Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Nagyjából két hete van nálam a telefon, így valamennyire tudtam már véleményt alkotni, különbséget tenni, hogy milyen ezt a telefont használni az előzőhöz képest, ami egy iPhone SE volt.
Pozitívum:
-Szép a kijelzője, a tartalomfogyasztás lényegesen jobb, mint SE-n. (Bár ugye 4" vs 6,3")
-Szépen testre szabható a rendszer, kb mindent be tudsz állítani, hogy, mi hol legyen.
-Jó pofa az értesítési led, nem kell emelgetni a telefont hogy lássam, hogy keresett-e valaki.
-Az ujjlenyomat olvasó gyors és pontos.
-Tetszik, hogy ha esetleg nem tetszene egy rendszer alkalmazás (Pl a kameráé), akkor fogod magad és felteszel egy másikat, ami adott esetben jobban is funkcionál, mint a gyári. Pl a gyári Kamera appal nem tudsz 4K-ban videót felvenni, a feltelepítettel pedig simán. Számomra mondjuk ez fura, hogy a gyáriban akkor miért nincs benne. Meg simán előfordulhat, hogy a telepített appal a képek minősége is lényegesen jobb. Bár szerintem a gyári appal is kurva jó képeket csinál ez a telefon.És hát jöjjön egy kis negatívum is, mert hát az is van.

-A rendszer alapvetően gyors, de én látok benne mikro laggokat, pláne az animációknál.
-Néha csinál olyat, hogy ha mondjuk bemegyek az üzenetekbe, akkor kb fél másodpercig csak telefonszámokat látsz és utána írja oda a Kontaktok nevét. Egy pillanatig van ez így, helyrerakja magát, de az a fél másodperc pont elég arra, hogy ezt lásd és háááát...
-A memóriakezelése több alkalmazás esetén még mindig botrányos szerintem. Többször látom, hogy újratölti az alkalmazást, oké kb 1 másodpercet vesz igénybe, de akkor is.
-A kamerában a Lassított felvétel elég nyögvelősen megy és ez látszik a végeredményen is. Nem az erőssége ennek a telefonnak. Nem mintha használnám, ha nem írjátok valószínűleg fel se tűnik. Csak érted, ha már van akkor működjön is rendesen.A negatívumok jó részére azt olvastam külnöldi oldalon is, hogy szoftveresen javítani fogják, viszonylag sűrűn kap frissítéseket a telefon. Meg persze azt is vegyük számításba, hogy ez a telefon hiába jó ár/érték arányú, a legjobb indulattal sem lehet rá azt mondani hogy csúcs mobil. Szóval ezt is figyelembe véve alapvetően gyors, meg különösebb gond nincs vele, de ennek is megvannak a hülyeségei. Kifagyással, látványos lassulással eddig nem találkoztam. Hirtelenjében ennyi, ha valami még eszembe jut, akkor írom.

Aktív témák
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest