- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pastika
aktív tag
válasz
Magnum_ #3197 üzenetére
ugye ugye, hogy megérte elcserélni a BB-t. Ha minden igaz holnapután a dobozt is megkapom. Egy hölgy használta korábban, és tényleg szép állapotú, bár a plexicserénél kicsit maszatos lett belülről a kijelző.
Ha én erre szeretnék komplett gyári házat venni, az nekem mennyibe fájna? -
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #3187 üzenetére
Miért ne érkezne meg péntekig, ha már múlt héten kipostázták air mail-el? A repülőgép nem 1 hétig jön, még akkor sem, ha valahol netán át kéne pakolniuk, vagy tesz egy kitérőt. A Magyar királyi Posta meg az én esetemben nem szokott hála a jó égnek sokat szarakodni az ilyeneknél, nyilván itt helyben, Pesten van az elosztóközpontjuk, és onnan nagyon gyorsan szortírozzák és juttatják el ide a 18. kerületi kispostához (merthogy otthon találni nem fognak, mert dolgozom). A sonim is kijött kb így, úgyhogy szerintem ez is ki fog.
-
Stimpy001
aktív tag
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #3025 üzenetére
@Saint: én egy szóval nem mondtam, hogy nekem nem jó a hongkongi 8850, miután a seller rábólintott, hogy csak angol bill-el szállítja nekem és magyar nyelvvel.
Miért ne lenne jó? Ennél jobb nincs is. Egyébként néztem én máshol is, de amazon-on meg egy darab 8850-est sem találtam, de még az e-bay.com-on sem uk v. us seller-től. Csak és kizárólag Shenzen, meg Hongkong, stb.
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2981 üzenetére
Laptopnál más, ott tényleg jó, de ha a telefon kicsúszik a kezemből. Ma megint leesett, veszem ki a zsebemből a kocsiba beszállás előtt és épp csöpörészett az eső, kocsi alá zuhant, nézem hát középre, elállok felőle, kicsit sáros de semmi baja. Na ezt szeretem én a 6230i-ben. Ezt csináld meg egy 8xxx-en
ligeti8: üdv a csapatban, Saint_-nál máris bevágódtál a 7110-el. Ja és a 2300 nekem is nagyon bejön, állati ritka.
bepe79: e-bay-en miért nem osztrákoktól vásárolsz? Kollegám pár euróért vesz mindent (mosógép, bicikli, stb). Bár a postát rokonokkal megoldja.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Magnum_ #2988 üzenetére
Végső esetben azért nem rossz ötlet lenne.. A mi cégünk is hirdet a Vaterán... Bár nem tudom pontosan hogy van ez. Hja és igen látom paypal, eddig nem nagyon néztem utána, de így már más.
ligeti8: azért az komoly lenne, ha tudnának a gyárból is szerezni, vitrinbe raknám, és kesztyűben használnám
Az előlapért majd ha lesz alá vas írok pm-et. -
amanoba
őstag
válasz
Magnum_ #2986 üzenetére
ááá, hogy nincs itthon a torx csavarhúzókészletem, nem tudom így szétszedni a 7110-et, hogy végre csattanjon nekem is.
a 8110-hez meg töltő kellene, de lehetetlen árakon kínálják őket, ahol eddig láttam.
más: a fém nálam is jobban bejön, mindenféle szempontból.
szeretem érezni, hogy van súlya, amikor kézbe veszed jó hideg, csillog...hát na, meroly egyedül maradtál. -
Apollyon
Korrektor
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Magnum_ #2983 üzenetére
Igen van egy
Sokat vadásztam , szereztem egy lepusztultat, és teljesen felújítottam magamnak gyárira.
Úgy csattan a flipp akárcsak az ostor. Rengeteget állítgattam hogy jó legyen.
Nem tudom azonban hogy így helyes e ha ilyen gyors, mert pl a 8910/i nek van iszonyatosan szép elegáns kiemelkedése... -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2976 üzenetére
így van.
Pedig nekem tetszenek ezek a tabletek.minolta: az E63 már most is ritka, mikor akartam venni hetekig nem volt használt. Nem is igazán értem miért nem terjedt el jobban. Mindenki a fémre bukik, pedig a műanyag jobb szvsz. Retro viszont jó soká lesz sztem.
bepe79: mér ti mit csináltatok volna végső elkeseredésetekben? Nincs nálam másik teló, a tartalékot otthon hagytam töltőn (1200), meg azzal amúgy se bírnám ki délutánig. Ideiglenes megoldásnak jó volt, mert megjavult.
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2965 üzenetére
Há bakker nekem szokott esni. Most a zsebemből rántottam ki és fejjel lefelé, kicsit ki is nyílt az előlap, az antenna. Nem 8800 ez, hogy vigyáznom kelljen rá. Szeretem ha bírja a gyűrődést.
zombinyul: számomra is megdöbbentő, hisz a másik többet zuhant és szintén semmi baja. Attól is függ hova esik. Nem, az antenna nem mozog, rendesen passzol. Kipróbáltam úgy így hogy kézzel fogom a hangszórót, úgy se szólt.
Na megoldottam. Mérgemben az asztalhoz kalapáltam párszor. Most jó.
De azért szeretnék a végére járni. Szétszedem, de hol keressem a hibát? -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2949 üzenetére
A mai napig adnak ki mono kijelzőset, úgyhogy ez nem jó behatárolás. Meg a korábban emlegetett 6650 is színes mégis elég retro már szerintem. És persze nem utolsó sorban a 7650 is színes.
Lasy: hát igen, és még mindig fenn van? Azt hittem leszedték. Kíváncsi vagyok az eladó arcára akitől ilyet kér valaki
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #2945 üzenetére
Ááhh, iPhone alkatrészek jöttek....annyian voltak a postán hogy elkéstem miatta a munkahelyemről. Bontom ki a csomagot, erre kijelzőkkel van tele..
Mind1, ez is fontos volt mert szétszednek az érdeklődők, de a 8855nek jobban örültem volna.
Ma korábban végzek, és ha ma jött, délután el tudok menni érte a postára...csak jönne már!!! -
Apollyon
Korrektor
válasz
Magnum_ #2926 üzenetére
Értem köszi
Találtam egy ilyet a vaterán: [link]
A hátlap egyben van az antennafedéllel, ezt hogy? Tehát akkor a hátlapot külön antennafedél nélkül nem lehet lecserélni.. Az ilyen felejtős gondolom.
Hja és nekem nem számít a magyar nyelv, inkább az angol, és ugye van olyan is amiben nincs magyar, de ugye az nem jelenti azt hogy klón? A vaterán láttam egy ilyet is, gondolom ez is ebay-es.
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2902 üzenetére
Van, de bötük nincsnek a kijelzőn, csak kéken világít.
8xxx-re nem szabad utángyárottat a flip miatt. Máshova mehet.grabber: amíg nem volt a gyerek vígan meg tudtam tenni, most kicsit több a kiadás....
SyntaxeError: hogy micsodán?
Stimpy001: grat a telóhoz, az eladóval ne foglalkozz, vannak gyökerek, a teló számít!
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2900 üzenetére
Tudom ki vagy. Minden tudok, ne félts te engem
Amúgy témára visszatérve. Utángyártott házat TILOS venni. Nekem a győri szervizes srác mondta hogy nem rakja rá a siroccomra ha megveszem, keressek másik szervizest vagy másik házat.
A 8800 előtti luxusmobilok nem igazán tetszenek, ez van. Mono kijelzősből nálam a 6310i viszi a prímet. -
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2893 üzenetére
Hát, asszem' nekem is azzá fog válni a 8850.
Már régóta fájt a fogam a legeslegjobban kinéző telefonra az összes valaha legyártott közül, meg egy ilyen kékes kijelzős csodára (már ha ez a felújított egyáltalán olyan led-es lesz), csak ugye amíg félmillióba került a megjelenéskor, meg utána 5 évvel negyedmillióba, addig érthető okokból kifolyólag nem sok embernek volt ilyen telefonja. Így cirka 11 évvel a megjelenésére (lassan 12 év az már) most már megengedhetem magamnak én is, hogy legyen egy ilyenem.
Épp úgy, mint a vicc-ben: 20 éve arról álmodtam, hogy legyen egy 1-es Golf-om és 60000-es fizetésem, mára mindez valósággá vált...
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2890 üzenetére
Én már azzal is beérném, ha a 8850-esem amit küld, Nokia telefon lenne, nem pedig egy kínai klón / utánzat / gagyi másolat.
Meg jó lenne, ha nem "szalajtanának" a gombjai, mint a legutóbb rendelt Sonim-omon
, úgy, hogy egyszer nyomom meg a gombot, de kétszer lép a menüben...
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2887 üzenetére
Nem ő fontoskodik, hanem én kötöttem ki neki pontról pontra, hogy milyen legyen, ezért sorolta most ezeket vissza.
Megírtam neki, hogy ne legyen kínai krix-krax (így gondolom kicserélik a billentyűzetet is, mert azt írta, hogy külön kérésre így küldik nekem), plusz megírtam, hogy a 2-pin-es CE töltövel küldje, meg hogy tök fekete legyen, mint az éjszaka, meg azt is, hogy ha lehet, akkor lőjön fel rá egy magyar nyelvet (mivel az oldala alapján nem lenne rajta by defalt).
-
válasz
Magnum_ #2874 üzenetére
Nekem nem kell után gyártott.Megmondom miért.Egyszer haverral órán telefont cseréltünk,csak hogy megismerjünk más telefont is.Neki P1-ese volt.
Miután megkaptam az ő telefonját,majdnem a plafonról szedtem le.Csak azt vettem észre,hogy a kezem felfelé emelkedik.Annyira könnyű voltVisszakaptam az enyémet és végre megint azt éreztem,hogy ebben van anyag,amit gondolom a fém hátlap is belesegít.
Csak sajna már lekopott a hátulja és csúszik.szerk: eladtad
Mekkora barom vagy
Inkább a fél karom,mint a telefonom
zombinyul: Nekem nem műanyag kijelzős hanem üvegféleség
-
zombinyul
addikt
válasz
Magnum_ #2860 üzenetére
Az idő vasfogai harapdálják össze az antennákat
Komolyra fordítva:ezzel a "jelenséggel" én is találkoztam,10-ből 9 régiség antennája össze van harapdálva/le van tépve,törve.Nem értem miért "kapós" ennyire ez a része minden telefonnak,de azthiszem,nem is fogok erre rájönni sohagrabber:Én ezt régen naiv fejjel kipróbáltam egy E250-esen,semmit sem használt
-
törölt tag
válasz
Magnum_ #2824 üzenetére
Nekem a 6100 a kedvencem. Kicsi, szép. Anyámnak megfelel.
Kicsit már kopott az előlap, de nagyon jól bírja a strapát. -
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2807 üzenetére
Most találtam egy korrekt seller-t, akivel levelezek 8850 ügyben, azt mondta, hogy a kérésemre csak angol karakteres billentyűzettel küldik. Plusz még pár dolog tisztázás alatt van, de ő legalább válaszol a kérdéseimre ott
Lehet, hogy mégiscsak az e-bay marad, ha most minden pontban meg tudok vele egyezni, akkor meg is rendelem a cuccot tőle. -
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2805 üzenetére
Hát, én úgy számoltam, hogy mivel az e-bay-esek (többségük) is 40-50 dollár között vannak, az is kb. 15K körül van. És akkor nem is biztos, hogy magyar nyelvvel érkezik, nem lehet tudni, hogy klónt / hamisítványt küldenek-e, és azt sem, hogy krix-kraxosat-e. Ezek közül a klón dolog a fajsúlyosabb, mert azt nem lehet leellenőrizni, csak ha megjön, utána meg már ha esetleg klón, senkinek nem lenne kedve vissza-postázgatni HongKong-ba a fél világon keresztül.
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2800 üzenetére
Mert az e-bay-esek kínai meg arab karakteresek, meg elképzelhető, hogy clone és nem igazi Nokia, meg a részei utángyártott kínai vackok, rosszabbik esetben teherautóról leesett (lopott, IMEI-buhera, stb.), meg még ki tudja. Most várom az egyik e-bay seller válaszát, hogyha pozitív lesz a visszajelzés, akkor megrendelem tőle.
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2775 üzenetére
Ha 2004 végén - 2005 elején 250000 Ft-ba került, és 1999-2000 környékén jelent meg, akkor mennyibe került megjelenéskor???
Na jó, ebbe inkább bele sem gondolok.
Még a végén agyvérzést kapok... azért ez már szerintem a pofátlanság teteje volt, ma egy Vertu vagy Armani teló gyémántberakással, 3G-vel, kamerával, GPS-el, WiFi-vel nem kerül ennyibe.
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2703 üzenetére
Szerinted mi van az aláírásában?
http://panasonictelefonok.5mp.eu -
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2559 üzenetére
El ne menjél!
Most akartam írni, hogy szereztem egy 6230-ast, átraktam a hangszórót és most hibátlanul szól a kicsikém.
A készülék meg jó lesz asszonynak úgyis van egy maradék bordó előlapom.A kamerát nem mertem kicserélni, (6230-ba i-s kamera), majd az új kollega megmondja működne-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Jogász topic
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest