérnek 28k-t meg hasonlo

-
fullextra
tag
válasz
blueMerle
üzenetére
Kedves BlueMerle!
ne keseríts el!
na nembaj már nagyon régóta vártam ,hogy végre legyen egy gyári állapotú 8910-em, itt tulajdonképpen a pénz nem számított
.
Gondolom a Tiédet Szlovákiában adtad el, arra jöttem rá ,hogy már csak Mo.-on ilyen nagy a kereslet a használt és retro telefonokra, semelyik másik EU-s tagállamban nem láttam egyetlen egy GSM boltot sem
, pedig elhihetitek, kerestem!!!
na mindegy a fő az ,hogy ez az első e-bay-es vásárlásom és a héten jön DHL-el ,a várva-várt 8910-em
.
további szép napot -
válasz
blueMerle
üzenetére
Ráadásul végre megtanultam "üzletelni". Persze odafigyeltem a kölcsönös boldogság elvére. A másik fél maximális megelégedésének adott hangot a válaszleveleiben. Megértem a lelkesedését, a Nokia 7650 egy igazi klasszikus. Előfordulhat, hogy kisidő múlva idegesíteni fog a hiánya.
Azonban kárpótol a gyönyörű állapotú Ericsson R320. Jobban örülök neki mint a Nokia 3650-nek. Nem arról van szó, hogy bajom lenne a 3650-sel. Semmi gondom vele, remek telefon, tökéletesen működik, állapota kifogástalan, és egy csomó hasznos dolgot pakolhatok bele, de a szívem mégis az R320-tól dobog gyorsabban. Annyira szép. A gombjai tökéletesek, semmi kilazulás, vagy beragadás, a telefon testén sehol egy sérülés, csak az antenna gumiborítása töppedt meg egy picit. Eme régi modell összeszerelése kiváló. A formatervétől kis csillagok röpködnek a szemem előtt. Imáááááááááádom.
Valaki adjon nekem egy érvényes T-Mobilos sim kártyát! Please! Használni akarom!
Nem hallom a multimédia dübörgő mp3-as hangorkánját, és nem látom a csili-vili mp4 képorgiáit.
Pityegő monohangok csipogják az egyszerű üzenetet, a telefon telefonálásra való. És erre az R320 tökéletes.
A Nokia 3650 a "játékszer" szerepét kapta meg. -
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- AM5 Gamer PC: Ryzen 5 8400f // RTX 4060 // 16Gb DDR5 // 1Tb PCIe 4x4 SSD
- újszerű iPhone 15 Plus 256GB green zöld független Apple
- Synology DS218+ eladó
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.
, pedig elhihetitek, kerestem!!!
.