- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
KSparrow #12443 üzenetére
Nekem is!
Bár elvileg leállok, de nem bírtam a véremmel, és kimentem a piacra, és vettem egy Motorola Talk. 180ast, 500 FTért.
Érdekesség h úgy kellett egy dobozból összetúrni az akkut, hátlapotrá, volt ott még pár teló.
Sajna csak villan egyet néha-néha, mi baja lehet?
-
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #12363 üzenetére
7380-at cserélsz 6310i-re?
Nekem most 2db 6310i-t akarnak adni a 7380-ért
Nincsennek ilyen telóim.És neked ezek:6260,N71,7373#12364) minolta5 Láttam már régebben is ilyet vagy ehez hasonlót,csak mindíg lusta voltam belinkelni vagy csak egyszerüen megfeledkeztem róla.Most mondtad meg a tutit "bájosan gagyi" Még ha minőség lenne,de nem.Ez olyan mint a pacokon árult "stihl" láncfúrészek amikben fából van a dugó
-
bepe79
addikt
válasz
KSparrow #12338 üzenetére
Nem csak a Népliget állomás volt lezárva, de csak a Határ útig jár vágányzár miatt
, így Te, és én, akik a XVIII. kerületben lakunk, szállhatunk át ott a 136E-re vagy az 50-es villamosra (ki-ki kedvtől, vérmérséklettől és időtől függően). A hányás és hajléktalan-vizelet-szar szagkombinációjú járművekről már ne is beszéljünk, amik meglehetősen ritkásan indulnak a Határ útról, a minap vagy fél órát vártam a kib@szott 85-re, az már csak hab a tortán, hogy a légkondi meleget fúj a 30 fokban és közel 50 megállóval 1 óra alatt jut el az Örsre. Na szal' BKV s.-cks. Mindezt 10K-s havi bérletért...
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #12249 üzenetére
Nekem az N91 nagy álmom,még hasznánám is.Igaz,hogy Súlyos darab szó szerint,de letojnám
#12250) Dj Tommy N70-em volt kb 2 hétig,de nekem nagyon nem jött be,akkor inkább 100x E50
(#12251) pszili8 én is veszek majd egyszer csak jelenleg piszkos drágák 15-20k
E60 meg szerintem itt-ott árában van 10k-ért,mivel elég ritka -
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #12236 üzenetére
Szerintem olyat ingyen is lehet szerezni...Némelyik középiskolában is voltak Nokiás reklám vitrinek,dummy telókkal.Most én is vitrinvásárlás előtt állok,múltkor vaterán volt egy nagyon szép 30k-ért, henger alakú volt,körüveges,üveg polcokkal kb 6-7 polc volt benne+ volt benne világítás is,sőt még a világítás színe is állítható volt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow #12182 üzenetére
nagyon jól tetted, hogy ennyire rágyúrtál a nyelvekre. felsőfokú angollal jó állásoakt el lehet kötni, hát még ha van mellé egy felsőfokú németed. ilyen kvalitású munkaerő nagyon kevés van, többet is keresnek ugye, szóval hajrá! a munkaerőpiacon neked már nyert ügyed van, hátha még tanulsz mellé valami közgazdasági-pénzügyi dolgot
természetesen így már külföldön is nagggyon jó esélyeid vannak, ha nem akarsz itthon maradni (nálunk a cégnél nemzetközi szinten a vezetők beszélnek folyékonyan angolul+németül, szóval csak így tovább)
-
puputewe
csendes tag
válasz
KSparrow #12065 üzenetére
Hozzád képest nem nagyon lesznek ritkaságaim
Jó a weblapod! És kemény a gyűjteményed!
Pl nekem is van egy 9000-es kommunikátorom, nagyon szép, teljesen jól működik.
Vagy egy Eri MC16 PDA kommunikátor ....
A 450-es Nokiáimat nagyon szeretem, vagy épp a 1011-es Nokiára is büszke vagyok.
De olyan, jobban mindennapi dolgok is melengetik szívemet, hogy van pl egy karcmentes 8110i-m, vagy ugyanígy karcmentes 7110-em is.
A teljes kommunikátor sorozat megvan az E90-ig.
Ericssonból az összes, GF és T sorozatból csodálatosan szép állapotokban, pl bennük gyönyörködöm a legtöbbet.
Áá, mindegy, próbálok majd képeket fölrakni. Mondjuk, így darabokban nem nagyon vannak, képek, de keresek.
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #12003 üzenetére
Mert neked nincs ilyen
Az E60 nekem is nagyon tetszik,van is egy egy GSM-es havernál 10k-ért,de nekem az sok érte.
Nokia 8850 reklám -
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #11920 üzenetére
a másik, az új 8210esem eldobja a kártyát. nem piszkálom, csak áll a dokkolóban. és hirtelen kiírja, hogy insert sim card. mi lehet a baja? ma reggel kezdte, mé nem szedtem szét, nem volt rá időm. lehet csak kontakt?
két akkuval is ezt csinálja, szóval nem az a gyenge. meg van 3/4-ig, szóval van benne Kraft. -
SyntaxeError
tag
válasz
KSparrow #11912 üzenetére
Köszi srácok, 4 ropit kér érte a hátán van egy kisebb karc de egyébként szép.
A töltést akkor veszi ha belenyomom erősen és felfelé tolom a töltőt, mintha érintkezési hiba lenne, állítólag ez széria hiba mert amikor kijött:
Nekem volt egy és annak is pontosan ilyen problémája volt... -
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #11895 üzenetére
Guglival megnéztem és elvileg csak 6020 és 6021-es hez jó.6680 és N70 is szélesebb azt az autós tartót pedig így képről fixnek látom
Ha csak személyesen vehető át,akkor annak az illetőnek aki érte megy és postára adja (saját költségén) annak cserébe adok belőle pár db-ot (db megegyezés kérdése) -
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #11857 üzenetére
Nekem is bejön nagyon,egyik legkedvesebb telefonom.Hihetetlen mennyire kézreállnak a gombok!A világítás ki/be kapcsolása meg nagy okosság,feleslegbe nappal nem szívja az akksit!
Nem tudom meséltem-e,de megjött az SL75!Egyszerűen gyönyörű egy telefon
Kicsi,kompakt,minden kézreáll,szép a színösszeállítás...Már csak majd egy szallagkábelt kell cserélni benne és tökéletes lesz!Dobozzal együtt 3k-t szerintem lazán megért
Szép szép a 6310i-d és gratula is hozzá,de az ára kicsit irreális szerintem
Főleg,hogy SW-matrica IMEI szám nem stimmel
-
Earl_Muttley
őstag
-
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow #11783 üzenetére
A tiéd újabb az enyém 5.41. A mozsikban már nincs fehér szürke bliszteres, a telefonomon van
, meg egy új középrész. Sajna ugy. de még mindig szebb mint a mindenféle használati nyomokkal tarkított eredeti. Bár ha jól emlékszem a tiéd nem made in hungary, és csak 2 nyelv van benne?
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #11760 üzenetére
Igeeen ez az amit a kutya mattosra rágott.
Csak most gondolkozom rajta,hogy negatívot adjak neki,mert ok hogy elküldte,de több mint 10x-es áron adta oda mint amennyiért megnyertem...De van az emberünknek olyan értékelése is,hogy "az eladó meggondolta magát,mégsem adja oda a terméket",ilyen márpedig nincsen,lehet h pozitívval értékelem,és jelentem a vaterának,az meg már az én hülyeségem legyen hogy megvettem többért mint amennyiért megnyertem.
Area51: igen vékony akku volt hozzá,de az elég gyenge,tegnap eldobálta a hálózatot full töltöttség mellett,most 1 napja a dokkolóban volt,bekapcsoltam a telót és félig töltötte csak fel,mindegy van 3 napot bíró akksim hozzá,igaz az vastagabb.Igaz szerintem lassan eljön az az idő amikor örülhetünk,ha a telefon bekapcsol bármilyen akkuval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest