- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
VOIP alkalmazásokat használóktól kérdeznék.
Végre Blade után már a VIBER hangját is normálisan kezelné a GXI, de mióta megvan azt veszem észre, hogy sokkal halkabb a hangerő, mint normál GSM hívásnál. ezzel nem is lenne baj, de most már annyira halk, hogy használhatatlan. Itthon wifi router mellél beszélve is olyan rossz a hívás minősége, hogy inkább letettem és skype-ra váltottam, mert a hívott félnek az is be volt éppen kapcsolva.
Tudom, hogy a VIBER szerverei is túl lehetnek terhelve, de az, hogy nem hallanak engem vagy éppen én nem hallom a másik felet, nem biztos, hogy ebből adódik. Másik készüléken tökéletesen megy.
Tudom, hogy itt nem Voip-ozik mindenki, de hátha vettettek észre hasonlókat vagy éppen az ellenkezőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Google Pixel 8 PRO + TELJESEN ÚJ Pixel Watch 2!!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest