Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
Ma végre erőt vettem magamon és mamámék padlására felmentem turkálni. Ide hordtuk az évek alatt már használaton kívüli cuccainkat.
Rengeteg király retro cuccot találtam kiskoromból. Legszívesebben hazahoztam volna az összes játékotMég a sárga kazis nintendo hamisítványt is megtaláltam, amiről azt hittem, hogy már nincs is meg. Na ezt már be is pakoltam, hogy hozom haza, de aztán kiderült hogy játék nincs is hozzá. Pedig dobozában full tartozékos. Majd kerítek egy játékot hozzá.
Na és a lényeg, megtaláltam az anno névnapomra kapott Nokia 3410 dobozát, papírokkal. Pár száz forintos tétel, de nagyon örültem neki
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁS! Canon i-SENSYS MF9280Cdn multifunkciós nyomtató
- Monitor audio Bronze 500 +Arcam AVR 390 + Klipsch R-112SW SUB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest