Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjanos1
senior tag
-
shenmuedc
tag
Elnézést a mobilkiekeszitok.hu az oldal amit akartam.
-
Lordus
senior tag
1. felesleges buherálni, sztem is ismerd ki, aztán majd pár hónap múlva...
2. mindenre van megoldás...
ez a root nem egy mizéria, se nem lepra.
admin leszel a telefonon, és ez visszavonható.
Ráadásul ezrek vitték vissza a telefont rootolva és úgy sem zavarták el garanciáról. De visszavonható, eltüntethető, stb... -
hunati
csendes tag
Bocs, hogy mások számára triviális kérdést teszek fel, de még nem léptem az kostelefonok világába, de ezzel a telefonnal szeretném ezt megtörni. Arra lennék így elöljáróban kíváncsi, ahhoz, hogy Custom romot tegyünk a telóra, ahhoz root szükséges? Ha jól tudom ez garanciavesztéssel jár és visszaállíthatatlan az eredeti állapot, hogy szervizbe lehessen vinni...?
Mert ahogy olvasom, van akinek nem segített a szoftveres beavatkozás a GPS problémáin és szervizre kényszerült...
Köszönöm előre is a segítségeket. -
zsoltiz
aktív tag
Feleségemnek ilyen Imak kemény tokot rendeltünk még decemberben az ebayen:
Ma ért ide vele a postás hong-kong-ból
Szerintem nagyon jó, a felülete matt és kicsit érdes (mint egy homokszórt felület). Ajándék fólia járt hozzá, plusz egy "tapi ceruza" vagy hogy hívják (az első képen is látszik). A jack dugó helyére lehet rögzíteni egy műanyag vakdugóval, hogy ne vesszen el, jópofa.
-
boneyard
tag
válasz
bnkaroly #1586 üzenetére
Mivel nekem még nem jött meg a teló, ezért el tudnám adni, anno 1482 Ft-ot vontak le érte, nyilván a 3 hetes újabb várakozásért rátennék kb. 500 Ft hasznot, akkor kijönne 2000-re, de ahhoz hogy hozzád eljusson még jön rá az ajánlott levél postaköltsége+bubis boríték, úgyhogy a vége 2525 Ft lenne.
Ha ez így megfelel és jó a fekete szín, akkor dobj egy privit! -
bnkaroly
csendes tag
Sziasztok!
Nekem még sikerült hozzájutnom egy ilyen telefonhoz még karácsony előtt. Eddig elégedett vagyok vele.
Viszont nincs hozzá tokom/fóliám.
Olvastam két emberkétől is, hogy rendelt az alábbi szilikon tokból.Nincs valaki közületek budapesti, aki rendelne az ebay-ről, én pedig jól megvenném tőle (természetesen reális áron)? Láttam, valaki már hirdet 3500-ért a neten.
Sajnos nem vagyok napközben otthon, nem tudom átvenni a futártól, ha én rendelem meg.Szerintem akár 10 is elkelne csak itt a fórumon, nem is tudom, hogy nem rendelt be belőle még valaki több darabot.
A linken 1362 Ft ingyen szállítással, 1700-1800 Ft-ot adnék érte.
http://viewitem.eim.ebay.hu/BlackNEW-MF-soft-silicone-TPU-cover-case--LCD-Guard-For-ZTE-blade-3-III-V889M/150971327112/item
Köszi a válaszokat
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
Carline #1551 üzenetére
A törvény nem véletlenül fogalmaz úgy, ahogy, minden szó számít, egyszerre védi a fogyasztót és a kereskedőt is, hogy egyik se tudjon a másik kárára lenni. Pl ne csereberéld ki a telefont mondvacsinált hibák miatt a kereskedő kárára, illetve fordítva, valós, komoly hibával a kereskedő se tudjon téged elhajtani.
A telefonnak valóban "tartozéka" a gps, wifi és a bluetooth is, de egy kisebb szoftver hibával egyrészt együtt lehet élni, másrészt a szolgáltató/kereskedő sem tud vele mit kezdeni, mert a szoftvert nem ők írják. Ha kicserélik a telefonod egy másik ugyanolyanra, akkor annak pont ugyanazok a gyengeségei/hibái lesznek, mint annak, amit visszavittél, hisz ugyanaz a hardver és a szoftver is.
Sajnos ezek ilyenek, egyik sem tökéletes, a blade sem, de a 150e Ft-os telefon sem. Az hogy a gps pl éppen rosszul mutat, vagy nem talál jelet, vagy a wifi éppen nem tud csatlakozni, annak pedig ezer oka lehet, ezért a szolgáltató/kereskedő részéről teljesen jogos, hogy ilyen apróságért nem akar egyből cserélni. Csak a példa kedvéért: mi van ha egy utólagosan felrakott program miatt dobálja el a kapcsolatot a wifi? Vagy nem lát elég műholdat a gps? Miért kéne ilyen hibák miatt első szóra cserélni a telefont? Ez kb olyan, mintha pl egy rossz vga driver miatt lefagyna egy játék, amivel játszani akarsz és emiatt visszavinnéd a laptopod a boltba, hogy cseréljék ki újra.
-
goti2
csendes tag
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Ma én is bementem a helyi Telenor üzletbe, természetesen itt sem volt már, csak az egyetlen kiállított darab. 2-3 hetet mondtak nekem.
Viszont megnéztem a kiállított darabot. Egész jól néz ki a telefon, a kijelzője is szebb mint amire számítottam. Meg volt rajta nyitva egy rakat alkalmazás, be is zárogattam őket. De ezek után sem éreztem, hogy sima lenne a menü görgetése vagy a menü és főképernyő közötti váltás.
Nektek mennyire hozza a telefon az általános sebességet?
Tényleg jó, meg tetszik, de ha ilyen akkor inkább nem veszem meg.Üdv:
bajaki -
giigz
veterán
A T nem válaszol vissza a levelemre, nem gondoltam volna. 6 napja kérik szíves türelmemet.
-
apeelme
addikt
válasz
djrozsomak #1572 üzenetére
Ha a szabad terület (belső memóriára értendő, ami jelen esetben 2,5GB)10%-ra csökken, a rendszer nem enged újabb telepítést. Az SD kártyának ehhez semmi köze.
Megoldás : tessék leszedni pár alkalmazást... amúgy sem hiszem hogy ~ 2,5GB appot napi szinten használsz.Majd megpróbálok kezdeni vele valamit... mert tényleg pazarlás egy picit.
Szerk. : a nagy helyigényű appok közül tessék SD-re átrakni párat.
-
r66
aktív tag
válasz
Nálam dettó ugyan ezt csinálta, én is kíváncsi vagyok, hogy miért. Pár alkalmazást töröltem, úgy engedett telepíteni.
-
Anti425
tag
válasz
Lehet jobban jársz másik kártyával,enyémben 8Gb-os Class6-os van,de ilyen gond még nem volt vele!
És viszonylag nem is nagy pénzért tudsz venn! -
djrozsomak
tag
SOS help! Most már alkalmazásokat sem tudok telepíteni, arra panaszkodik, hogy nincs hely (pedig pár megás alkalmazásról van szó, és még van ~250 mega a belső tárhelyen is), mit tegyek?
-
szaboknak
aktív tag
Ahogy elnézem a T-mobil készülék árait ami kb átlagosan 5000 ft-al emelkedett,nem sok esélyt látok rá,hogy ilyen árban kapható legyen ez a készülék még ha megjelenne is a kínálatában,
-
Grillo
őstag
Kinéztem ezt a telefont asszonynak, leváltandó a Nokia 3230-asát.
Olvasgatva a topikot egyértelmű volt, hogy nem fogok kapni jelenleg egy boltban sem, de azért csak bementem az Árkádba. Ott fel is írta a srác a nevem, ha jön készletre, hívni fog.
A poén viszont nem ez volt. Mentem át a Sugárba, és ott is bementem az ügyfélszolgálatra, hátha többet tudnak. Itt volt is kiállítva Blade, meg is tapiztam, meglepően könnyűnek tűnt nekem méretéhez lép.
Kérdezem a srácot, mi a helyzet, azt mondja, az utolsót ő vette meg még egy hónapjaA kiállítottat is meg lehet majd venni 30%-kal olcsóbban, de még nem tudja mikor.
Remélem bejön Kelzsoca infója és lesz jövő héten új szállítmány.
-
apeelme
addikt
válasz
Anti425 #1565 üzenetére
Kész káosz amit/ahogy írsz. Egy picit jobban odafigyelhetnél erre.
1. Nincs ilyen nevű app (Státusz)
2. A GPS Status and Toolbox ingyenes verziójában van egy ilyen funkció hogy az értesítési területen ő maga megjelenik abban az esetben ha egy alkalmazas használja a GPS-t. (pl.:navigációnál) Semmi extra pluszt NEM csinál, nem javít, nem segít a pozicionáláskor, csakis adatokat jelenít meg! -
Anti425
tag
Mit találtam..........
ezt 1GB Rammal,8MP-es kamerával.....nem rossz.
-
Anti425
tag
válasz
Ochocinco46 #1554 üzenetére
Elég olcsón tudsz már venni pld én is kb 2800 Ft körül vettem 8GB-os,Class 6-ost a "Madaras Tescoba"
Ha nem akarod filmekkel telinyomni az bőven elég sztem.Más.
Páran irtátok hogy Gps nem tökéletes,dobálja a jelet,stb.Úgy próbáltátok már hogy a Gps Státusz-t is letöltitek a Play-ről,pluszban a Gps mellé?
Nekem levan,és amikor elinditom Gps-t,ahogy elindul a Gps,vele 1ütt indul automatikusan a Statusz is.
Olvastam már olyat is,hogy inditásnál könnyebb ha állunk,nos én teszteltem többször,különböző,1mástól távolabbi helyeken is,még 80km/h-nál is pillanatok alatt bevágja a helyet......de nem is dobálja,nem veszti el utána se,ameddig gps megy,addig Statusz is vele 1ütt.Hátha ez segit vkinek..............
-
djrozsomak
tag
playről szeretném feltenni a firefoxot, de elszáll ilyen hibával: "a csomagfájlban rossz jegyzék van", van erre vmi workaround?
-
apeelme
addikt
válasz
Ochocinco46 #1554 üzenetére
Elég sok alkalmazás megköveteli a külső SD használatát ez ellen nem tudsz mit tenni, jobban járnál ha beszereznél egyet.
(#1555) guyver: picit össze vannak keverve a letöltések fejlécei...amit te találtal az a driver csomag amit a hungariandroid-on is fellelhetsz. A "Manual Download" résznél található a firmware.
(#1556) Nivosus:ha töltés van, akkor egyszerre világít a zöld és a piros, majd teljesen feltöltött állapotban folyamatos zöld. Értesítés esetén villogó zöld, ha nincs mobilhálózat, vagy 3G/2G-re vált akkor villogó piros.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Akit érdekel Blade 3-ra kijelzővédő fólia 500ft/db áron akkor írjon privit van 2 db. Pontosan rá illik pesti átvétel lehetséges.
-
Billy76
csendes tag
telenor saga:
Tegnap hívtak az ügyfélszolgálatról, hogy tájékoztassanak, hogy a készülékem várhatóan január közepén érkezik meg, fenn tartom e a megrendelésem...
Természetesen igent mondtam, ára a régi...
Tehát várunk, mert ugye készlet hiány van...
-
Nivosus
csendes tag
Arról, hogy a készülék LED milyen infót akar kommunikálni felém, elérhető esetleg infó?
Ma láttam pl, hogy új email esetén (rövid zöld flash) hosszúakat is villantott, majd abbahagyta (olvasott lett a gépen a mail) - mit jelent a hosszabb villantás?
Egy helyen tapasztaltam olyat is, hogy pirosat villant változatosan 1x-2x-3x kb 10mp-enként, de sehol semmilyen infót nem ír ki hogy miért... -
guyver
senior tag
A ZTE oldalán, ha kiválasztom a Blade 3-at a letöltéseknél, DRV_HS_G_2066V1.0.0B11 szoftver van fent. Ez újabb, mint ami alapból a telefonon van? Mert a telefon nem talál újabb szoftvert.
-
Ochocinco46
aktív tag
üdv!
egy olyan amatőr kérdésem lenne, ha nincs a telefonban memória kártya, akkor hol tudom beállitani hogy ha letöltök valamit ne azt irja ki hogy helyezzen be mem kártyát, hanem a telefon memóriájába mentse? -
djrozsomak
tag
Az, hogy egy sandisk valszeg class4-es 32GB-os kártyáról az alkalmazásokn kívül nem tud megnyitni sem zenét (flac) illetve videót (avi, mp4) formátumban, ez telefon vagy a kártya hibája lehet? Másik kártyával még nem volt lehetőségem megnézni.. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
Carline
őstag
válasz
domerator #1549 üzenetére
Így van. Azért egy okostelefontól a rendeltetésszerű használat nem csak a telefonálásban kellene hogy kimerüljön.
Ide kell(ene) venniük a wifi, gps, bluetooth funkciót is. Valamint ha az adott egység működik, de a telefonnal adott szoftver ezeket nem tudja megfelelően működtetni akkor az is akadályozza a használatot.
Mert az még elfogadható, hogy a kamera nem egy csúcs de azért elviselhető képet ad, de az már nem, hogy pl. a gps 120m-el meeszebre teszi a pozíciódat vagy a wifi csak a router 2m-es körzetében hajlandó jelet találni. -
domerator
veterán
válasz
zsoltiz #1548 üzenetére
Ezek viszont már attól függnek, hogyan tudod meggyőzni az illető boltost/üfsz-t stb. hogy a hibás funkció az rendeltetésszerű használat.
Ha nagyon tényszerűen nézzük, akkor minden, amit a készülék tud a kezelési utasítás alapján, az rendeltetésszerű használat... vagyis ha egy telóban pl. a gps hibás, de telefonálni lehet vele, akkor is sérül a rendeltetésszerű használat, hiszen a gps-t éppúgy KELL tudnia. -
zsoltiz
aktív tag
Olvasd el te is, amit beidéztél:
"feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza"Ez kb azt jelenti, hogy ami már eleve gyári hibás és otthon derül ki 3 napon belül, azt kötelesek kicserélni. Pl ha a telefonnal nem lehet telefonálni, vagy a mosógéppel nem lehet mosni, vagy a hűtő nem hűt, az olyan hiba, ami a "rendeltetésszerű használatot akadályozza". Ami ennél kisebb hiba -telefonnál pl kisebb szoftver hiba-, amiatt nem kötelesek cserélni.
-
goti2
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Egy olyan kérdésem lenne miért nem tudom a winx s gépemmel össze kötni a teleont több driver (innen is néztem már egyet azt nem is installálja a gép
)kipróbálása után sem
Telefont érzékeli telepítő módban de amint médiatár módba kapcsolok nem történik semmi sajnos .Előre is köszönöm a válaszotokat .
-
haris
őstag
válasz
zsoltiz #1494 üzenetére
Tessék, nem cikket adok, hanem a
151/2003. kormányrendelet mai (2013.01.02.) hatályos állapotát.
Jó olvasgatást.De segítek:
"7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza." -
Lordus
senior tag
pro:
sokkal gyorsabb
akku: minimum 2 nap, inkább 3
ics
szép kijelző
olyan programok mennek rajta, amit el sem hinnék!
2gb belső memória
vékonyabbapeelme
kollégának köszönetően worldendbefore rom (igazából gyári szerű rom, minimális módosítással, semmi csúfítással mint anno qlstar almahugyozós névjegyes reklámja, rootolva)
nincs rajta semmi telenor marhaság! sem kívül, sem szoftverileg
híváskor a telefon felvételéhez nem lefelé, hanem jobbra kell húzni a csúszkát, így zsebből kivéve nem utasítja el automatikusan, mint az alca
videolejátszás sokkal jobb, mint alcánkontra:
halkabb a csengőhangja
nincs rajta olyan jó fólia, mint az alcatelen volt (az q...va jó fólia)
fényképező (bár ez alcán sem volt hűdejó)töröm a fejem
, de nincs több ellenérv hirtelen
javaslom: amint érkezik készlet, menjetek be a boltba, nyomkodjátok meg és ne felejtsetek el pénzt vinni, mert tuti megveszitek!!!
-
Kryczek
aktív tag
nem tudom figyeltétek e vagy csak most vettem észre de tmobile-nál a huawei Y200 már kapható. Lehet a blade 3 is bekerül hamarosan??!!
-
nani70
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a telefont néztem ki magamnak, és azt kérdezném, hogy a rezgője mennyire erős?
Volt egy Alcatel 990. telefonom, de nem igazán volt érezhető a rezgő mikor zsebben volt. -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki tapasztalt hasonlót?
Útközben (buszon, erősen rázkódott) menet közben élvezhetetlen a zenehallgatás? Mitől lehet?Üdv,
GBoy -
Atti1112
aktív tag
válasz
wwenigma #1508 üzenetére
Ne kóstolgass
Az android sem (sokkal) jobb ,mint bármely más "rendszer",ami akár telón,akár PC-n, akár micrón, (
) akár TV-n ,akár tableten van, stb.soroljam ? Azért mondtam ezt,mert nagyon sok rendszert tesztelgettem már (tudom,nem eleget).telón is tableten is .Nagyon sok ROM-ot pakoltam már fel különböző telókra,tabletekre és a konklúzió a következő : Sem a JB sem a GB sem a CM stb. egyik sem egy tökéletes alkotás.Láthatod : itt is sokan vannak ezen a fórumon,hogy jönnek a hibák a GYÁRI rendszerről : kifagy ,nem indul,valami megakasztja stb. stb.Hát még ha romolni kezd valaki : nem megy a kamera,nem megy ez, nem megy az,wifi kaki,stb. Nekem ne mondja azt senki,hogy tud mutatni akár EGY olyan rendszert is ,amit január elején felrak és december végégig hibátlanul használja,(pedig az csak egy év) ,mivel ilyen nincs.(Igen ,még Apple-nél sem, azom is volt.) Pláne,ha eszébe jut a kedves usernak,hogy marketről valami progit feltelepít.Na az azután megbolondít(hat)ja az amúgy sem 100-as rendszerét . Erről ennyit... De pozitívan várom,hátha egyszer elkészül a tökéletes rendszer
Itt az egyik hozzászólás (gyári rom) :"Üdv! Kb 10 perce egy (játék) alkalmazás közben ami amugy stabilan futott kezdetek óta, napi többszöri használat során sem volt semmi gond most egyszercsak közbe újraindult a telefon... utánna használta tovább az alkalmazást és nem jelentkezett a hiba mégegyszer.. ilyen eőfordulat és ne csináljak belőle problémát? Vagy valami komolyabb dolog lehet a háttérben? Esetleg meglehet nézni mitől indult újra?"
Ezt ugye egy jó rendszer nem produkálja,valami bekakilt és reboot-olt a teló.De ez csak egy a rengetegből...
-
szaboknak
aktív tag
Én itt rendeltem fóliát [link]
-
zobika
tag
Üdv! Egy ilyen teló vásárlásán gondolkodom. OT-990-rõl váltok. Ha online rendelem akkor esetleg van kedvezmény? Meg egyébként, hogy kell ott rendelni? Mert írta, hogy válasszak tarifacsomagot, de hiába választom ki, csak a csomag leírását adja be, és nincs tovább. Praktikum ász csomaggal szerettem volna. Köszönöm!
-
gycs02
tag
válasz
shenmuedc #1524 üzenetére
Igen erre figyelni kell, ebbe én is beleszaladtam, csak hát 300 Ft-ért mit vár az ember (http://www.ebay.com/itm/360529711834?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649). Amúgy éppen elviselhető a minőség, 1 bubi maradt alatta, a közelség érzékelőnél meg kivágtam, nem túl szépre sikeredett, de még van 5 db a következő majd jobban sikerül.
-
shenmuedc
tag
Vaterán viszont árul valaki képernyővédő fóliát , de ne vegyetek tőle mert a kivágások egészen máshol vannak mint a telefonon, megkeresésre viszont csak az a reakció hogy azt kaptam amit rendeltem, És valóban a telefon képe mellé annak a képe van kirakva, de ez mégis milyen(a leírás és a telefonról a kép blade 3). Én is majd felteszek mondjuk egy plazmát, mellé teszek egy crt-t aztán azt küldöm el mondván az is a képen volt.
-
apeelme
addikt
válasz
Anti425 #1517 üzenetére
Nem sz@r hisz Te is megelégedettséggel használod.
Csak pillants rá az árakra....és egyből felháborító lesz számodra is mivel 70ezerért(függetlenül) nem igazán vállalható ez a hardver, de 28-ért (igaz hálózatfüggő) igen baráti, amit alátámaszt a jelenlegi készlethiány is.
De érdemes lenne utánanézned hogy mennyi eszköz használja, vagy fogja használni a közeljövőben ezt a SoC-t.Jelenleg:
Acer Liquid Glow, HTC Desire V, HTC Desire VC, Huawei Ascend G300, LG Optimus L7, Motorola Defy XT XT535, Samsung Galaxy Ace Plus, Samsung Galaxy S Duos, Samsung Omnia M, ZTE Blade II, ZTE Blade III, Sony Xperia J, Mobiistar Touch S03, S-Nexian Mi430Most januárban dobják ki pl. a Sony Experia E-t ugyanezzel a hardverrel...
-
Anti425
tag
válasz
wwenigma #1516 üzenetére
Lehet,igazad van!
De hogy nehogy bárki félreértsen nem akarom bántani B-3at mert nekem is megvan,lasssan 1 hónapja,és eddig még minden oké.
Gps pillanatok alatt talál jelet(alap minden,bár apeelmés rom izgatja a fantáziámat),fagyás eddig még abszolut nem volt,szoval ennyi pénzért jobb nem nagyon van sztem.Csupán azt furcsálltam hogy lehet 2 közel azonos hardverű telefont ennyire különbözően megitélni?
-
Anti425
tag
1 érdekes (számomra) dologra bukkantam:
2 telefon tesztjét hasonlitottam össze ZTE Blade 3-at,és Samsung Galaxy S Duos-t.
Ehhez képest a teszt samu estében:
[link]"Eddig egész jó benyomásunk alakulhatott ki róla, de most jön a feketeleves.Az ok pedig nem más, mint a Qualcomm MSM7227A nevű SoC, melytől legtöbbünket a hideg kiráz. Hiába az 1 GHz-es Cortex-A5 processzor, ez egy túlhaladott és legfőképp gyenge chip"" ---------------- iródott mindez 2012.10.03 -án........
majd rá 2012.12.03 án jött B3rol teszt,amiben abszolut semmi utalás erre....
[link]Az egészben az a furcsa hogy mind 2 telefon hasonló hardverű,sőt samuban 768MB ram van......
Akkor ez most hogy van,nem mindegy ki irja a tesztet?
-
boneyard
tag
válasz
Billy76 #1256 üzenetére
Engem kb. 1 órája hívtak az ügyfélszolgálattól, h sajnos a raktárkészlet hiány miatt nem tudták kiszállítani a rendelésem és fenntartom-e még. Velem "szerencséjük" volt, mert eleve úgy rendeltem, h tudtam a dologról és csak 2013-as teljesítésben gondolkodtam. Annyit tudtak mondani, h január közepén várható a szállítás.
-
r66
aktív tag
Újra fent van a Blade III a Telenor honlapján, változatlan áron
(Bocsi, ha már tudjátok.) -
seu
csendes tag
Szevasztok!Megjött Hong Kong-ból a tok illetve képernyővédő fólia.1450 ft volt ingyenes szállítással.Kicsit kemény de megvédi a készüléket.http://www.ebay.com/sch/wakaplaza/m.html
-
Lite
őstag
Kamerához melyik programot ajánljátok? Van, ami segít egy kicsit rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest