Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Algieba
őstag
Egy V3-ast vagy V3i-t magam is be fogok szerezni. Az első Penge szintén mobiltörténeti mérföldkő.
szerk.: Van egy V3688-asom. Sajnos az akkuja eldurrant. Amikor utoljára be tudtam kapcsolni, szomorúan vettem tudomásul, hogy végfok-hibás és kiment a kijelző világítása. (A fedlapjáról rég elveszett a Motorola logó.) Eme hibák ellenére egyben van, és dísznek jó.
-
FerroChrom
csendes tag
Nekem egy Samsung SGH-R210-es volt az első. Nagyon szerettem, mert strapabíró és szerintem szép készülék volt. Sajnos anno a birtokba vétel után fél évvel (kb. 2002-ben) el kellett adnom, de erősen gondolkozom, hogy megint megszerzem nosztalgiából.
Egyik ismerősömnek van V3-asa, hát tényleg nem semmi cucc. Bár én inkább az "egybe-telefonokra" esküszöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple MacBook
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amikor elcseréltem az első 7650-esemet, pár hét múlva már éreztem a hiányát. Most nem adom tovább a jelenlegi példányt!