Hirdetés

ZTE Blade III - újra éles lehet az a penge

Bevezető, tartozékok

A közeljövőben megjelenő csúcsmodelleket elnézve kemény harc várható, hiszen kiélezett verseny folyik az elsőségért, a hardveres komponensek és a kijelző szinte mindegyiknél egy kaptafára fog készülni, a külsőt a végletekig próbálják faragni, valamint egyre gyakoribb az új megnevezés helyetti számozás használata, elég csak a Samsung megoldásait figyelembe venni. Elérkeztünk viszont ahhoz a ponthoz, amikor már a belépőszintű készülékek is elkezdenek csatázni a saját elsőségükért. Lényegében ez olyan, mint egy több osztályos autóverseny, ahol külön kategóriák szerint nézik, hogy ki végzett az adott csoport legelején. A tableteknél már megkezdődött a kétmagos hardverek beférkőzése az olcsóbb eszközök kínálatába, ám minden bizonnyal túl sokáig a telefonoknál sem kell majd várnunk erre.

ZTE Blade III
[+]

A ZTE is a sorszámozást követi, s immáron a harmadik generációs Blade-nél tart. Köztudott, hogy a kínai gyártó első, Blade névre hallgató telefonja rendkívül nagy sikereket könyvelhetett el a kedvező ár, s a vetélytársakhoz képest átlagon felüli hardveres felépítésnek köszönhetően. A Blade II viszont éppen ezekben volt gyenge, pláne azért, mert eléggé rosszul számították ki az árcédulát, plusz a külső sem sikerült megnyerőre. A Blade III így szerencsére pont a hibákból építkezett, s a ZTE összegyúrta az első és második kiadás előnyeit, így a rendkívül kedvező árfekvésű, mégis kellemes sebességgel kecsegtető mobiltelefont dobtak most piacra. Ugyan a Blade III sem lett kétmagos, de előzetes információk szerint lesz belőle egy Pro verzió is, ami bizony már duplamagos CPU-val lesz felszerelve.

ZTE Blade III
[+]

Végre egy átlagostól eltérő, szerethető csomagolás, hiszen a fehér doboz tetején a telefon rajzolt, mondhatni skicc alapú képe díszeleg, ami egy kicsit meséssé, mégis különlegessé teszi az egészet. Tényleg nem nagy ügy, de az igényes szemeknek már ez is örömkönnyeket előidéző dolog tud lenni. A lényeg azért mégsem ez, hanem a pakk tartalma. A készüléken kívül további tartozékok pihennek meg különféle rekeszekbe helyezve. A töltőfej kialakítása továbbra is amolyan ZTE-s, mivel az USB csatlakozóját egy kis zsinóron keresztül vezették ki, de kapunk még egy microUSB kábelt, valamint egy normál kialakítású, közepes minőségű headsetet is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés