Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
Cobrusz #2548 üzenetére
Poweramp Trial verziója tökéletesen működik gyári fülessel, semmilyen ugrálásnak nevezett dolgot nem tapasztaltam, a zenék normálisan szólnak az elejétől a végéig. Az app beállításaiban az erre vonatkozó dolgokat - headset gombra események - kipróbáltam, még úgysem. (CM9, CM10, WEB)
Ha hivatalosan úton megvásárolt alkalmazásokról van szó, akkor érdeklődj a Android Appz topicban (1.hsz.), ha egyéb úton szerezted be akkor fordulj annak készítőjéhez, és hanyagold ezt témát. Köszönjük!
(#2554) Des1gnR: tőlem tuti nem érkezik ilyen...én nem szándékozom veled a sitten megrohadni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Medence topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest