Hirdetés
- Ezek az iPhone 16 család kamerái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Magisk
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Új táncot nyit a Nothing
ma Ami abból áll, hogy az új termék bemutatója előtt folyamatosan kommunikálnak róla, de vajmi keveset mondanak.
-
Harry Potter: Quidditch Champions teszt
gp 21 év után ismét elsősorban sportolóként, és nem varázslóként tér vissza Harry Potter és sleppje, hogy megmutassák nekünk, mugliknak, hogy miként is működik a varázslók leghíresebb labdajátéka.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Újabb remek telefon, remek áron.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
alex devil
senior tag
Köszi a szokásos alapos tesztet. (Vaj'h érdemes inkább 4/64 verziót venni? )
S23
-
Arcképgyáros
Korrekt készülék!
Első oldal utolsó kép:
Talán a Mi Mix (jobbra) mutatósabb, ám küllemben és összeszerelésben sem kell a Note 4-nek szégyenkeznie [+]
Nem vagyok Xiaomi szakértő, de szerintem az nem Mix.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Keil Walker
aktív tag
Ez az Android N téma gyárilag benne van?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz Dr. 444Hertz #3 üzenetére
Jogos, kösz.
Az Android N téma ingyenesen letölthető a témaáruházból, mis bejelentkezés után.
-
Csapoati
nagyúr
Nehéz ennél jobb ár/érték arányú phabletet találni ma.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
Kiváló készülék!
Thanos was right.
-
Silεncε
őstag
Nekem is itt csücsül egy ilyen teló a laptop mellett. Ennyi pénzért szerintem ez a legjobb telefon a piacon ebben a kategóriában. 100%-ra feltöltve 2 napja megy, folyamatos Wifi-vel és 10 órás SOT-at még mindig 23%-on áll az akkuja.
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
Köszönöm a tesztet.
Eddigi vásárlási szándékom vásárlási elhatározásra változott."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
haypro
senior tag
Ismét egy ár/érték arány bajnok a Xiaomi-tól, de a Spapdragon 650-es Note 3-hoz képest visszalépés.
Kíváncsi vagyok a Note 5-re, wishlist:
- Snapdragon 660/66x CPU
- 4GB RAM
- USB Type-C
- jobb (Dual? f 1.8?) kamera,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
*Mukeey*
addikt
Eddigi legjobb Xiaomi kèszülèkem.Napi használatban az akku valami eszmèletlenül bírja.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
crue
őstag
Azért 6.0-val kiadni most egy telefont nagyon ciki. És az is, hogy valószínűleg soha nem fog újabb verziót kapni.
-
James67
aktív tag
Azt hiszem, hogy ez lesz a következő telóm snapival.
Redmi Note 8 4/64
-
aelod
veterán
Erre fogok váltani a G2 után.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
moleculez
veterán
Mit csinál a Kockásfülű Nyúl, ha leszakad az egyik karja? Kiveszi a fiókból a takarék-szövet-kezet.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
Viper26
nagyúr
Néhány napja van meg, és maximálisan elégedett vagyok vele, ahogy most állnak a dolgok szerintem hivatalos formában itt lesz a 7.x 1-2 hónapon belül.
Aki nem akar várni, annak meg ott az XDA 7.1.x ROM-okkal.
iPhone 15 Pro | AW S9
-
batai15
félisten
Kitűnő telefon ,minden forintot meg ér.
Teljesítmény van ,b20 is is,custom romok is,valamint jobb az összeszerelés mint a kenzonak,valamint az alsó hangszóró is jó, egyedül type c lehetne.[ Szerkesztve ]
-
válasz alex devil #2 üzenetére
Abból nincs nemzetközi verzió, így a frekvenciatámogatással is baj van nálunk.
(#12) crue: már van fejlesztői 7.0, egyébként meg MIUI-nál kvázi tök mindegy az android verzió, mert nem látsz különbséget, mivel ugyanaz a MIUI felület fut az android felett
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
-
moma
őstag
És valaki nem érti miért "elfogultak" itt az emberek a xiaomi felé. Ár teljesítményben nagyon nehéz vele versenyezni. És itt K európában ez a no 1 faktor...
we all deserve a bit of luck.
-
aelod
veterán
Nagyon jó lett a tesztben szereplő videó. Még több ilyent.
Kérdés:
A gombok háttér világítását kikapcsoltátok vagy ennyire gyengén lehet látni őket nappali fényviszonyok között?"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
tothmaxy182
őstag
Első napos vétel volt nálam az Eustocktól...
Eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve!
Minden szavam magánvélemény!
-
helixP
nagyúr
Én meghalnék a Type C-től, tudod menyi sima kábelem van itthon? Mire mindet mindenhol lecserélem, rámegy a gatyám
(#19) batai15: meg egy az irodába, meg egy a kocsiba. Meg azon már nem úgy jön a töltés / adat, mintha sima lenne... Tudom, 1st world problem és csak 1x kell majd végigcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Remek teló, erősen gondolkozom rajta....
A 4X-ből nem lesz B20-as variáns?
B.Cs.
-
helixP
nagyúr
válasz bollokcs80 #31 üzenetére
Bluetooth modulon kívül szinte tökugyanaz a kettő, konkrétan X-es rom megy a B20as sima RN4-emen.
-
enginev3.0
félisten
Nagyon szuper lett
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
F.B.I.
veterán
válasz South Velen #24 üzenetére
Telefonálás.... de mire nem elég 3 nap?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Topikja már itt pörög, nagyon frankó készülék.
@crue: Őőő, mennyire értesz a témához?
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
veterán
A xiaomi redmi note 3 pro/se volt eddig az ár érték bajnok a mobiltelefon piacon.Most a xiaomi redmi note 4 taszította le a trónról.Ennyiért nincs jobb vétel a piacon.
-
Departed
őstag
Ismét egy brutálisan jó ár/érték arányú készülék a Xiaomi-tól, csak így tovább!
Már csak az kéne nagyon hogy minden új telefonjuk alapból támogassa az exFAT fájlrendszert, én ezt érzem a legégetőbbnek manapság (4GB+ fájlok felrakása/használata).
Amint ez meglesz, már váltok is rá a jelenlegi Xiaomi-mról.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black
-
Keil Walker
aktív tag
Spemall-on már van redmi 4x b20 sávval. Igaz most csak arany színű.
Vagy a note 4x-re gondoltál?
[ Szerkesztve ]
-
Sima Redmi 4X-ből lesz B20-as.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Ez gyakorlatilag ugyanaz, mint a 4X, már ha a Note 4X-re gondoltál.
[ Szerkesztve ]
-
kriver
tag
Remek teszt, tökéletes készülék.
Számomra már túl nagy, de öröm volt olvasni a csupa pozitív kritikát.(#37) Departed
"Már csak az kéne nagyon hogy minden új telefonjuk alapból támogassa az exFAT fájlrendszert, én ezt érzem a legégetőbbnek manapság (4GB+ fájlok felrakása/használata)."
Érdekes, hogy a Mi Box képes kezelni, viszont a mobilok még OTG-n sem (legalábbis az enyém nem tudja)Ahogy látom, érik a Mi6 teszt is.
Remélem a kamera annyira mégsem lesz "borzasztó", mint ahogy páran állítják. -
James67
aktív tag
válasz tothmaxy182 #28 üzenetére
Mennyi volt, ha szabad kérdeznem? Vám vagy egyéb mellé?
Redmi Note 8 4/64
-
Swinegod
őstag
ROM milyen van rajta?
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Matada2.3
veterán
Remek ár/érték arány, és már nem is lehet félbetörni, mint az elődöt. Aki olcsón akar normális független készüléket, az ezt választja.
Finn the human
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen