- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
Celtic86 #860 üzenetére
Nekem nem az ütéselnyelés a lényeg, hanem a hátuljára felragasztok egy adaptert, ezzel csatlakoztatom a bringatartóra amit linkeltem. Az lenne a fontos, hogy lejtőzés, gyökereken, köveken áthajtás közben ne essen ki a tokból, mert a tartó és az adapter tesztelve van más fajta telefonnal már, az tuti jó.
-
StLui
veterán
Ezeket meg is néztem, csak pont az "az ellen nem véd" linkeket nem, mert nekem azt sugallta ez az elnevezés, hogy ezek a gagyi tokok, amik nem védenek semmi ellen.
Köszi!Szerk: megnéztem, sajnos nem tudom ezek közül melyiknek elég a sima felülete a hátoldalon, hogy felragasszam rá az ellendarabot, csak az egyest látom kicsit esélyesnek
-
StLui
veterán
Szeretnék egy ilyen tartót bringára, tok hátuljára kell 3M-mel ragasztani az ellendarabot, ezért keresnék egy masszív tokot, ismer valaki ilyet?
-
StLui
veterán
Ez a tok megérkezett, tetszik de hangyányit bővebb mint amilyennek gondolnám, hogy kéne lennie
-
-
StLui
veterán
válasz
holozis_HUN #625 üzenetére
Köszönöm!
borsodika neked is
helixP neked is ! -
StLui
veterán
válasz
holozis_HUN #623 üzenetére
köszi! Van valami ajánlott?
-
StLui
veterán
Ezek közül ezt és ezt néztem ki, de elképzelni nem tudom mi lehet a különbség minőségben köztük.
-
StLui
veterán
eustock-ból én is, annyira dicsértétek, persze ha már nettó cégesen, akkor jöjjön az az óra is
-
StLui
veterán
Innen indult a téma, mi köze ennek a PP-hoz?
idézek is:"Akinek intézem az az OTP-nél diákszámlás, otp konvertálójával számlák közti váltással 62.579,16 mai nap árfolyamán. Elég baráti. Amiket eddig vettem magamnak úgy vettem észre, hogy az Erste középárfolyamon számol. Nem tudom az OTP hogy csinálja."
-
-
StLui
veterán
Tényleg ne erőltesd ezt a teljesen fals infót. neked gondom mindegy hogy pl 305 az eur, vagy 5% eltéréssel 320
Valutaváltó Valuta árfolyamának végleg semmi köze ehhez.
És amíg függő tételben van a terhelése a számládnak addig az nem végleges összeg, T+3 nap múlva esedékes árfolyammal fogják megterhelni, nálam most pl péntektől tegnapi néztem a 8240 Ft-os függőt, és 8460 Ft-ot terheltek véglegesként tegnap -
StLui
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest