Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
zorzy4 #36623 üzenetére
Anno akartam venni valami Ericsson vagy Psion PDA-t, ami olyasmi volt, mint a 9210.
És akkoriban még volt valami pdamania vagy milyen fórum. Nem akarok hazudni.
Ott mesélte egy srác, hogy neki van egy halom ilyen PDA-ja, megkímélt állapotban, irodistáké volt, leselejtezték, és ő nem vitte le a hulladékba. Így árulgatta neten.De most ez a tűzközel mit takar? Tegyük fel tesztelő/raktáros stb. volt emberünk valamikor, és a cuccokat nem kellett leadni? Vagy ezeket a prototípusokat szintén kikukázta a Nokia, Ericsson??? Nem értem... Megszűnt a gyártó, oké, mindenki megy amerre lát, és a termékek mérföldkövei mentek a szemétbe? Mintha a BMW bezúzatta volna a járgányokat.
Vagy csak én kezelem érzelmi alapon a dolgot, mert szeretem a szépet, jót, meg a technikai vívmányokat...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest