Hirdetés
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- iPhone topik
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
zoleee24 #2564 üzenetére
Nekem is megvan ez a zúgás egy panasonic agyba dugós fülessel,de power amp-vel amit ha egy kicsit finom hangolok,akkor szerintem egészen korrekten szól szinte bármilyen hangszerelésű magas bit rátás zene.
Most már kíváncsi lettem ezért kipróbáltam a gyári a fülhallgatójával ami nem agyba dugós és semmi zúgás nem hallatszik.
Szerintem ez azért van,mert az előbbi fülessel lényegében kiegyenesítem a hallójáratomat egyúttal közelebb is kerül a dobhártyámhoz az egész hangszóró és így sokkal erősebben tudja vissza verni azt az interferenciát a dobhártya amit szerintem a hang chip ad le, és ezért hallatszik ez a zúgás ami persze nem jó,de szerintem elviselhető határértéken belül van.Más: Az LBE most már nem omlik össze csak egyszerűen nem kapja meg a root jogokat esetleg valaki valamilyen ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest