- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #7438 üzenetére
Hátha szerencsém lesz
(#7442) Dj Tommy 6600 nekem is nagyon bejön
(#7444) KSparrow Nálam a favoritok:E50,7710,6800,9210
Ma Novinyul segítségével sikerült megcsinálnom a 6680-am
Zsír új gyári előlap van rajta és rendben működik.Majd egy hátlapot kell rá vennem,mert a jelenlegi karcos és a bekapcsológombot másikat kell rátenni,mert ez direkten van.Akksibetételnél bekapcsol -
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #7403 üzenetére
háát még nemtom, lehet szombaton bemegyek. de mi is fotózhatnánk... amit beszéltünk...
ma leejtettem az 5510est (ami különösen nagy probléma, mert ugye patent új matt előlap...)aztán végülis... a plexit rendesen lecs*ezte a lépcső... mekkora mák, rajta volt a fólia, és csak az ment szét,..^^ ^^ szal megúsztam..
nekem meg lehet lesz egy Nokia autóstelóm, ha minden igaz, ő. -
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #7351 üzenetére
a fekete hátér marad, ez az asztal színe. a4-es lapnál nagyobbat nem találtam, az meg kicsi. azért van ott a levél meg a szín is azért narancs, mert arra mentem rá, hogy olyan a közkeret. mag mire elfutottam hogy élesíteni tudjon a gép (telével csináltam, 1,5m a legkisebb fókusztáv), már nem akart világítani, szal nem tudtam helyezkedni. (a logót én csináltam, vadásztam Nokia betűtípust.
)
a dokkoló jó, nekem olyan van, amivel lehet akkut is tölteni.
-
-
KSparrow
őstag
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #7117 üzenetére
Én mindkettő
(#7118) golya32 Lehet igazad van,de az esélyt megadom
Pár napja kezdett alább hagyni a gyűjtési szenvedéjem,de sikerült újra fel élénkítenem pár új szerzeménnyel
SE T200 akksi nincs,működését nem tudom
Nokia 8310 német menü,végfokos és néha gondol egyet sípol 5másodpercig majd kikapcsol.
Jaaaa és meglett az új "szerelmem" Motorola Z8 ütött,kopott és szerintem leejtették vagyis nem működik,de a kialakítása egyszerűen fenomenális.Ez a felcsúszós,döntős,megakadós,visszadöntős megoldás zseniális! -
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #7098 üzenetére
Mostanában sajnos túl sűrűn vagyok így
(#7099) anevemearl Megszólalt a kis úr
(#7100) SyntaxeError Vissza is
#7101) minolta5 Sajnos igen
Fortuna szerencséjére bíztam magam és nem jött be
(j.gép) Na meg kéne venni egy laptopot plusz lassan a karácsony is itt van lassan...
Lehet meg fogom bánni,de most ebbe inkább nem gondolok bele
Amúgy gratula az új szerzeményedhez!
-
zorzy4
addikt
válasz
Magnum_ #7022 üzenetére
Hogy és honnét? Ma voltam portyázni. Korábban szó volt hogy csak szép és jó telefonokat érdemes megvenni. Nos ma nekem ma pont az ellenkezője jutott de nem bánom. Vettem egy pana x500ast Halott, hiányzik az akkufedél, és még az ára is ezer ft volt. De mivel lehet hogy az életbe nem futok össze még egyel, megvettem és örülök neki.
-
golya32
senior tag
válasz
Magnum_ #7012 üzenetére
1,Hát azért mert a 8910 is sokat esik, és nem merem használni, mert azért a 8850-t kímélni kellene..(sajnos nagyon vékony rajta a festékréteg, és kopottan durván nézne ki)
2, elfogyott a kpm. a 8910-t meg nem adom el mert az nagyon jó, viszont én legalább lefotóztam..
De ha bejönnek a pénzeim, akkor megmarad.
Egyébként jó kis teló, de a 8910 visz nálam mindent. -
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #6918 üzenetére
jóvan.. mi okosabbak vagyunk..
az a lényeg, nem?
8210hez nem sok cucc van, sajnos. Ligeti8-nak van előlapja. amúgy nekem nagy mákom volt azzal, ahogy kifogtam a piacon az enyém ezerért. mellette volt a 7210, az volt 600. (azóta karcmentesre megcsináltam, még mindig ugyanannyiba van)
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #6896 üzenetére
Az enyémet benyelte a posta.
Mármint a telót töltővel együtt. Annyit sikerült kideríteni hogy aznap nem a szokásos postás kézbesített, a posta szerint átvette valaki. Szerintem meg a beugró postás csávó szépen elrakta magának. Indítottam egy ügyet a postán de nem fűzök hozzá sok reményt. Pedig olyan állapotút annyiért nem fogok találni
A sors nem akarja hogy 8110-em legyen... -
Earl_Muttley
őstag
válasz
Magnum_ #6877 üzenetére
Csak nem 6osztályos?
Osztálybol mentek 2en azota felénk se néznek.
És ez inkább nem oktatásban emeltszintü, hanem jegyekben csak söt, akik átjöttek azt kérdik mi ez a xar. Alig tanulunk oszt nehezebb mindegyik jegyet megszerezni..
Inkább mobilozzunk ne vitatkozzunk.
Egyik ismerösöm falhoz b..ta a mobilját, mert hogy minek, ugyis uton van az uj.
Független k750 volt, és még most is találtam egy házdarabkát, a földön. -
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #6846 üzenetére
elmész a ...
én várom az n82 eladó válaszát. addig 8850. szerdán international Barney Stinson SUIT UP nap van, hülye osztályfotózás is aznap van, nem lehetek totá Anzugban, csak zakóban leszek. ennyit kötelességemnek érzek, ha már bejelöltem fézbúkon, hogy részt veszek az eseményen.
-
Pastika
aktív tag
válasz
Magnum_ #6820 üzenetére
Qrva jó ez a sírvarögős smiley!
clamshell: kagyló kialakítás
Candybar: normál
A flippet és slideot pedig nem keverjük
Juj degecen születtemA Kihajthatós samsung a legalalpabb Is jó volna, barátnőm nagyijának lenne rá szüksége.
Nincs valakinek eladó?L700 nak nem feküdt még meg a szalagkábelje? Muteromnak behalt 3 hónap után.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #6801 üzenetére
Attól függ mennyire roncs.
Nekem már csak egy olyan kijelző kéne ami bekapcsolás után sem foltos,hátlap ha jó állapotú,ház ha nem repedt,gombsor kellett volna de nem volt senkinek,gsm boltokba aztmonták hogy 1500Ft az utángyártott,inkább rendeltem a vateráról 500Ft-ért gyárit
Anevemearl: Végfok meghalt,nem tudsz vele mit csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Autós topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest