Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolteeka
tag
Kicseréltem a ROMot a CM10.1-re azóta frankó. Tegnap 10óra alatt csupán 60%ot merült, de Wifi-ztem és nyomkodtam is bőséggel. Minden folyamatos, semmi sem akad. Úgy néz ki tényleg a 4.3.1 volt a telefonnak már sok.
-
Zsolteeka
tag
Köszönöm a válaszokat srácok. Akkor ezt a 4.3at úgy érzem pihentetem.
-
Zsolteeka
tag
Sziasztok
Rendelkezem egy ZTE Blade 3 készülékkel és 3napja tettem rá, egy CM10.2-t, Android 4.3.1 veziószámmal, konkrétan ezt. Az a problémám vele, hogy a telefon nagyon akad, nagyon lassúnak tűnik, már a menü görgetése is, youtube, facebook alkalmazás meg egyszerűen siralmas. Olyan mintha valami visszafogná a telefont, de nagyon. Ezt alátámasztaná az a tény is, hogy a telefonom kb 10óra alatt teljesen csontra lemerül. Eddig a gyári ROM-al kibírt 2napot is, ha nem nyomkodtam. Ebben a 10órában ma kb 40perc wifizés volt, semmi több. Ha ott hagyom 30percre az asztalon, kikapcsolt képernyővel és wifivel. Akkor csak a telefon magában merül 20%ot kb... Nem teljesen értem mi lehet a baja, futó alkalmazás nincs sok, viszont a telefon szabad memóriája is csak 60-70 jó esetben 90MB is. Szedtem már le memória tisztító alkalmazást, de nem ért semmit.
Találkozott már valaki ilyennel? Mit lehet tenni? Cseréljem ki a ROM-ot CM10.1, 4.2.2-re, vagy ez ROMtól független dolog?
Itt egy képernyő mentés a merülésről:
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv, Zsoltee
-
Zsolteeka
tag
Felraktam Én is a CM10et. Értesítési sáv már nekem is lefagyott egyszer, újraindítás kellett neki hogy működjön. Kamera működik.
MP3-at csengőhangnak hogy lehet beállítani ebben a ROMban? A Play Zene alkalmazásban hiába nyomok hosszan a zenére nincs ilyen opció és fájlkezelőben sincs.
-
Zsolteeka
tag
válasz
tassika #2420 üzenetére
Úgy kell bevinni a boltba hogy Hálózati zár feloldást szeretnél. Kártyás telefont, mivel nem vállaltál hűségidőt, a vásárlás napján abban a percben ahogy átvetted, elküldheted a szervízbe függetleníttetni. Az előfizus telókat, meg csak akkor ha lejár a hűség, azért kapod meg olcsóbban, hogy tuti x ideig azt a kártyát használd. Ilyen kártyásnál nincs. Szóval egész nyugodtan vidd be nekik és oldják meg. Én a 1220on kérdeztem utána és ott mondta az ügyfélszolgálatos. Ezzel mentem be a boltba és ők is utánakérdeztek és felküldték szervízbe. Egyébként Én is vidéken lakom, ezek szerint nekem mákom volt mert nem voltak lusták utánanézni
-
Zsolteeka
tag
Elmentem a telóért. 7620Ftot fizettem és sikeresen megcsinálták. Már akármilyen kártyával használhatom és a garanciám is megmaradt.
-
Zsolteeka
tag
Most jött meg az SMS hogy a telefonom elkészült. Átvehetem abban az üzletben ahol leadtam. Szóval nemsokára kiderül hogy tényleg függetlenítették-e és hogy mennyibe került
-
-
Zsolteeka
tag
válasz
#40993792 #1964 üzenetére
Már igen. Felhívtam a telenor üzletet, a telefonban a nőnek ez volt az első kérdése, hogy aktiváltam-e. De mivel nem kaptam róla papírt, így gondoltam hogy már eleve aktivált volt a kártya. Autóztam 20km-t azért hogy utána a munkatársa elmagyarázza, hogy 48-72óra az aktiválás. Meg is jött a másik telómra az sms hogy aktív a kártya. Kikapcs-bekapcs és működik. De ez ugye leírva sehol nem vagyon, pedig a szerződést átolvastam 2x is.
-
Zsolteeka
tag
Nos a gyári ROMal sem megy, szóval vagy a kártya vagy a telefon. Most viszem vissza a boltba.
-
-
Zsolteeka
tag
Nincs valakinek véletlenül egy full gyári telenoros ROMja? Feltettem a "NextGen_WorldEndBefore" ROMot és azóta a telefonom nem talál mobilhálózatot. Persze a Telenoros kártya van benne. Azt írja hogy ez a kártya nem teszi lehetővé a kapcsolódást ehhez a hálózathoz.
-
Zsolteeka
tag
Most látom hogy az általam vásárolt Blade még 28990Ftba került a webshopon. Most már ugyan az a készülék, ugyan azzal a kártyával, 35185Ft.
-
Zsolteeka
tag
Nekem is megjött a telefonom, meghozta a postás. Sajnos még használni nem tudtam ( T-mobile ), de várok egy romra ami majd lehetővé teszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Apple asztali gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPad topik
- EAFC 25
- Politika
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest