Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 90 - modellalkat
- Poco F7
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Én extra régimódi vagyok. A telefont (és ezért tényleg ne kövezzen meg senki, tudom elképesztő) telefonálásra és sms írásra használom első sorban.
Ez után jön a zenehalgátas, internetezés (wifi), videonézés és otthon dlna képességek tárházának kiaknázása.
Mióta végeztem az iskolával telefonon alig-alig játszottam. Ha akkor lett volna telefonom, akkor valószínűleg első helyen lenne a játékFacebook:
Kevés dolog van, amit annyira rühellek, mint a facebook. Jó dolog, ha jól használja az ember. DE és itt a gond. Rengetegen ész nélkül küldik a világba a magánéletüket, majd csodálkoznak, hogy hé de hát szemétség, hogy más oldalra felkerült ez, meg az a kép. Aki hülye, az ....
De még ez sem annyira idegesítő, mint az, hogy nem lehet megkerülni. Mindenhonnan tolják az embert a facebook felé és ez az, ami engem idegesít. Nincs facebook-od? Akkor felejtsd el az álláshirdetést, mert ott kell jelentkezni. Nincs facebook-od? Akkor felejtsd el, hogy gyorsan jelezni tudsz egy hibát a szolgáltatódnak.
Nincs facebook-od? Akkor felejtsd el, hogy részt vegyél egy nyereményjátékon. De ezer és ezer példa van még, többek között régen ha bármi volt az iskolában volt egy telefonlánc. A tanár felhívta az elsőt, majd szép sorban mindenki felhívott egy valakit és 20 perc múlva már mindenki tudott mindenről. Most már nem, ez régimódi. Facebook-on írunk, hát persze, hisz az a menő. Múltkor egy lány mondta, hogy majd rám ír facebook-on. Mondtam, hogy az nem lesz egyszerű, mivel nem vagyok fent. Erre ott hisztizett, hogy ne ilyen feltűnően rázzam le.... Mert ügye, aki nincs fent, az nem is létezik.Összegezve. Maga a facebook egy jó találmány. Még azzal sincs bajom, hogy vannak akik felelőtlenül használják. De hogy ne dönthessem el, hogy fent akarok-e lenni vagy sem.... Ez az ami ma böki a csőrömet
Amúgy tudni valamit a frissítésről és a javításról? A hibák nagy részének az okát sikerült már megfejtenünk, innen kiindulva már csak ki kellene tudniuk javítani. Már ha nem csak az lenne hiba, ami náluk előjön...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest