- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4300 üzenetére
Én is még csak 26 vagyok. Tudom, 18 évesen nagyon öregnek tűnik
A 30-asnál azt bírom, hogy lehet visszahívót küldeni, húgom állandóan így "hív" fel. A 20-asnál most a djuice nagy érvágás sztem, bár részletesen nem néztem meg. Míg kis csitri voltam, a vodára esküdtem, mert ott voltak feltöltőben a legjobb percdíjak és ott lehetett a legkevesebb összeggel tölteni.
Elhagyni egy telefont? Hozzám van nőve. Egész nap szint fél méteres távolságban van tőlem. Sose tudnám elhagyni, én még nyaraláskor is kellemetlenül érzem kicsit, hogy nem lehet nálam a vízbenPárom bezzeg rendszeresen elhagyja, de hála a jó égnek csak kocsiban vagy az udvaron vagy ilyesmi.....
UGY mit jelent?Pastika: gratula a 8890-hez! patent mit jelent?
ligeti8: gratula a 8850-hez. A 3510i-ben még DSTN kijelző volt, ami tényleg érzékeny a közvetlen napsütésre, a TFT annyira már nem, viszont mint minden ez is használódik. Gondolom a 8800-m merítési módszere eléggé öregítette a kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Borderlands 4
- PlayStation 5
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest