- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
*Mukeey* #430 üzenetére
Nálam a Viber fiókot nem minden esetben rakta vissza. Wi-Fi jelszavakat, BT párosításokat, homescreen elrendezéseket, hátteret, témát, ikonelrendezéseket, mappákat, stb... simán visszarak.
Ja, hogy az apponkénti beállításra gondolsz. Na az nálam is el szokott tartani egy darabig. -
-
-
vadkörte
addikt
válasz
*Mukeey* #258 üzenetére
Redmi 1S-en használom a china developer-t és semmi problémát nem vettem észre. OTA-n letöltöttem, átneveztem update.zip-re, majd simán ráfrissítettem a kettővel ezelőtti dev-re (minden 2-at telepítek
) Az első pár órában voltak anomáliák, de 1-2 restart után helyreállt. A sebessége a koros S400/1GB mellett is kiváló. Fürge, nem gondolkodik és stabil. Fagyás, lassulás, FC nyomokban sincs.
(#257) Csápájev:
Végülis, ha valaki szereti napi 3x tölteni, vagy powerbank-et cihálni maga után, akár 500mAh-s akku is lehetne benne... -
Upo
addikt
válasz
*Mukeey* #258 üzenetére
Teljesen ugyanolyan mint a múlt hetivel, nem érzek különbséget.
De lehet hogy valami gondja lehet egyeseknek, a telepítés is fura volt.
Az ota 7.5.4 -> 7.5.11 nem akart felmenni, utána próbálkozott a full rommal, az sem, valami ellenőrzési hibával elszállt. Letöltöttem a full romot gépen, felmásoltam a telóra, azt már csont nélkül felrakta, azóta is jól működik. Csak kicsit fura az eset, talán a redmi3 topikban ugyanígy jártak a 11-i rommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest