- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001 #6339 üzenetére
Én nem sajnáltam az S6-ot sem,nekem van egy karcmentes darabom belőle
Az akkuja nem jó de maga a teló működik.Kikérném a véleményteket:van egy karcmentes Siemens S10D-m független,4 napot megy az akku van hozzá doboz,leírás,bontatlan töltő,headset.Szerintetek mennyit adnának érte?Nem azért mert eladó csakúgy
Minolta:nekem is tetszik régóta a Telme,nálam ott van az álomtelók között,múltkor találam egyet 5k-ért én is. -
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001 #6331 üzenetére
Köszönöm,de azért még akad rajta karc,de ez legalább magyar(HIF-es) és műxik
A polírozásról mit akarsz tudni?Ez itt a polírkészletem(kemény 2k-ból hoztam össze)
Legelöl a gép(max.30000 RPM/min),utána a fehérek a polírfejek(filcből vannak),utána különbötő csiszoló és vágófejek,a rózsaszín pedig a polírpaszta.Ne kérdezd honnan van a paszta fater vette ezer éve,de sokkal jobb mint amik vannak.Természetesen én polírozok.Annyi az egész belövöm a gépet 1-es fokozatba,belenyomom a pasztába,aztán a polírozandó felületre,addig polírozom a felületet amíg a paszta el nem fogy róla.Vigyázni kell pl ha kijelzőplexit polírozol nem szabad rányomni,csak a gép súlyával polírozni,mert egyből belemar a plexibe,szóval ésszel kell ezt csinálni. -
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001 #5982 üzenetére
Hát nemtom nekem sok lenne annyiért,és ebből sok nem is működik!Úgylehet két hét múlva találok egyet a vásárba
Azt várom már hogy mikor találok egy Startac 130-at 500Ft-ért a vásárban
Stimpy:Miféle bosch-ok?
Most a gyűjtéssel azért is lassítani akarok,mert megvenném végre álmaim motorját
Ezt:[link]
Vagy ezt:[link]
Csak az a baj,ha megint motorozok akkor jön a harc a rendőrökkel,vadőrökkel -
KSparrow
őstag
válasz
Stimpy001 #5879 üzenetére
ez más cucca. Minolta5 a 1011 licenszekre utalt. a bal alsó motorola, a kék 3388 vagy mi a dene a felső sorban, a famintás ericsson, talán a j7 meg a t18 jobb alsó sarokban, tőlem vannak...
engem csak az 5200 érdekelne, de megvagyok nélküle, mert van 5300.
Meroly: ha kamerás zenetelefon, akkor 5300. leszteltem a kameráát, zsírállat. mmint 5310hez képest. az egész teefon egyetlen hibája, hogy a microsd-t csak 2GB-ig viszi. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
Stimpy001 #5778 üzenetére
Egyik ismerősöm vette nekem két éve budán egy GSM boltban, 25 E Ft volt, tehát nem Melba csokiért cseréltem. Ami miatt nem bántam meg, hogy dobozos, és gyakorlatilag sérülésmentes. Ez egy ipari telefonnál nem jellemző. Akksija még 2-3napot simán kibír. Egyébként van r310 is, abból vagy 4, sajnos valami miatt a ház szürke gumiburkolata mindegyiknél elhasználódott, ragacsos lett.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Stimpy001 #5778 üzenetére
Egyik ismerősöm vette nekem két éve budán egy GSM boltban, 25 E Ft volt, tehát nem Melba csokiért cseréltem. Ami miatt nem bántam meg, hogy dobozos, és gyakorlatilag sérülésmentes. Ez egy ipari telefonnál nem jellemző. Akksija még 2-3napot simán kibír. Egyébként van r310 is, abból vagy 4, sajnos valami miatt a ház szürke gumiburkolata mindegyiknél elhasználódott, ragacsos lett.
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #5656 üzenetére
Hát én se sokat jósolok annak az akkunak. Én is ilyen akkuval vettem a 8800-m, aztán gyorsan vettem egy eredeti sirocco vadi új akkut, azzal elvoltam egy évig. Majd a második körben már egy utángyártott 800mAh-sal használtam, az is jó volt.
(#5683) KSparrow: képeket azonnal!
Az Arte alapból nem túl szép sztem, a legszebb a .... nem mondom, úgyis tudjátok
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001 #5662 üzenetére
Feldugod a töltőre 12-16 órát(ki mit mond) az első 3-4 töltést ilyen hosszúra kell venni!Lehet hogy az akksi a 3. töltésre jó lesz.Azt írják hogy az akku a formázás befejeztével éri el maximális kapacitását.Egyébként hiába veszed újan az akkut ha 3-4 éve ott rohad a boltban.Amikor ilyet játszanak az akkuk akkor azok általában nem javulnak meg.
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001 #5575 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a galaxy s,az iphone qva drága,nekem kell a gps ezért n8,de megvárom az 1. tapasztalatokat.Az N8 ban van rendes hangos gps,xenon vaku a kamerához,stb.Nem vagyok elvakult nokiás,egyre jobban utálom mostanság.Ha valakit érdekel egy 2 hónapos SE X10 mini az írjoon privit!
-
pszili8
aktív tag
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #5316 üzenetére
Érdekes ez a Bosch, mert nagyon jó márka, precíz német cucc, mégsem gyártott később telefont.
A 909-nél viszont fennakad a szemem:
Integrated PCMCIA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest