- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4300 üzenetére
Én is még csak 26 vagyok. Tudom, 18 évesen nagyon öregnek tűnik
A 30-asnál azt bírom, hogy lehet visszahívót küldeni, húgom állandóan így "hív" fel. A 20-asnál most a djuice nagy érvágás sztem, bár részletesen nem néztem meg. Míg kis csitri voltam, a vodára esküdtem, mert ott voltak feltöltőben a legjobb percdíjak és ott lehetett a legkevesebb összeggel tölteni.
Elhagyni egy telefont? Hozzám van nőve. Egész nap szint fél méteres távolságban van tőlem. Sose tudnám elhagyni, én még nyaraláskor is kellemetlenül érzem kicsit, hogy nem lehet nálam a vízbenPárom bezzeg rendszeresen elhagyja, de hála a jó égnek csak kocsiban vagy az udvaron vagy ilyesmi.....
UGY mit jelent?Pastika: gratula a 8890-hez! patent mit jelent?
ligeti8: gratula a 8850-hez. A 3510i-ben még DSTN kijelző volt, ami tényleg érzékeny a közvetlen napsütésre, a TFT annyira már nem, viszont mint minden ez is használódik. Gondolom a 8800-m merítési módszere eléggé öregítette a kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest