- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
x1port
addikt
válasz
Cobrusz #5093 üzenetére
Nyílván ott az adu a kezükben hogy megáztattad.ők meg ugye úgy javítanak hogy eredeti állapotra állítják vissza a telefont. És így nem veszik el a garid. Gondolom ezért akarnak cserélni mindent hogy ne legyen nekik lutri. De akkor is....menjenek már a jó ku... anyjukba. Simán beleférne nekik. Én egy alcatelt vittem oda amit leejtettünk. Szilánkosra tört az érintője. De jöttek a hülye dumájukkal hogy lehet még belső törés is. Aztán volt egy kis vita..és láss csodát elég volt érintőt cserélni.
-
-
Outlander
addikt
válasz
Cobrusz #5044 üzenetére
De kicsavartad a csavarokat, aztmondtad?! Vagy nem?!
Annyi bőven elég...
Alap esetben nem megy tönkre ennyitől, nem egy ip67 szabvány, de azért elkéne viselnie, vagy nem mondasz igazat, vagy pedig már egyébként is haldoklott, de annak jelei lettek volna...
Ha a telemaxhoz mész, mondazt nekik, h
Nyuszika építkezik, és nincs létrája, de tudja, hogy van a rókának és gondolja kölcsön kéri.
Ahogy sétálgat azt gondolja, lehet, hogy nem is adja nekem oda a létrát.
Ahogy megy tovább eszébe jut, hogy őt utálja a róka és tuti nem adja neki oda a létrát.
Odaér és bekopogtat.
A róka kinyitja az ajtót és megkérdi: miben segíthetek nyuszika?
Mire a nyuszika: Tudod mit róka? B@zd meg a létrádat...Vuduzd meg... hátha az segít.. áldozz fel egy kecskét meg egy kakós csigát "érette" és hátha kegyes lesz hozzád a "touch" és megjavítja magát...
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
Cobrusz #5035 üzenetére
A legtöbb telefonban általában szétszedés után látszódik egy indikátor, ami beázás esetén elszíneződik, de vannak akár a kijelzőn, vagy egyéb helyeken is egyértelmű jelei a beázásnak... Teljesen felesleges beküldeni garanciális javításra.
Nagy valószínűség szerint olyan árajánlatot kapsz a telefon javítására, amiből veszel egy használt B3-ast. -
Multi13
tag
válasz
Cobrusz #5027 üzenetére
Szerintem egy próbát tehetsz a szolgáltatónál. Szépen rakj vissza mindent (ha nem gyári ROM-od volt, akkor azt is) és vidd be hátha. Persze nem kell mondani, hogy beázott stb., csak annyit, hogy nem megy a touch. Ha szerencséd van akkor lehet megjavítják, ha pedig elhasal a dolog, akkor jöhet Outlander verziója. Veszteni nem vesztesz vele ha megpróbálod gariztatni, csak jó magyaros hozzáállás kell hozzá és legyél felháborodva, hogy mi az h tönkremegy ez a sz@r.
Aztán ha a telenor beveszi, akkor már csak a Telemaxnál hasalhat el a dolog...
-
Outlander
addikt
-
vilmos.nagy
tag
-
monalala
aktív tag
válasz
Cobrusz #4762 üzenetére
Én crystal-t ajánlanám, de van ahol olcsóbb, mobilmax-nál.
[link]
Én itt vettem, az antireflex mattabb felület, de nem lesz újlenyomat és többször felhasználható. Kettő van benne a csomagba egy fényes és egy matt. Ez korrekt ár a két fóliáért. Arra kell figyelni, hogy szösz ne maradjon alatta. -
x1port
addikt
válasz
Cobrusz #4762 üzenetére
Én bementem az első mobiloshoz és tett rá valamilyet. Nem tudom mi a típusa de hibátlan. Gyönyörűen fel is tette és egész strapabíró.
Nem hiszem hogy akkora különbség lenne fólia és fólia között.
Meg ahogy látom elég olcsó.. szvsz érdemes venni mindkettőből aztán majd meglátod. -
apeelme
addikt
válasz
Cobrusz #2582 üzenetére
Nem értem mi a problémád?
Előszőr is szívesen hogy fáradtam azzal hogy leszedtem az alkalmazást, és átnéztem minden lehetséges opciót a problémáddal kapcsolatban. Egy köszönöm elfért volna!
Másodszor teljesen normális hangnemben közöltem hogy amennyiben/éspedig "HA egyéb úton szerezted be akkor fordulj annak készítőjéhez, és hanyagold ezt témát., azaz a fórum általános szabályzatára tekintettel nem kellene a warez témát feszegetni, de érdekes hogy mennyire ráugrottál erre a részre.
Fújd ki magad, én nem bántottalak! -
apeelme
addikt
válasz
Cobrusz #2548 üzenetére
Poweramp Trial verziója tökéletesen működik gyári fülessel, semmilyen ugrálásnak nevezett dolgot nem tapasztaltam, a zenék normálisan szólnak az elejétől a végéig. Az app beállításaiban az erre vonatkozó dolgokat - headset gombra események - kipróbáltam, még úgysem. (CM9, CM10, WEB)
Ha hivatalosan úton megvásárolt alkalmazásokról van szó, akkor érdeklődj a Android Appz topicban (1.hsz.), ha egyéb úton szerezted be akkor fordulj annak készítőjéhez, és hanyagold ezt témát. Köszönjük!
(#2554) Des1gnR: tőlem tuti nem érkezik ilyen...én nem szándékozom veled a sitten megrohadni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest