- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bepe79
addikt
Nem igazán értem. Pontokba szedem, mert így átláthatóbb (:
1., Miről nem tudsz itt nyugodtan beszélgetni attól, hogy most épp a 8800/8850 van terítéken (teszem hozzá, biztos nem véletlenül, hanem azért, mert a legszebb telefon). Gondolom ettől még tudnál itt másról is beszélni, ha akarnál, senki nem akadályoz meg benne.
2., ha lenne külön 8850 topik, akkor az is kihalt volna már 5 évvel ezelőtt, és a mai napig nem írt volna oda a kutya sem
3., 8800 topik van, az is kihalt, mert nem ír oda a kutya sem
4., szerintem nem kéne külön 8850 topik, mert nem járna oda senki, másrészt akkor meg ez a retro topik is kihalna, mert nem írogathatnánk ide a 8850-el kapcsolatban
Szóval szerintem ez az ötlet úgy nem cool, ahogy van, több szempontból sem.
Így legalább begyűjti ide a retro rajongókat, és a 8850-ről is had lehessen már itt beszélni, mert egy több, mint 10 éves teló igen is retro (de minek kell ezt külön magyarázni..).
Egyébként ha most nem lenne ez a 8800 / 8850 dumcsi, akkor az utóbbi két hétben 5 post született volna, nem pedig 150. -
Stimpy001
aktív tag
Mi a különbség a kettő között?
Világoskék gyári ház rajta van a telefonon, természetesen a felső rész fekete. A sarkai kicsit kopottasak azért is keresek rá másik előlapot, de ha ennyire ritka ez a világoskék akkor jó lesz így is!
Bézs színben árulnak vaterán, lehet valamikor lecsapok rá. -
Magnum_
nagyúr
még korai erről bezsélni, nem?
E61 is annyi van még, mint a csuda, pedig az is van vagy 5éves.
Roland: nem jó tablet, meg amugy se cserél.
én se
amugy a müanyag mizériáddal szerintem egyedül vagy, ill. kevesen vagytok
nálam mindig több telefon van. a kocsiban van a 3110c. amig az volt a céges, addig a 3510i volt a back up telefon.
-
Lasy
veterán
De ezen kiakadtam:
Nokia 6230i vitamax csomagban csak 59970.- -
zombinyul
addikt
OMG,nekem is van egy ilyenem nagyon szép állapotba,de ennyi ilyen szép egy rakáson...Meg nekem nincs benne akku,pedig tudom,hogy remekül működik.A 6510-esek is odaverdesnek,8310...Nekem is volt,azóta bánom hogy elajándékoztam,remek kis telefon...Gratulálok hozzájuk!
meroly:Szépek azok külön isKülönben nem tudtok valami olcsó helyet,ahol tutira jó cuccot lehet kapni?Elsősorban most T300-as,és T68(i) érdekelne...Vagy bármi,ami régi
Megbízható forrás régi telefonos alkatrészekkel is érdekelne...Köszi előre is a segítséget!
-
meroly
veterán
Akkor még alkudozom kicsit kollegámmal, mert szerinte nagyon ritka és értékes darab, de akkor ahogy látom nem nagyon, vaterán is elő szokott fordulni.
Viszont ha már retro és bár nem telefon, ezt muszáj belinkelnem: Apple Lisa
-
meroly
veterán
Sok mindent lehetne még ide sorolni, de egy biztos, hogy a 6310i zárja a sort. Szerintem ha hasonló formában kicsit több tudással kiadnának egy telót, tuti kelendő lenne. Én már meg is terveztem
-
meroly
veterán
Erre gondolok. Nagyon tetszik, kár hogy a mai telefonoknál nincs meg az az opció, hogy vehetek (a vékonyság rovására) nagyobb akkut. Régen volt ilyen (6110, 5110...stb). Bár ott hátlappal együtt volt, de egy hátlapot nem hiszem hogy olyan bonyolult lenne legyártani pluszba a nagy akkuhoz. Mintha valami HTC tudná is ezt, olvastam valahol...
-
csoda120
aktív tag
Ilyenről se hallottam még,hogy valaki kifejezetten Panasonic telefonokat gyűjtsön.
Általában Nokia,siemens,Sony,SonyEricsson,Ericsson vagy esetleg mint jómagam az összes típusokat szokták gyűjteni.
Amúgy gratulálok a gyűjteményhez és a ritka telefonokhoz
Tényleg az az akkus shufni tuning nekem is tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest