Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz
Whitealert #2595 üzenetére
Ha még nem kaptad meg a telefont, akkor még nem lehetsz boldog tulajdonos :-)
Én a helyedben használnám pár hétig az alap rendszert, az is teljesen jól működik. A fóliát én még nem vettem le, pedig már lassan 2 hónapja megvan. De már elég csúnya, mert kezd oldalt feljönni és buborékos itt-ott.
-
Outlander
addikt
válasz
1, Használat függő, asszonynak 2 vagy 3 éve van meg a galaxy minije nincs rajta karc, meg fólia se.
Én napjában elejtem kétszer a telót, nekem van rajta fólia.2, Nincs, minimum a cl6-os sebesség, meg annyi gb amennyi elég... én pl bőven elvagyok a gyári tárhellyel, külső sd csa ka térképfájlok vannak meg pdf-ek, doc-o
3, Sztem jobb ha elöbb az alappal ismerkedsz, mert maga a cm felrakása is, néhány embernek nehézségeket okoz..
-
ux1
addikt
válasz
Szia.
Én nem használok fóliát. Kulcsot, pénzt nem tegyél mellé. Egyébként röhejes, hogy olcsóbb mint a telenyomornál. :-)
-
Whitealert
tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy Blade 3-mas készüléknek. Régóta olvasgatom a fórumot, de lenne pár kérdésem:
- Érdemes-e kijelző védő fóliát venni a telefonra, illetve anélkül mennyire gyűjti a karcokat?
- Van-e a készülékhez ajánlott memória kártya, vagy olyan ami nem ajánlott (márkára gondolok) ?
- Gratulálok a készítőknek a CM10-hez. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy egy androidban kezdőnek érdemes-e ezzel foglalkoznia, vagy előbb ismerjem meg az alap rendszert?Előre is köszönöm a válaszokat
ui: A telefont függetlenül vettem az alábbi üzletben: [link]
Még nem jött meg, de megbízható bolt. -
mizsi01
csendes tag
Sziasztok!
A magyar ékezetes SMS-problémára van valami megoldás? Mert ugye alapból igencsak megcsappan a 160 karakter egy-egy ékezetes betűvel.
Köszönöm a válaszokat. -
zoleee24
tag
válasz
Siffredi #2579 üzenetére
Szia,
nálam pontosan ez volt a helyzet és ahogy a kolléga fentebb írta valamelyik program ébresztgeti a telefonodat, én annyit csináltam, hogy leszedtem azokat a programokat amiket utólag telepítettem (mind játék volt), azóta megszünt. ki ne cseréld a jólműködő gyári szoftot e miatt
remélem tudtam segíteni -
apeelme
addikt
válasz
Cobrusz #2582 üzenetére
Nem értem mi a problémád?
Előszőr is szívesen hogy fáradtam azzal hogy leszedtem az alkalmazást, és átnéztem minden lehetséges opciót a problémáddal kapcsolatban. Egy köszönöm elfért volna!
Másodszor teljesen normális hangnemben közöltem hogy amennyiben/éspedig "HA egyéb úton szerezted be akkor fordulj annak készítőjéhez, és hanyagold ezt témát., azaz a fórum általános szabályzatára tekintettel nem kellene a warez témát feszegetni, de érdekes hogy mennyire ráugrottál erre a részre.
Fújd ki magad, én nem bántottalak! -
Siffredi
senior tag
Üdv!
Mostanában előfordul, hogy a nyugalmi állapotban lévő telefon kijelzője elkezd "villogni", magyarán olyan, mintha a power gombot nyomogatná az ember. Csinálja egy darabig, majd abbamarad.
Kicsit már kezd a dolog idegesítő lenni. Gyári rom van rajta.
Másnál is előfordult már ez a probléma, vagy egyedi eset? Rom csere megoldaná a dolgot?
-
Cobrusz
senior tag
válasz
apeelme #2555 üzenetére
Én csak Play-ről szoktam szedni a dolgokat.
Miért hanyagolnám a témát, ez a topic azért van hogy a telefonról beszéljük.
Azért mert neked működik attól még másnak nem biztos, mint ahogy pl nekem is ugrál össze vissza.
Azért írtam be hogy hátha másnak is van-e ilyen tapasztalata és hogy hogy lehet megoldani..
Látom a modorodon kéne kicsit javítani... -
trust007
tag
Tisztelt ...... Úr!
Tájékoztatjuk, hogy a készülékkel kapcsolatban sajnos nem tudunk információt nyújtani. Aktuális készülékekről Személyes ügyfélszolgálatainkon valamint honlapunkon tájékozódhat. Megértését köszönjük!
Tré mobil válaszolt 2 hét után, a kérdésre hogy lesz-e blade 3.
-
Sziasztok!
Egyik haveromnak van egy ilyen telója, a telenornál vette, gyári rom, legfrissebb!
Mostanában elég sokat újra indul neki!Melyik romot ajánljátok, ami a legstabilabb, és legjobban használható?
Hol találok valami leírást, hogy hogyan tudom felrakni?Köszönöm!
-
ArGab
őstag
válasz
ígyvanferi #2562 üzenetére
Szerintem ez a kimenet alapzaja, hiszen csak akkor hallani ha szól valamilyen hang és halk vagy csend van, de még nem némította el magát.
Sokat tenni ellene nem lehet, megjegyzem így is jóval kevésbé hallható mint Blade alatt volt. -
zoleee24
tag
válasz
ígyvanferi #2570 üzenetére
Igen, de mivel arra gondoltam hogy usererror, plusz a fülem sem bírja az agybadugósat, Earbuddal használom, ezzel nem jelentkezik (tehát earbuddal nincs sustorgás csak hogy tiszta legyen)...
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
apeelme #2555 üzenetére
"(#2554) Des1gnR: tőlem tuti nem érkezik ilyen...én nem szándékozom veled a sitten megrohadni... "
Nem akarok beleszólni, "beszólni" meg pláne, de az, hogy a ROM lehetővé teszi a hang fevételt még nem sért semilyen törvényt. Ilyen programot írni sem sért semmiylen törvényt. Sőt, hangfelvételt készíteni egy beszélgetésről sem feltétlenül illegális (ha tájékoztatod a másik felet a felvétel tényéről, és ő beleegyezik). Hogy más törvénytelenül készít hangfelvételt, azért meg nem az adott szoftver készítője felel. Ha diktafonnal csinálok felvételt, azért sem a diktafon gyártója felel, hanem én. A diktafon csak eszköz, ahogy a szoftver is.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
zoleee24 #2564 üzenetére
Nekem is megvan ez a zúgás egy panasonic agyba dugós fülessel,de power amp-vel amit ha egy kicsit finom hangolok,akkor szerintem egészen korrekten szól szinte bármilyen hangszerelésű magas bit rátás zene.
Most már kíváncsi lettem ezért kipróbáltam a gyári a fülhallgatójával ami nem agyba dugós és semmi zúgás nem hallatszik.
Szerintem ez azért van,mert az előbbi fülessel lényegében kiegyenesítem a hallójáratomat egyúttal közelebb is kerül a dobhártyámhoz az egész hangszóró és így sokkal erősebben tudja vissza verni azt az interferenciát a dobhártya amit szerintem a hang chip ad le, és ezért hallatszik ez a zúgás ami persze nem jó,de szerintem elviselhető határértéken belül van.Más: Az LBE most már nem omlik össze csak egyszerűen nem kapja meg a root jogokat esetleg valaki valamilyen ötlet?
-
zoleee24
tag
válasz
Armahun #2565 üzenetére
Elhiszem, hogy nektek ilyen probléma jelentkezik, én szerencsés vagyok semmi tipikus hibát nem dob a telefonom, se GPS hiba, se sustorgás, se beragadó appok semmi. Sokéves Spica használat után végre egy telefon amit nem kell hekkelnem, nem is tervezem custom mod felrakását, elégedett vagyok vele.
Tudom nem egészséges de direkt kipróbáltam meddig megy újraindulás nélkül: 845 óra! , (nem, nem elírás) után én indítottam újra -
zoleee24
tag
válasz
ígyvanferi #2562 üzenetére
Nem oltás lesz,próbálok segíteni plz, ne támadjatok
nekem Earbud (sima bedugós) fülesem van, ami ugye nem agybadugós (Ear In Motion), direkt megnéztem most mi a helyzet vele, nincs sustorgás, semmi.
Viszont próbáltam anno agybadugós fülessel, na ott hallottam sustorgást, de ez lehet az én hülyeségem, mivel a fülem nem bírja az EIM füleseket, lehet benne valami amit mondasz usererror -
ígyvanferi
addikt
Ha már zene. Miért hallok konstans zúgást, miután bedugtam a fülest? Pontosabban miután elindítom a zenét akár poweramppal, akár a gyári lejátszóval. Ha megállítom, pár másodpercig még folytatódik a zúgás, majd abbamarad teljesen. Igazából ha szól a zene, és nem épp valami lassú, csak énekes, vagy egy hangszeres, lágy rész megy, nem is feltűnő.
A füles, bár nem egy Sennheiser, de ajánlott a fülhallgatós topik szerint. Másikkal is próbáltam, ugyanez. Már az is eszembe jutott, hogy human-hardweres a gond, vagyis az én fülemmel van valami, mert fejhallgatóval (mikrofonos, gagyi), nem hallatszik a zúgás, amazok meg ugye agybadugósak. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
apeelme #2557 üzenetére
Ez olyan mint a fűre lépni tilos, nem azt buntetik aki kitette a táblát de nem húzott keritest hanem aki rálép, szóval felesleges ilyen jogi szöveget betolni. Ennyire nem gáz a helyzet. Poweramp terén nalunk is voltak problémák, ami a jack aljzatra/fülhallgatóra volt visszavezethető. Kontaktol es utasitasnak veszi a teló. Megoldas hogy keresni kell "normalis" fülest amivel nem csinalja esetleg fizikailag lehet a jack aljzat is xar.
-
zoleee24
tag
válasz
Armahun #2559 üzenetére
Ha gyári lejátszóval hallgatod aláírom, hogy kólásdoboz. A rádió része konkrétan egy hulladék.
Viszont PowerAmp, vagy PlayerPro lejátszóval + minőségi fülessel azért egészen jó persze az sem mindegy hogy milyen bitráta, vagy file van játszatva vele. Ez a személyes véleményem. Nyilván nem audiofil attól azért messze van...
djrozsomak
Az egy nagyon korrekt füles
, én Sennheiser-t használok hozzá, eddig bevált, ami jó a gitárhoz, jó ehhez is.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Felraktam én is a CM10 és nagyon tetszik.
Biztos nagyon nagy munka volt megcsinálni.Gratulálok hozzá.
Eddig minden rendben működik vele amit használni szoktam.
Persze mint mindig most is van kivétel.Az[LBE Privacy Guard] ami root jogokat kér hogy az active protection rendesen működjön.Amit meg is adok neki,(ha jól látom,akkor a CM10 alapból root-olva van)és el is indul rendesen,viszont ha bekapcsolom a protection-t,elsötétül és szép lassan vissza jön a kép, zárolva és mire kioldom addigra megint aktiválja magát az LBE és megint sötét lesz a kép és ez így megy újra és újra.
Esetleg ha tudtok rá valami megoldást,hogy ne omoljon össze vagy valami hasonló programot ami ugyan ezt tudja.
Elég fontos lenne.
A segítséget előre is köszönöm. -
apeelme
addikt
válasz
Des1gnR #2556 üzenetére
A gyári rom-ot nem mi készítettük...Azért a gyártója vállallja a felelősséget. Ha megkapod a gyártótól a gyári rom/kernel forrását - ami nem fog megtörténni
-, akkor magad is megtudod csinálni, amiért viszont majd Te vállallod a felelősséget.
A "túlreagálásom" nem személyedre irányul - elnézést!-, persze ha te is napi szinten kapnál megkereséseket ez ügyben, vagy hogy melyik programokat szeretné a user hogy feltörd/megszerezd (mert nincs 600Ft-ja) azt hiszem másképp állnál hozzá.
Ez pedig egy olyan kényes téma amihez nem nagyon kell semmilyen magyarázat...a jenlegi magyar jogszabályok szerint a TÖRVÉNY SZIGORÚAN BÜNTETI! (a másik fél beleegyezése nélkül)...nézd el nekem hogy nem idézem pontosan az idevonatkozó paragrafus(oka)t...
-
apeelme
addikt
válasz
Cobrusz #2548 üzenetére
Poweramp Trial verziója tökéletesen működik gyári fülessel, semmilyen ugrálásnak nevezett dolgot nem tapasztaltam, a zenék normálisan szólnak az elejétől a végéig. Az app beállításaiban az erre vonatkozó dolgokat - headset gombra események - kipróbáltam, még úgysem. (CM9, CM10, WEB)
Ha hivatalosan úton megvásárolt alkalmazásokról van szó, akkor érdeklődj a Android Appz topicban (1.hsz.), ha egyéb úton szerezted be akkor fordulj annak készítőjéhez, és hanyagold ezt témát. Köszönjük!
(#2554) Des1gnR: tőlem tuti nem érkezik ilyen...én nem szándékozom veled a sitten megrohadni...
-
Des1gnR
őstag
CM10 rom használatakor az AllCallRecorder nem engedi kipipálni, hogy felvehessem a másik fél hangját. A WEB-nál ez nem volt probléma, esetleg érkezhet ezzel kapcsolatban update?
-
acura
tag
Sajnos van néha olyan hívásom, hogy fel sem ébred a telefon, csak csörög, és ha megnyomom a bekapcsoló gombot, akkor a sima zárképernyő jelenik meg, úgy, hogy a háttérbe csörög a telefon csak nem látom ki az, majd pár másodperce rá megjelenik a hívó.
CM10 -
apeelme
addikt
válasz
djrozsomak #2547 üzenetére
Semmilyet... és ez nem csak B3ra értendő, hanem összességében az android-ra.
Ha nem megbízható forrásból szerzed be a cuccokat arra nincs védelem.
-
Cobrusz
senior tag
valaki találkozott olyan problémával, hogy ha zenét hallgatok és a gyári fülessel teszem ezt poweramp vagy player pro zenelejátszóval akkor össze vissza magától dobálja össze vissza a zene számokat és 1 számot is alig lehet végig hallgatni?
minden gyári, nincs hozzányúlva...
-
djrozsomak
tag
milyen virusirtot ajanlotok ha egyaltalan szukseges blade3-ra?
-
zsoltiz
aktív tag
Van egy érdekes hibajelenség a CM10-ben.
Töltés közben ugye zöldre vált a led, ha az akksi elérte a 100%-ot. Az baj, hogy a led akkor is tovább világít(bekapcsolt képernyőnél), illetve villog összevissza(kikapcsolt képernyőnél), ha a telefont már lehúztam a töltőről.
A telefon újraindításával helyrejön, illetve úgy is, ha a beállításokban a "villogó értesítő fények" beállításinál nyomok egy tesztet.
Az értesítő fények (email, nem fogadott hívás) sem működnek valami jól a gyárihoz képest. A led villog ugyan, de teljesen összevissza, minden logikát vagy "ütemet" nélkülözve.
Más nem tapasztalt ilyet?
-
Des1gnR
őstag
Feldobtam a CM10, eddig nagyon tetszik
-
putinnyo
csendes tag
válasz
sutilowits #2501 üzenetére
A legegyszerűbb útja a keresősáv eltüntetésének ha Go Launchert használsz...
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Olvasom itt a topicban, hogy van erre a ZTE Blade3-ra hibamentes cm10. Tudja valaki, hogy erre a ZTE-re fel lehet-e rakni? Illetve ha nem, ehhez a kétkártyás változathoz készítenek-e cm10-et? Illetve fontos lenne még, hogy tudjon magyarul.
Köszönöm, ha esetleg megírná valaki! -
hjanos1
senior tag
válasz
sutilowits #2537 üzenetére
Nálam fent maradt, amikor kipróbáltam az update-et és működik...
Próbáld meg még egyszer letölteni! -
-
barpad
csendes tag
Helló!
Egy lehetséges bugot jeleznék, ami nálam jelentkezett a hjanos1-féle CM10 ROM esetén:
Nem volt mobilnet, hibásak voltak az APN beállítások, amit ez alapján korrigálva rögtön működőkepéssé vált.Amúgy igazán jó ez a ROM, respect érte! +++
-
Outlander
addikt
Nekem 391,6 mb, gyári rom avagy web rom.
-
guyver
senior tag
válasz
apeelme #2525 üzenetére
Nálam ez állandó. A samsung galaxy s-nél rom-tól, vagyis gondolom kernel-től függött, hogy ott mennyi a felhasználható ram. A Blade 3-nál nekem sosem változott 391-ről. És nem zavar, csak érdekelt volna, hogy mi az oka ennek. Az ott a rendszerinfóban fix, system info-k is annyit írnak és a alkalmazásoknál a szabad ram-ot és a felhasznált ram-ot összeadva is 391 jön ki.
-
Telegdy
aktív tag
válasz
apeelme #2525 üzenetére
A Settings "About phone" menüjében lévő Memory-ra gondolt, ami 391MB nálunk, CM10 alatt, és nálad a videóban ez elvileg (nem néztem meg) kevesebb, pedig azt tudtommal fixen írja, hogy mennyi érhető el a felhasználónak... (Mondjuk valószínű ezt pont neked magyarázni felesleges, csak nem értetted mire gondol
)
-
apeelme
addikt
válasz
wwenigma #2523 üzenetére
Tudom...de ez kb. olyan kérdés hogy pl. az AnTuTu első futásra ENNYIT ad ki pontszámnak, másodikra tök mást, negyvenedikre meg megint mást...miért van ez?
(Pedig u.a. a szoftver, és semmit nem indítasz közben csak az fut...)
Nem nem volt más kernel...miért lett volna?Leragadtunk egy olyan dolognál ami sosem állandó!
"Az hogy pillanatnyilag éppen mit látsz NE legyen mérvadó, és NE legyen verseny alapja...felesleges. A rendszer "folyamatosan mozgásban" van nem tudod megjósolni hogy 2 perc múlva mi lesz "kiGC-zve", vagy épp lefoglalva...kár ezen morfondírozni."
-
apeelme
addikt
Én is arról beszélek...de mi a probléma?
Neked több van szabadon 12MB-al...ezt mondom örülj neki.
De könnyen csinálok olyat amiben még több...Az hogy pillanatnyilag éppen mit látsz NE legyen mérvadó, és NE legyen verseny alapja...felesleges. A rendszer "folyamatosan mozgásban" van nem tudod megjósolni hogy 2 perc múlva mi lesz "kiGC-zve", vagy épp lefoglalva...kár ezen morfondírozni. Én a helyedben inkább annak örülnék ha kevesebb lenne, hiszen a készülékkel együtt megvásárolt RAM mennyiségét HASZNÁLNI akarom, ami ha minél jöbban "tömve" van csak a rendszer sebességét segíti elő.
-
apeelme
addikt
Ott valami nagyon nem jó...ha csak a system partció méretét nézem akkor több mint 250MB-nak kellene lennie a komplett mentésnek (egy szűz CM9 ~380MB). Sztem egész egyszerűen nincs szabad hely ahová mentsen.
(#2517) guyver: elég fura kérdés...hidd el hogy az a jó ha a memória ki van használva, és NEM az ha minél több van szabadon! Ha neked ez számít hát örülj neki...
-
beers
addikt
Sziasztok!
A cwm a blade 3 esetében mit ment?
A méretét tekintve 3x M, ha a saját 6577-es telefonom mentem, ott rom-tól függően 180-240M a mérete!
Az a komplett rom mentése, ez itt ebben az esetben nem így van? -
Telegdy
aktív tag
válasz
hjanos1 #2513 üzenetére
Gyors vagy, még éppen hogy csak belaktam az új CM10-et, erre neked már közel működő 10.1-ed van?
Mikor megvettem a telót, arra számítottam hogy még vagy fél évig a gyári romon illetve annak módosított verzióin kell maradnom...Egyébként ezek a harware vsync eventek a te romodban hogy állnak? Konsta most tett ki egy új verziót amiben többek között emiatt grafikai gyorsulást ígér, érdemes feltenni, vagy ezek nálad is megvannak?
-
1amarr
tag
válasz
djrozsomak #2511 üzenetére
Ahh.. igazad van... tényleg nem tudom működésre bírni
Mondjuk személy szerint ez engem nem zavar, mert 100 MB-t nem igazán akarok amúgy sem soha géppel megosztani
-
1amarr
tag
Kb 24 óra használat után kijelenthetem, hogy a februári frissítéses CM10 gyakorlatilag (szerintem) bugmentes. Az egyetlen, amibe bele tudok kötni, az a kameránánál tapasztalható: az elkészített kép zöldes árnyalatban jelenik meg a kijelzőn, de ez szerencsére a valódi képet nem befolyásolja. Ezen kívül minden megy tökéletesen. Hatalmas respekt!
-
Telegdy
aktív tag
válasz
sutilowits #2503 üzenetére
Beállítások -> Programindító -> Kezdőképernyő -> Keresősáv (pipa ki)
De ez a beállítás emlékeim szerint a gyári romon nem elérhető, csak CyanogenMod 9/10 alatt.
Remélem segítettem. -
Telegdy
aktív tag
válasz
sutilowits #2501 üzenetére
A CM9/10-en simán el lehet tüntetni ha arra gondolsz, Launcher settingsben keresgélj
zoleee24: Én csinálhatok holnap, mire lennél kíváncsi?
-
sutilowits
csendes tag
Nekem lenne egy kérdésem valahogy esetleg ellehetne tüntetni a google kereső sávot és akkor tutuli lenne a romom
???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest