- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gycs02
tag
válasz
apeelme #6229 üzenetére
"vagy ha garis még kicserélteted"
Ki lehet, de nem egyszerű. Nekem bekrepált a töltőm, írtam ennek a csodás telemax-nak, bemegyek viszek mindent ami kell, megnézik tényleg a fej rossz, s ha majd megjön az új küldik vagy bemegyek érte. Na persze szerintem. Mérgemben sajna kitöröltem a levelet, így nem tudom pontosan idézni, de a lényeg le kell adni a telót is, s majd ha megjön a töltő azzal együtt visszakapom. Hát az őőőő kezükbe ne kerüljön a telóm, szerencsére van otthon több töltőfej, így megoldott a dolog.
-
rhommel
csendes tag
válasz
apeelme #6152 üzenetére
Frissítettem az APN-t, viszont továbbra sem működik se a mobil se a wifi-s internet. Wifivel tudok csatlakozni a routerhez létre is jön a kapcsolat, de semmilyen oldalt nem tölt be... már visszatettem a gyári romot is, de azzal sem működik.. a telefon egyébként gyári független és eredetileg B11-el vettem meg. Félek ebből szervíz lesz
-
hehe64
csendes tag
válasz
apeelme #6076 üzenetére
"Ráadásul ezzel a használattal a Nokia mégegyszer ennyit elmegy..."
Valóban? Több mint negyven napot?
Ezt azért erősen kétlem.
És mit is nem használok?
Az "okos" funkciókból például mindent amire szükségem van.
Wifi, GPS, dokumentumtárolás. Napi szinten a dokumentumfunkciókat és a GPS-t, mert ezek valóban szükségesek a munkámhoz.
A méregdrága adatkapcsolatot, ami ráadásul merít ezerrel, eszem ágában sincs. -
boszyg
csendes tag
válasz
apeelme #6047 üzenetére
Igy tettem koszi, ez volt az alap. Majd azert figyelgetem
ilyen teren szeretek biztosra menni androidot annyira nem ismerem meg melyen, IOS hasznalo vagyok, ez a parom teloja, ( ne kezdjetek ki
elvezettel piszkalom az androidot is)
Mas: a zarolt kepernyorol el lehet valahogy tuntetni a segelyhivas gombot?
-
Lite
őstag
válasz
apeelme #4403 üzenetére
Help pls!
Elkezdtem a telót menteni. SD-kártyára sikerült mindent menteni. A gyári böngészővel be tudok lépni a Play-hez regisztrált fiókomba, és magába a Play áruházba is (látom is a leszedett cuccokat... :S). Onnan bármit szeretnék telepíteni, azt írja, hogy ez a telefon még nem járt itt, fehér táska ikon, bla-bla-bla.
Lehetséges, hogy valami gyorsítótár törlés leszedett olyan adatot, amit nem kellett volna törölni a telóról?
Kikapcsoltam az automatikus frissítést (nincs netem, feleslegesen küzdene), de egy "Frissítés állpota"-ot néztem (B08 van rajta, ha jól értelmezem).
Ezután egy újraindítás, majd FTM felirattal lefagyott induláskor (akksi kivétele után indult).Ez most mi? Mi hülyült be? Ez hardveres is lehet?
Köszönöm! -
x1port
addikt
válasz
apeelme #4431 üzenetére
Igazából lehet hogy felesleges..de már bele rögzült az emberbe a mókolás a blade 1 óta.
Launchert cseréltem volna (bár nem árt ha kettő van a telefonon) így ez felesleges
Google music is teljesen értelmetlen (de elfér)
Ugyanez a helyzet a touchpal billentyűvel.
Meg ez a béna locker ami zavar (tudom letölthető helyette a holo locker).
Szóval marad így.. de azért tényleg köszönöm! -
Lite
őstag
válasz
apeelme #4403 üzenetére
Köszönöm a tippet/segítséget! A furcsa az, hogy a fiókba a neten be tudok lépni (egyébként pontosan semmire sem használom, csak a teló miatt hoztam létre, tehát semmi adatforgalom sincs rajta), a készülékbe újra felvettem, csak az e-mail-eket szinkronizálná, de az is megakad.
Ha a gyári böngészőt megnyitom otthon, wifi-vel, az símán működik, semmi hiba. Minden más működik a telefonon (még a GPS is...), csak valamiért a fiókba nem lép be.
Csináljak mentést az SD kártyára, vegyem ki és komplett visszaállítás?
Ahhoz kell vmi netes kapcsolat, vagy inkább pont ne? -
x1port
addikt
válasz
apeelme #4331 üzenetére
Nulla elméleti tudás, és kizárólag teljesen gyakorlati tapasztalatok alapján véleményt alkotni merész dolog
Szerintem itt a legtöbben így alkotják a SAJÁT véleményüket.Vagy nem ezért van a fórum ?Én egyébként már várnám hogy valami tényleges, effektív kézzel fogható munkát lássunk tőled, hogy azt mondhassuk ez igen ez a gyerek konyít valamihez, nem csak a levegőbe beszél
Elmondom a két készülékre lekorlátozódott felületes tapasztalataimat.Nem erőltetek én senkire semmit....
Azt meghagyom a cyanogenmod csapatánakÉn a saját tapasztalataimat írom meg nyílván ha ezen a fórumon vagyunk akkor erről a készülékről.
Egyébként pedig ne haragudj meg ha semmibe veszem a véleményedet/"tudásodat".
Nyilván vannak még újoncok akik sok mindent bekajálnak.Szóval csak hajrá! Csak rólam szakadj már le! köszönömAkire pedig ráerőltettem valamit , tőle elnézést kérek!
-
x1port
addikt
válasz
apeelme #4314 üzenetére
Hát én nem tudom....nem akarok vitába szállni a szakértő úrral
de szerintem ez azért nem olyan egyértelmű.
Nálam pl. igenis segít ha bezárok egy memóriában lévő alkalmazást ami FUT nem stopped állapotban van.
Azt a bizonyos első hozzászólást pedig ne kezeljük már úgy mint a bibliát.De részemről lezárva kb. annyira fogunk veled előrébb jutni mint itt : (#4147) Outlander.
mikersz1 pedig majd kitapasztalja,hogy neki hogy működik jól -
ALI_G
veterán
válasz
apeelme #4202 üzenetére
Azt olvastam, hogy a gps eldobálást megjavítja a fent említett két rom. Olyat is olvastam, hogy visszavitték GPS problémára panaszkodva és újrarakták a gyári rom-ot, ami nem segített.
Esetleg változott valami azóta?Ha ezt a recovery telepítést csinálta valaki, akkor megmondaná, hogy kb. meddig tart?
-
Outlander
addikt
válasz
apeelme #4143 üzenetére
Mond légyszíves, h mit telepítsek, hogyan állítsam be, miként mentsem h neked jó legyen és végül hova küldjem, a kész "file"-t?!
Igen, csak segítséggel tudom.... nem, Asszonyt nem kell helyettem... azt tudom én is.
Bár nekem mostanában nem volt "reset" (kopp-kopp), de 1-2 app futtatása a háttérben, nem oszt nem szoroz... hátha (remélem nem) lesz és akkor tudunk mihez nyúlni.
De tudom, te már rég másik telefon(ok)al foglalkozol, biztos, hogy nem emlékszel már erre a régi elavult sz@rra, így gondolom jelenleg mások kötik le az erőforrásaidat...
Nem szemrehányás, mert a web romodat tettem fel, miután a gyári romokkal is előjött, és nagyon szeretem is, tudom h izé meg hozéé, meg van más dolgod...
De jelenleg úgy tűnik h csak engem idegesít ez jelenség...
És nem a sírás megy..... de olvass vissza h próbáltam közös nevezőt keresni, de kb süket fülek, ment az ész osztás jobbra-balra a cm romokhoz, meg h te mennyire értesz hozzá, x1port meg mihülye (már bocs!)...
De te se mondtad h ti lámatopák ezt tegyétek fel, és majd ha lesz üres időm, akkor getzi jó fej leszek és megnézem... ezt most mondtad elöször...
-
x1port
addikt
válasz
apeelme #4145 üzenetére
Értelek én...
És nem is vezet sehova sem ez a szájkaraténk.
Sajnálom azokat akik ennyit szívnak a telefonnal az újraindulás miatt.
Nyílván a legtöbben a telefon miatt írják alá a szolgáltatói hűség időt. Persze ,hogy nem jó dolog egy olyan szervízbe küldözgetni hetekre ,ahol szinte semmit nem csinálnak vele(ezt sajnos konkrétan tudom).
Mivel én Pesten lakom fogom magam és beviszem nekik így 4-5 munkanap a javítás, de vidékről-vidékre mire megfordul a telefon ez legalább 3 hét.(ezt pedig a hűségidőből NEM számítják le)
Pedig 2-3 szervízelésnél ami lehet 9 hét is nem jelentéktelen idő !
Valóban előítéletem van már a cm romokkal szemben SAJÁT MAGAM HÜLYESÉGE miatt!!!
Mert anno próbálkoztam Blade 1 -en vele..későn láttam be ,hogy a 9,10-es verzió nem arra való.
Másrészt mindenáron próbáltá...k lenyomni az ember torkán,hogy milyen jó is az csak a mi telefonunk épp nem jó.
Ettől függetlenül becsülöm a fejlesztőket , nyílván mindenkinek a saját gyermeke a legjobb és elfogult vele szemben. -
x1port
addikt
-
Viper26
nagyúr
válasz
apeelme #3900 üzenetére
Pedig elolvastam, csak nem emlékeztem már rá.
Mondjuk nem gondoltam, hogy ennyire rossz lesz a helyzet...agybadugóssal szól rendesen, viszont az utóbbi időben valahogy kényelmetlen viselni egy fél óra után, ezért vettem másikat.Majd a következő telómmal szól akkor rendesen. -
x1port
addikt
válasz
apeelme #3868 üzenetére
El vagy varázsolva csodakocka!
Ismerem őket személyesen. Nekem ezek az újraindulások a sok fos CM-rom után jelentkeztek.
(ahogy a [link] mutatja nem csak nekem)
Garanciában szoftvert frissítenek és vissza adják az ügyfélnek a csupasz telefont ami TÖKÉLETESEN működik!
De miután kb bebizonyíthatatlan a hibajelenség nem nagyon foglalkoznak vele.
Ha valaki nagyon rámenős kérhet egy alaplap cserét (köszönöm nem szeretném a pár hónapos telefonon).
A Telenor kicseréli megfelelő szervíz szakvélemény után (álmodozz róla)
Ezért a SZERVÍZ ajánlotta a kapcsolatfelvételt a gyártó itthoni képviseletével.Lehet az embernek akármilyen a stílusa nem fog előrébb jutni.
De arra azért kíváncsi lennék,hogy van -e itt olyan ember aki a kezdetek óta a gyári rendszerrel használj a készülékét és ugyanezek a hibák állnak fent nála.Visszatérve senki nem mondta ,hogy egy levél után kicserélik a telefont de mindenképp járhatóbb ez az út mint a szervízbe küldözgető herce-hurca.
Persze mindenki tegye azt amit helyesnek lát ! Vagy amit TE mondasz nekik !
-
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
apeelme #3781 üzenetére
Elnézést, nem xda....
How to install:
Copy Aurora-Borealis-RLSx.zip to your phone's sdcard
Boot into ClockWorkMod recovery
Make a nandroid backup of your previous ROM: backup & restore -> backup
Install ROM: install .zip from sdcard -> choose .zip from sdcard -> Aurora-Borealis-RLSx.zip
wipe data & factory reset (!)
reboot now -
x1port
addikt
válasz
apeelme #3781 üzenetére
De ez a szórás mire vonatkozik ?
Gondolom a B08 az adott. Elvileg a telefonok is ugyanarról a futószalagról kerülnek le ugyanazokkal az alkatrésszekkel.Viszont tényleg elenyésző ez a kis hiba.
Pont a minap voltam kint a Telemaxnál B.Örsön és hegyekben állt náluk a szervízben az S3.
Azt meg elvileg (és gyakorlatilag is) prémium telefonnak árulják.
Ezek szerint mindegy hogy mit vesz az ember....
Kíváncsi lennék hogy az almás típusnál is vannak-e ilyen "gondok" -
tsabeekaa
aktív tag
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
apeelme #3769 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek, a lustaság egy szint után már nem magyarázható meg. Amennyit ma én segítettem a "kollégának" azt megtalálta volna a fórumban magától is! ("kolléga", ne vedd sértésnek)
Egyben viszont meg kell, hogy védjem...finomíthatnál a szavaidon, mert így nem oktató, hanem inkább kioktató, amit meg senki nem szeret.
-
monalala
aktív tag
válasz
apeelme #3671 üzenetére
Üdv, én a web felrakása előtt megformáztam az sd-t mert nem tudta kezelni. Egy hét után most le szeretném menteni a rendszert cwm-el és a következő hibaüzi: Error while making a backup image of / data!
Ez ugye nem a formázás miatt van, mert azóta nem nyúltam hozzá mióta felment a web rom?
Elöre is köszi.
Azt hiszem rájöttem , kevés a hely az sd-n, -
eurolac
senior tag
válasz
apeelme #3613 üzenetére
Szia! A telefon teljesen gyári. Nem szoktam hozzányúlni, nem ismerem az ilyen "praktikákat", de nincs is szükségem rájuk.Ez egy normál alap beállítás lenne a telefonon, ami sajnos nem működik, valószínüleg valami szoftver bug miatt.
Outlander: szomorúan olvasom, hogy nálad sem megy. Ezek szerint nem egyedi eset, lehet tipushiba! Ha netán rájönne valamelyikőnk, hogy mi okozza a problémát, értesítsük egymást....
-
eurolac
senior tag
válasz
apeelme #3606 üzenetére
Szia! Munkahelyen vagyok két percre tudtam most benézni..
Nincs ilyenről szó. Ezt a 4-5 egyedi hangot már évek óta használom különböző telefonokon névjegyekhez. Eddig nem volt gond velük. Pl. alap Nokia hang mp3 formátumban a zedge.net-ről vannak letöltve. Csak rövid normál csengőhangok. Mint írtam, a névjegyeknél megjegyzi a készülék. Meg is szólal híváskor, de kb. 10 hívásból 6-szor. 4-szer pl. a feleségem számkijelzett telefonjáról csak az alaphang jön ki a telómból. Ez szerintem is valami android bug lehet ennél a telónál. Régebben már más is írt be ide ilyen gonddal, kíváncsi lennék, nála hogy oldódott meg?! Ha még ennek ellenére is kíváncsi vagy a hangokra, este priviben átküldöm az adatokat, de biztosan nem ez a gond, mert ezek a megszokott hangjaim és minden gond nélkül szóltak a névjegyekhez csatolva symbiános telókon és az y200-al is, miután a kedvencekhez is beraktam őket. Feleségem Alcatel ot895-ös telóján is próbaképpen hozzácsatoltam névjegyhez (már ezt is kipróbáltam) de azzal a telóval nincs gond, bármikor lejátsza a névjegyhez csatolt, vagy csoporthoz csatolt mp3 hangot.Én értetlenül állok ez előtt a bug előtt. -
PH-User
addikt
válasz
apeelme #3571 üzenetére
Az igaz, hogy kipróbálgattam pár programot, de azt nem gondoltam, hogy egy launcher miatt ilyen gondom lesz, mert legutóbb azt telepítettem, ha jól emlékszem.
Ha legközelebb ilyen problémám lesz, akkor újra minden megy a lecsóba, csak úgy tudom helyrehozni?
Nincs valami analizáló program, ami kiszűrni, hogy mi és miért nem működik rendesen?Egyébként rootolva van a telefon ezen leírás szerint, ha Cyano modot akarok feltenni rá, akkor hogy kezdjek neki? Teljesen kezdő vagyok még a témában, de egy jó leírással szerintem véghez tudom vinni.
A rádió nem fontos, hogy működjön, a többi azért jó lenne. -
Multi13
tag
válasz
apeelme #3509 üzenetére
Telefont itt vettem. Vmiért olyan érzésem van, hogy Ők nem hiszem, hogy a rendelkezésemre juttatnák azt a szoftvert ami rajta van, sőt ha bemennék az egyik szaküzletükbe, még lehet, hogy bután is néznének rám, hogy mit akarok.
Ha esetleg vissza kéne állítanom a gyári állapotra akkor szerinted, hogyan kéne csinálnom? Telenort nem rakhatok, ill. gondolom ez a szlovák v. macedón, meg nem teljesen ugyan az, ami most nekem rajta van v. igen?
(egyébként csak a macedónt találtam meg itt, ez lenen az?) -
Multi13
tag
válasz
apeelme #3504 üzenetére
@apeelme
Olvastam ezt a bejegyzésedet és a kérdésem az lenne, hogy a visszaállítás (unroot) ebben az esetben hogy történik? B10-es gyári cucc van a telefonon és egyenlőre csak a root-on gondolkodok...(esetleg a visszaállítás, csak a gyári rom újratelepítésével lehetséges? az a B10-es ami nekem fent van az elérhető valahonnan?...mert csak B8-as Telenorosat találtam)
-
-
KukkSteve
senior tag
-
nazsa
csendes tag
válasz
apeelme #3345 üzenetére
Akkor nem fogom állandóan kilövögetni az alkalmazásokat csak attól féltem, hogy ezek miatt megy az internet. A task managert már töröltem, nem láttam értelmét, hogy maradjon ezek szerint jól tettem. Igen még tanulnom kell az androidról meg amúgy is csaj vagyok
Az APN név változtatást egy telenoros ügyfélszolgálatos mondta, de akkor azt is hagyom. Köszönöm a segítséget!!!
-
Keeperv85
nagyúr
-
densoft
tag
válasz
apeelme #3296 üzenetére
Csak egy érdekesség a google címtárral kapcsolatban. A telón az ebben a címtárban szereplő néhány nevet a teló névkeresője nem talál. Viszont ha ugyanezt a névjegyzéket importálom Vcard-ba, majd vissza exportálom a telóra és a google névjegyzéket "kilövöm", akkor a kereső minden nevet rendesen megtalál.
B1 és B3-nál is ugyanezt csinálta.
Nem igazán értem mitől van ez, de biztos van rá magyarázat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest