Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Esetleg valakinek ötlete az 557-es kérdésre?
-
lyunior
tag
Beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra.
Nem volt valami olcsó, ... de hát egyszer élünk... -
Kryczek
aktív tag
ma önállósított a magát a telefonom. hang ki wifi be Bluetooth be.... Valaki tapasztalt ilyet???
-
lyunior
tag
Újabb naiv kérdésem lenne:
Ha van Wifi elérhetőség, de nincs az adatkapcsolat bekapcsolva, akkor ugyebár a net nem múkod.
A kérdés: ha van wifi kapcs. akkor mindenképp azt használja, nem csatlakozik fel a mobilnetre? Mert ugye a működéshez engedélyeznem kell az adatkapcsolatot... -
lyunior
tag
Nekem is rendelésre hozták. 1 hét alatt jött meg.
-
Doze
aktív tag
Miskolcon Nulla azaz NULLA Zte Blade 3 van a boltokban, I love Telenor
-
lyunior
tag
Báááámulatos!
Áttettem a számokat a telefonra és így már múúköd.
Köszi a tippet Épelem :-) -
apeelme
addikt
válasz
Rayvanhuur #558 üzenetére
Ezzel biztosan hazaküldenek, vagy elküldik bevizsgálásra és visszajön hogy semmi baja.
Csinálj egy gyári adatvisszaállítást, állítsd be a wifi-t, vagy mobilnetet és add hozzá a google profilod névjegyzék stb. miatt. De - hangsúlyozom mert nagyon fontos - NE telepíts semmi mást rá, semmit!!!!! Használd így gyári állapotában egy kis ideig szvsz első nap kijön hogy "jééé most nem merül!" , vagy "Hát ez továbbra is sz@r!".
99%-osan biztos vagyok abban hogy egy app a ludas!lyunior : A SIM-en tárolt névjegyzéket ideje lenne elfelejteni...főleg okostelefonnál. Egy kereszt- vagy vezetéknév pontos megadása is problémás, a hozzáköthető egyéb adatokról meg le is lehet mondani.
-
lyunior
tag
Szia!
Memória kártya ügyben nem tudok hozzászólni, de toknak én egy kihúzhatós bőr tokot vettem, ami masszív, elegáns és minden úthengernél kisebb behatástól megvédi a masinát. Védőfóliát lehet kapni speckó a blade III-hoz én legalábbis úgy vettem. Kb. 1 mm-rel kisebb mint a kijelző, de ez egyáltalán nem zavaró. Kétféle van a csomagban egy matt és aegy fényes. Ízlés szerint.
-
lyunior
tag
Értem én, hogy gőzgép..., dea szerkesztésre bökve, nem kapok újabb ablakot, hanem visszajön a név+tel.szám ablak a bal felső sarokban egy kész feliratta.
Ami esetleg probléma lehet, hogy a nevek a sim kártyán vannak, a csoportok meg talán a telefonon.
Persze lehet, hogy butaságot írok. -
turho
addikt
Üdv!
3 kérdésem lenne a Blade3-hoz, tapasztalati úton, biztosra mennék.
1: mekkora memokártyát kezel biztonságosan/mekkorát érdemes hozzá venni?
2: lesz-e hozzá szilikon védőtok, ill. egyéb értelmes tok itthon?
3:melyik screen protector fólia a legjobb hozzá?Köszönöm.
-
lyunior
tag
Szia!
Véletlenszerű. Pl. a képernyőzár feloldásakor egyszer rezeg, egyszer nem. Van ilyen a kezelés során is. Van hogy minden érintésre rezeg, vn hogy semelyikre sem. Nem figyeltem még meg, de lehet, hogy az egyes jelenségeket a képernyőzár be és kikapcsolása választja el egymástól. De ez sem rendszeres jelenség.
-
lyunior
tag
én topok, te topsz, ő topik...
-
guyver
senior tag
Üdv mindenkinek!
Beléptem én is a körbe.
-
lyunior
tag
A problémám viszont továbbra is él.
Ha valami ötletetet van szívesen veszem.
Köszi. -
lyunior
tag
Sziasztok!
A múltkor kaptam egy jó linket "Android kezdőknek " címmel. Pár jó ötlet volt benne, de sok minden nem úgy van a telómon, mint a leírásban.
Pl. továbbra sem vagyok képes a hívócsoportokat feltölteni (család, barátok, kollégák stb.)
Ugyanakkor azt sem értem, hogy mitől van az, hogy valamikor rezeg az érintésre, valamikor nem, pedig nem változtatok a beállításokon.Van valami tanácsotok?
-
Lordus
senior tag
válasz
Rayvanhuur #558 üzenetére
hát ez tényleg nem normális...
próbáld meg kicseréltetni, de készülj fel a kötözködésre!
ui: javaslom, ha nem akarják cserélni, kérd a vásárlók könyvét, az általában elgondolkodtatja őket...Aztán persze lehet, hogy valami szívja azt az akkut...
-
Rayvanhuur
csendes tag
Apeelme: éjszaka 7 óra alatt 100-ról 76-ra merült. (adatforgalom és wifi lekapcsolva) Az általad említett 1-2%-tól igen messze van sajnos. Ezzel a problémával lehet érvényesíteni a garanciát?
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
A fiam nyúz egy okostelefonért és én ezt találom a legjobb ajánlatnak mostanában még talán úgy is, hogy mi nem telenorosak vagyunk,de a T- mobilnál semmi ehhez hasonló sincs most,tovább pedig már nincs idő várni(karácsony).Az értékhatárt először meghúztam 20000.-ben de inkább kipótolom,hátha időtállóbb mint a többiek.Viszont egy nagyon sarkaltos pontja van: A Minecraft játék ezen megy? Normálisan vagy szaggat? Ezzel szeretne játszani és van egy Huawei tab-unk,azon ez nem elérhető.
Köszönöm.
-
HPAA
őstag
válasz
Lacaboy5555 #554 üzenetére
mindenképp érdemes , de a k800 tól fényképek terén nagyon messze lesz /sajnos/
nekem is volt , imádtam -
Lacaboy5555
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy én a régi telefonok híve vagyok ( k800, stb ) de lassan már be kell újítanom egy új telefont és nem tudom miért, de ez a ZTE blade III vmiért megfogott. Wifi miatt választanám az okos telót, mert mindenhol van free wifi hozzáférésem, ( munkahely, otthon stb ) meg persze a telefonálás miatt. Mi a véleményetek róla? Érdemes megvenni? 30.000 Ft a telenornál praktikumban, mert most írtam alá 2 évet előfizura csak sajnos ilyen flottás és nem lehetett telót választani hozzá!
Előre is köszönöm a válaszokat!
u.i.: I like to Walter Bishop!!!! ?D -
tototos
addikt
Aki szeretne egy gyors és nagyon egyszerű laucnhert próbálja ki a zeam launchert. Nekem nagyon tetszik az egyszerűsége, de tud olyan funkciókat ami a novánál csak a fizetős változat.
-
Barcsik
aktív tag
Ha már szent a béke egy szakértő meg tudná nekem mondani, hogyan lehetne a menü váltás animációját kikapcsolni? Minden animálást kikapcsoltam, de erre még nem jöttem rá. Nem vagyok oda a csicsás felületekért. Nem kell hogy animáljon, elég ha jól működik. Launcher csere nélkül gondoltam.
-
apeelme
addikt
Köszönöm.
Igaz hogy x86 de az elv ugyanaz...
List of CPU power dissipation figuresDe tényleg hagyjuk abba én ezt teszem...én is szoktam valótlant állítani, de elnézést kérek érte, plusz el is szégyellem magam.
Próbálok segíteni, kiigazítani de mindig én iszom meg a levét.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Levi941127 #532 üzenetére
Ajánlott egy víruskereső használata. Engem többször megvédett a rossz döntésektől. Play-en is van bőven fertőzött app. Ezt használom és ajánlani tudom: [Zoner AntiVirus Free]
Ingyenes és magyar nyelvű.
-
apeelme
addikt
Mutasd meg hol neveztelek hazugnak?
Azt kértem ne állíts valótlant, ahogy most is!
Próbáltam a smiley-kkal picit viccesre venni, ezek szerint nem jött be?(#537) Levi941127: Én azt értem...ott szerencséd volt, bár valószínűleg ha ránéztél volna egy futásidejű log-ra érdekes dolgokat véltél volna felfedezni. Ki tudja talán már a számlaszámod is tudják. Kérdezd meg a kétes eredetű app "készítőjét", az a leggyorsabb és a legmegbízhatóbb.
Ezek a módosított app-ok mindig valamilyen kódrész kiiktatásával, átírásával, módosításával készülnek amivel teljes mértékben megváltozik az EGÉSZ alkalmazás viszonya a rendszerhez és a készülékhez.
Hogy miért ment egy másik készüléken? Mert a "készítője" nem gondolt minden létező architektúra/rendszer párosításra, de ha gondolt is volna sem hiszem hogy képes lenne több ezer készüléket beszerezni, de ha mégis igen kemény évek elé nézne ha csak egy ilyen appot is "lemódosít". Egyszóval...szerencséd volt. -
bubu126
tag
Hazugnak nevezni, azért ez még Tőled túlzás! Én senkit nem bántottam csak felvetettem egy témát. Nem volt semmi ellentmondás, én arra gondoltam, hogy míg mások örülnek az alapon a 2 napnak is addig az én húzott telom 3-ig is bírja. Amúgy azt sem mondtam, hogy én készítettem azt a kernelt, de ha valaki hozzáértő a Blade-hez készít én kipróbálom.
-
apeelme
addikt
válasz
Levi941127 #532 üzenetére
Honnan és mit telepítettél rá?
(#535) Levi941127: Hogy a fenébe ne számítana, nem véletlenül kérdeztem ugyanis tisztában vagyok vele hogy kétes eredetű forrásokból beszerzett app-okkal (játék,egyéb) csak a gond van. Milyen meglepő...
-
Levi941127
senior tag
Emberek, egy kis segítséget kérnék. Mi a teendő, ha a telefon játék közben kifagy, és újraindulás után eltűnik a menü ikon, magyarán nem tudok a menübe lépni, illetőleg a névjegyzékkel is ugyanez a helyzet. A teló csak rootolva van, semmi egyéb buhera.
-
Barcsik
aktív tag
-
tigri44
tag
Végre megvan,még csak ismerkedünk,minden gyári még igyekszem belakni,eddig nyoma sincs azoknak a gondoknak,amikkel az első telenor üzletben riogattak
Máshol is volt ismerős akinél érdeklődtem és ott a forgalmazás kezdete óta nem vittek még vissza egyett sem.Csengetési hangerő valóban nem acélos,műholdat gyorsan talál a házban is és stabilan tartja pedig itt se..ig érő köd van
Teljesen pozitív csalódás eddig csak "nevesebb" márkák készülékeit vásároltam de ez nagyon jó
-
apeelme
addikt
Saját magad ellen beszélsz. A maximumot akarod kihozni a cuccból de egy túlhúzott kernellel 3nap-al megelégedsz egy bűvös 100MHz-ért. Ahelyett hogy az agyon optimalizált rommal és kernellel visszaállnál gyári értékekre és 3,5 "neadjisten", 4 napért. Picit ellentmondásba keveredtél azt hiszem.
Az hogy többet fogyaszt nagyobb órajelen nyilvánvaló, esetleg alulfeszeléssel vagy másfajta "varázslásokkal" minimálisan kijátszható a dolog...de többet fogyaszt. Kár szépíteni.
Ha minden igaz egyébként a ZTE hamarosan kiadja a kernel forrást, és meglátjuk mit tudsz kihozni belőle kiváncsian várom. Vagy akár most is neki állhat bárki mivel a U8815-é nyilvános...
A fejedet nem vesszük csak ne állíts valótlan dolgokat.
-
Kryczek
aktív tag
elnézést, de amikor sgs3-on névjegyzék megnyitáskor 5 mp fehér képernyő (van benne 34 név), menüben lapozáskor érdekes 1-2 mp-es megakadások, vagy az elnézést de a play áruház sajnos leállt képernyőt látom, akkor nem hiszem hogy túloztam....
nem akarok trollkodni, csak használok más tipusú mobilt más oprendszerrel (direkt nem mondom, hogy melyiket) akkor nekem ezek nem nagyon tolhatóak le a torkomon pl egy sgs3 esetén. A Blade 3-mal ki vagyok békülve mert jó kis hardver, és tudom mennyit adtam érte, ezt csak arra fel mondtam hogy 1 ghz és 1,4 között az a hasonlóság, hogy az android mindkettőn be tud szaggatni. és ez nem a samsung mobil hibája...
-
bubu126
tag
Jelenleg egy Xperia X8-cam is van, custom kernellel és rommal 650 Mhz helyett 750 Mhz és 3 nap üzemidő. Egy jól optimalizált rendszerrel nem feltétlen fogyaszt sokkal többet.
Barcsik
Ha a zsebbe nyúlás nem lenne téma, nem ZTE-t veszek. Amúgy, miért nem próbálná meg az ember kihozni a maximumot. Amúgy is inkább csak "költői" kérdés volt, mert sejtettem a választ.
Azért a fejemet ne vegyétek le, de ha lehetne én kipróbálnám!
-
Kryczek
aktív tag
-
apeelme
addikt
A kérdésed picit kusza.
OC-ra a gyári kernelek soha nem adnak lehetőséget és ez nem véletlen. Egyedi kernellel megoldható lenne, de mint minden ilyen esetben többet veszítesz vele mint nyersz. Az emelt órajel miatt az akkumulátor idő jelentősen lecsökken, a plusz teljesítmény pedig elenyésző lesz.
-
bubu126
tag
Sziasztok!
Jól tudom, hogy a processzor húzásának lehetősége kernel függő és ezért nem lehet a Blade-t? -
Kryczek
aktív tag
őőőő. nos igen. ez sajnos ilyen. haverom zte skate-je is ilyen. én azt hittem az iPhone-tól gyengébb wi-fi-s cucc nincs... De van... a zte legtöbb típusa ilyen. gyenge, valószínűleg kicsi az antenna. van egy wi-fi-s régi motorolám, ahol az apple meg a zte semmit nem lát az ott még 4-5 hálózatot közepes jellel. ez sajnos ilyen. ne fáradj, nincs semmi baja a telódnak
-
raziel01
veterán
Arról nem tudtok, hogy lehet-e kártyafüggetlenül vásárolni valahol?
T-mobile nem igazán akarja árulni ahogy látom.Illetve betekintési szög jónak mondható?
-
TomKiss
tag
Sziasztok!
Szerencsés tulajdonosa lettem egy ilyen telefonnak.
Eddig nagyon tetszik, bár azt azért el kell ismerni, hogy nem kicsit más, mint egy SEx10minipro.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a kezdőlap tetején található Google search-bart el lehet valahogy távolítani rootolás nélkül?
Nem igazán találtam erre semmilyen megoldást -
ux1
addikt
válasz
Ochocinco46 #508 üzenetére
Akkor annyit érteni kellene is hozzá!
root, adb és egyebek...
-
gycs02
tag
Nekem is hasonló problémám lenne. Totalcmd (XP) nem látja rendesen a telót. Mindent eszerint http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=266&t=490#p14477 csináltam, de a mediaaudio mappában csak egy cserélhető lemez mappa van. A tcmd-n megjelenik egy +meghajtó, de az se nyitható meg. A telón kell még valamit esetleg állítani? Vagy valami más megoldás a másolásra?
K gycs
-
Gregorg
tag
LG p970-em van. Karifa alá vettem egy blade III-at. Azt kell mondjam nagyon, de nagyon nagyon jó a készülék. Nem kellett Titáni teljesítmény, viszont nagy kijelző igen, és alá egy oylan szoftver amivel évekig lehet használni a gépet. Minőségre, tökéletes, akadás-mentesen repked, nagyon jó vétel volt. Y200 és társai elbújhatnak.
-
Ochocinco46
aktív tag
üdv!
Valamit be szertnék másolni az android/data mappába, azt hogy tudom előhozni? win7 csak külső eszközként látja és úgy nem találom ezt a mappát. -
Dzsabba
aktív tag
Az a baj,hogy ebbe a telefonba nem tudom betenni a régi sim kártyámat, mert az vodafonos és most nincs olyan vodás teló amibe beletudnám rakni a régi sim kártyámat.Ezért most azt csináltam ,hogy töröltem a névjegyzéket úgy hogy előtte kivettem az sd kártyát.Most vissza tettem és a telefon csak azokat a kapcsolatokat látja amik a google email fiókomba vannak,de azok csak email címek.
Megnyitottam a total commander-t és ott megnyitottam a *.*.vcf fájlt a címtárral és szinkronizálta is. Beállítottam a pipákot és most úgy néz ki,hogy minden rendben.Hálás köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PayPal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest