- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #6132 üzenetére
Hmm én is szeretem az ilyet
Én az enyémre úgy vigyázok,hogy a polcon alul szivacs védi(a szivacs már átvette a telók töltőcsatijának formáját így tudom melyik hova való
mintha am nem tudnám)hátulról szemüvegtörlőkendő
Az egyik R310-es ma tesztelgettem,lájkolja a -20 C után +400 fokos meleget -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #5979 üzenetére
Én gondolkoztam a 8800-án de a kedves szervizes barátom ukrajnában van és nem veszi fel a telefont.Ha ő rábólintott volna,hogy meg tudja csinálni akkor megvettem volna.Meg azért is gondolkodtam mert úgyvoolt hogy lesz egy rakás új telóm,de most csak a 6510 jön,meg valamikor elmegyek egy 8210-esért.Úgyvolt hogy lesz egy Philips PR800-am rá is állíítottam Stimpyt német ebay-en de túllicitáltak aztán 15eurónál többet nem akartam érte adni.Ezúton is köszi Stimpy
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #5720 üzenetére
Sajnos nem tudok róla semmit, azért kérdeztem.
A 8110-em meg elkeverte a posta...09.06-án adták fel, és annyit sikerült kideríteni hogy 09.09.-én átvette valaki aki tuti nem én voltam. Délután be kell menjek, mert több adatot csak a címzettnek vagy a feladónak adnak ki....hihetetlen....
-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #5704 üzenetére
akárhogyis, jó is ez... én is használtam jó ideig. volt, hogy a 3120 kék közkeretével...
jól nézett ki... van mindkettőből fölös, majd összedobom..
csak ki kell pucolni a kék keretet...
jó lenne minden gyári színben összeszedni egy karcmenteset...
apropó, hhogy felköktözöl? vonzanak a piacok?
Meroly: akkor ez hozta meg a szerelmet? -
twine
veterán
válasz
Magnum_ #5503 üzenetére
Köszönöm....olvastam hogy volt a kezedben mind a kettő egyszerre (gyári vs. ebay)
Súlyban van különbség? Amennyire az emlékeimben él méretéhez képest volt sulya a kis telónak....tehát nem volt sokkal könnyeb vagy ilyesmi a "felujitott"?Egyébként pedig miben látszik egymás mellet? Szinben? Vagy a króm nem olyan szép mint a gyárin a kijelző körül? Vagy a hézagok? Vagy mindez egyszerre?
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #5463 üzenetére
Nem vagyok butapesti,pesten nem voltam soha piacon,meg nem is láttam.
8910i tapasztalat:Zabálja az akkut,eléggé ideges leszek amikor azt mutatja hogy fel van töltve fullra és egyből jön a 3 csippanás és kikapcs hívás közbenMost rakom bele a 3.-akkut,hátha jó lesz már.Még van egy akku ha nem
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #5380 üzenetére
Eddig a 8850 hullám volt,most jön a 8910 hullám.Nekem a 8910 használhatóság szempontjából is jobban tetszik,nem olyan kényes mint a 8810 vagy a 8850,nem látszanak annyira rajta a karcok csak a hátsó Nokia feliraton
Most hogy mind megvan azt sem tudom melyiket használjam
Egy nap többször is cserélgetem a simet
-
pszili8
aktív tag
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #5264 üzenetére
Jók a képek srácok, jó lehetett a tali. Már egész közel voltam hozzá hogy megyek, mert ma és holnap bp-n melózom....
ligeti8: bazz... holnap odamegyek az igazgatóhoz, megkérem nyissa már ki a fiókját, hátha van benne valami nekem való
nem tudom mit szó'na
szerintem szerdán már nem kéne mennem
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #5223 üzenetére
itt a link
Ezeket már elkapkodták és azért nem találja a kereső,de a rendszerben még benne van.A 6800,3300,N-gage,2db 5510-et én vittem el,de a 7600-ről és a 9210i-ről lecsúsztam -
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #5221 üzenetére
Jó oké amit már úgy ír,hogy nincs töltő,emiatt nem tudja az elég sanszos,hogy hibás!DE
6800 5k
3300 4k
N-gage kijelző nélkül 2k
9210 3k
7600 6k
7710 1,5k
8210 1,7k
6610 1,7k
5510 1,3k
Ha bele gondolsz szerintem nem sok értük!Főleg,hogy sok ritkaság,még alkatrész ként is megéri sok darab (magánvélemény) -
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #5209 üzenetére
Jogos!
A felajánlott telefonoknak én is kifizetem legalább a postaköltségét,de volt olyan,hogy azt sem kellett
(#5210) pszili8 Gratula hozzájuk.
Az egyik "banánod" esetleg elcseréled?
#5207) KSparrow Az lesz,de szerintem amilyen gyönyörű állapotban van látszik,hogy vigyáztak rá nem az lesz a gond
#5214) KSparrow Én nem tudtam
#5217) Saint_ Teljesen igazad van!Ingyen odaadod,meg még Te fizess is érte...
2 hete egy srác felajánlott egy 6220-at.Mondom posta utaljam vagy borítékban elküldjem?Elkezdi meghívott a postáraEz tetszett nagyon
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #5211 üzenetére
Persze,hogy működik,lehet,hogy eladó lesz,mert van 4db.Kéne mostmár egy szép 8110i előlap...Valaki tudja a megoldást--> 8110-nek mikor feltolom a flipjét,jobb oldalon azt írja mailbox,bal oldalon meg számot akar hívni azt írja bal,de ha megnyomom a C-t rendesen előjön a menü,memória felirat?Persze nem annyira zavaró csak na.
-
csoda120
aktív tag
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #5134 üzenetére
Mr.Rolynak tényleg nincs, de ennyi pénze van pont most telefonra, úgyhogy abból inkább főtelefont venne, ha nem gond
csoda120 #5146: azért örülök hogy tényleg szinte mindenkinél megfordult annak idején egy 6230-as
minolta5: akkor lassan szervezhetek az élő internetes közvetítést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest