- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Visszatér a Pebble
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz holozis_HUN #598 üzenetére
A 6 lyukas az a mediatekes note4 lesz, és ez nem az a topik.
De nagyjából ugyanúgy megy, bootloader unlock, twrp, és magisk vagy supersu telepítése. Konkrétabban nyilván a mediatekes topikban kéne nézelődni.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kelly416
veterán
Root-ról tudtok-e bármit a műanyag antennacsíkos, 6-6 lyukas verzióval kapcsolatban? Tehát a "másik" Note4-el kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
G48
senior tag
Nougat MIUI-ra van vmi tweak progi mint pl Xposed alatt XMIUI?
-
törölt tag
válasz Zsozsoka 74 #594 üzenetére
szia.Van ennél frissebb is.Amikor megvettem a telefont,akkor letőltött egy jó nagy frissitést,azóta ez a rom van rajta,én mondjuk nem romolgatok,hibátlanul teszi a dolgát.
Miui stabil 8.2.5.0
-
Zsozsoka 74
senior tag
Vannak tapasztalatok a 8.2.2.5 rom frissítéssel kapcsolatban?
Sot idő,anomáliák, észrevételek.
Azért kérdem hogy van - e értelme 8.2.2.0 - ról frissíteni.Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
kicsizee
aktív tag
sziasztok,
úgy néz ki e héten (ha a postás is úgy akarja) a note 4-esek táborát fogom erősíteni
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
Celtic86
csendes tag
Látom már megkaptad a választ... Akkor nem csak én kapkodtam el a rendelést. 3 féle tokot rendeltem a teló előtt, plusz a Spemall is adott egyet ajándékba mellé és a 4-ből egy se rá való... Méretre jó, de felül a lyukak vannak ugyebár rossz helyen és alul is részben kitakarja a hangszórót (a Note 4-en 6, a Note 4-en 5 lyuk van neki). Amíg megjön a jó, addig simán használható.
-
*Mukeey*
addikt
válasz Dodgedart #588 üzenetére
Nálam is patentul bele passzolnak a jackek.
Mindegyikkel tökèletes.Nálad akkor valami gondja lesz neki.Szerk:
Kipróbáltam Samsung gyári Headset-ekkel neked gyors,3 fajtával is,egyikkel se csinálja.Ezen kívül vagy 10 fajta másikkal is hallgattam már zenèt,ott se volt soha gond.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Dodgedart
csendes tag
válasz holozis_HUN #587 üzenetére
Az az érdekes, hogy most megnéztem másfajta jack dugókkal,mindegyik lötyög benne nagyon könnyen ki is csúszik nem csak a samu fülesek. Na most a note 2-esben teljesen jó mindegyik. Akkor hol a hiba?
-
Dodgedart
csendes tag
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy ebbe a készülékbe nem megy be ütközésig a jack dugó? Többet is néztem és mindegyik mintha kilógna pár mm-t. Note2 volt elötte de annál nem volt ilyen gond.
Halkan is szól minden és nagyon doboz hangú. Légyszíves írjátok meg a tapasztalatokat. Kétféle samsung fülessel próbáltam.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Celtic86
csendes tag
Köszi, esélyes, hogy vaklárma volt... Próbálgattam célirányosan és nem tűnik hibásnak. Valami más lehetett a gond (túl halk volt vagy ilyesmi). Global verzió vásárlásakor külön figyeljetek oda a jó üvegválasztásra típus tekintetében (Note 4X)! Én a telefon előtt rendeltem meg Kínából, hogy időben ideérjen, de a rossz verziót (Note 4) és kitakarja az értesítő ledet meg a szenzort. Nyilván korrigáltam és berendeltem a jót, de elég idegesítő, hogy a szenzor nem reagál és volt, hogy telefonálás közben valami azték nyelven írtam arccal egy fél oldalas jegyzetet...
-
Chaser
legenda
különben nem lenne értelme az fpr-es azonosításnak...
nem csak azért van, hogy gyorsan és könnyen hozzáférjen az ember a telefon tartalmához, hanem hogy más ne férhessen hozzá ( : és amíg nem volt fpr ezt csak jelszóval lehetett kivédeni, elég sokat elvett azoknak az életéből akik rákényszerültek használni, de az fpr egy csoda ((( :szerk: Celtic86 kipróbálnám más játékkal, zenével, könnyen lehet, hogy az alkalmazásban van a hiba - lehet csak ezzel a készülékkel -
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
helixP
nagyúr
válasz bokarcsi71 #562 üzenetére
Kapacitív gombokhoz tudsz állítani lezáró funkciót is.
-
T. I.
senior tag
válasz bokarcsi71 #562 üzenetére
Nem értem, dupla kopp miért kéne lezáráshoz. Szimpla koppal is megy, lezáráshoz van pár app, ami kreál a homescreenre ehhez ikont vagy widgetet.
-
Celtic86
csendes tag
Na, úgy fest mégsem tökéletes a készülékem... Kedd óta nyúzom, tökéletesen meg voltam vele elégedve minden téren. Most jött elő ,,váratlanul" a probléma, ami a következő. Leszedtem a Piano Tiles 2 nevű játékot és már az első pályán feltűnt, hogy mint ha nem reagálna minden leütött billentyűre (nem ad hangot). Kipróbáltam több pályán is és olyan, mint ha a hangszóró bizonyos tartományokat nem játszana le... Van ilyen hiba? Esetleg valami konkrét teszter erre? Köszi a segítséget.
-
pluhm
aktív tag
válasz Zsozsoka 74 #559 üzenetére
Ha be van kapcsolva az újlenyomatos azonosítás, akkor a dupla koppal csak a képernyőt tudod felébreszteni, de feloldani akkor is csak az újjaddal (vagy a megadott kóddal) tudod....
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz Zsozsoka 74 #559 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz bokarcsi71 #557 üzenetére
Igen, a beállítások menüben tudod aktiválni.
Különösen jól jön ha autóban tartóra van téve mert akkor nem férsz hozzá az ujjlenyomat feloldáshoz.Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
sanyci
senior tag
válasz bokarcsi71 #557 üzenetére
Tényleg.
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
bokarcsi71
aktív tag
A telefon tényleg tudja a dupla kopp-os kijelző feloldást?
-
m_dawe
senior tag
Van erre a telefonra ZCX recovery? Vagy valami megoldás arra, hogy bl nyitás nélkül tudjak romot feltenni?
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Vettem a telóra egy ilyen tokot
Minden frankó, de a fülest nem tudom bedugni! Nem fér oda. Pedig nem olyan vastag a fülesem jack dugója. Ezt hogyan a legegyszerűbb orvosolni?
Előre is köszönöm, üdv.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
Whist
aktív tag
http://m.ebay.com/itm/IMAK-Matte-PC-Ring-Holder-back-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-4-4X-Pro-Screen-Film-/152167398333?var=&hash=item236de23bbd%3Am%3AmvfBCQA469zIGvasG5Puq4g&_trkparms=pageci%253A7442396a-46ed-11e7-b06c-74dbd18043bb%257Cparentrq%253A64a4ad8315c0aa18f22a06eaffff6905%257Ciid%253A8
Valszeg ez mellé jár és leszedhető,nem?
-
Sógi
addikt
Sziasztok!
Az üzeneteknél hol tudom beállítani a karakter kódolást? Mert most 40 karakterenként 1 üzenetet elmegy a levesbe. Köszi
-
PpenoO
őstag
válasz Graphics #543 üzenetére
Na ez jó hír, régieket kirúghatták már vagy kaptak egy alapos fejmosást, de lehet csak szerencséd volt
4/64 Fekete
Eustock: azonnal elérhető, Wayteq szerviz, 1 év jótállás, 65.890 Ft postával.
Spemall: Hu raktár június 12 körül, Sultan szerviz, 2 év jótállás, 61.900 Ft, kuponnal 58.300 Ft (ingyenes posta).Mindenki döntse el magának.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz zsof Nokia #538 üzenetére
Irj neki emailt! Be tudja szerezni (jo aron) magyar 12ho garival. Megbizhato emberke.
-
Graphics
Jómunkásember
Ezzel erősen vitatkoznék, akkor most kinek van igaza. Nekem minden rendben ment.
@zsof Nokia: A nem szeretnek szervizelni, vagy esetleg sok a munkájuk nem ugyanaz szerintem.
Mindenki onnan veszi, ahonnan szeretné viszont.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
helixP
nagyúr
Nekem kemény van ebből a fajtából, de van valamennyire puha is. Karika nincs a sajátomon, mire gondolsz pontosan (link?)?
B2man2: Bírja rendesen, egy 4-5 évvel ez előtti GG szintjén van, nem annyira karcálló, mint egy teló kijelző, de én még nem karcoltam és nem törtem egyet sem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz zsof Nokia #535 üzenetére
Miért nem EUStock-ról rendelsz? A 64 gigás is onnan van, ha a Wayteq szervizeli (Eustock velük áll szerződésben). Hivatalos Xiaomi szerviz nincs nálunk, csak egy szerződött, és mások, akik javítják (a Spemall a Sultan mobilszervizzel áll kapcsolatban nálunk , náluk két év garival is lehet vásárolni)
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
zzz03
őstag
válasz zsof Nokia #535 üzenetére
Rendelj miuiszerviztol. (www.miuiszerviz.hu) korrekt, jo aron tud uj telefont, esetleg hasznaltat. Ha barmi garancias problemad van segit, intezi es gyors. Nekem az elso redmi note 4-em pixel hibas lett nem telt el 1het es mar a kezembe volt az uj (nem javitott hanem ujra cserelt telo). Teljesen korrekt, megbizhato ficko mar a 3.-telot vettem tole. semmi gond nincs vele, batran keresd.
[ Szerkesztve ]
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Ezt a telefont néztem ki Emagon a 32Gbos verziót
Egy tulajjal leveleztem ő 64Gb-os verziót adna el nekem kicsivel drágábbért tokkal és fóliával és az a Miuitól lett állítólag rendelve
Itthon ki a hivatalos szervizese a Xiaominak? mert a srác akivel leveleztem azt írja a Wayteq és, hogy nem szeretnek szervizelni, a húgának is 2 hónapot kellett várni a telefonra
A lényeg lényegében lényegtelen
-
boken
senior tag
Használ esetleg valaki Spotify-t?
Nekem ma már harmadszor volt olyan hogy zenehallgatás közben elnémul a telefon, majd amikor rá nézek akkor látom hogy éppen az Android feliratnál bootol befelé.
Utána nem kér pin-t, minden megy tovább, viszont a spotify-t 2x-3x kell indítani mire elindul újra.
8.2.5.0 Stabil van rajta.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
tsteve
senior tag
a global developer rom a magisk-kal átmegy már a SafetyNet check-en a snapis note 4-esek esetében?
tudja valaki? ez gond volt korábban, s nem kísérleteznék vele ha nincs megbízható megoldás... köszi a választ előre is -
Máté94
addikt
"I believe that is the Android Runtime (ART) compiling your applications in the background, which is how Android 5 does it now. All applications are precompiled before running them, so if you add a bunch of apps, you will see this type of activity for a while. Sometimes Android 5 does this in the background, so be patient while all of your apps get "settled in" and compiled."
-
m_dawe
senior tag
Ez a dex2oat mi lehet az akkumulátorfogyasztásnál? Az android rendszer után ez a 2. legtöbbet fogyasztó valami.(8.2.5.0 Global Stable)
-
boken
senior tag
Ennél a telefonnál is úgy működik hogy a 2 sim csak 2g-n megy, vagy mindegy? Nekem most abban van a kártya mert az I7+az kellett és nem találok adaptert itthon.
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
Celtic86
csendes tag
válasz kelly416 #507 üzenetére
A toknál annyi a gond, hogy a készülék tetején nem ott vannak a kivágások, ahol a ,,lyukak". Ha rákeresel vannak összehasonlító képek. A méret amúgy stimmel, én amíg megjön a 4X-re való pl használom a simát. Az üvegfóliával az a baj, hogy ,,kerete" van, ami színezett, és mint írtam fentebb vagy a gombok világítása van kitakarva, vagy a kamera és a mikrofon felül... Méretben az is OK.
-
-
Celtic86
csendes tag
Na vééégre én is csatlakoztam a büszke tulajok táborához! Múlt héten szerdán rendeltem Spemallról a készüléket, a HU WH-ból. Elvileg 25 körülre írták a beérkezést, végül is hétfőn adták át a futárnák. 4/64-es verzió, szürke, csodaszép... Kártyával Paypalon fizetve 65.700 Ft volt, ingyen posta, elvileg 2 év gari! Ajándékba küldtek hozzá üvegfóliát és szilikon, átlátszó tokot (az már más kérdés, hogy egyik sem rá való... ). Tegnap délután óta nyúzom, csak megerősíteni tudom az előttem szólókat: szuper! Gyors, szép, rengeteg a szabad hely (felpakoltam rá pár játékot, térképet, programot és még mindig van 50 giga helyem... Hihetetlen.). A balgaságból korábban előrendelt 3 tokból viszont egyik se lett jó, mind a Note 4-re való, szóval a gyártótól kapottal már 4 olyan tokom van, amik csak ideiglenesen lesznek jók... A fenti részen fednek ,,csak" rosszul. A nagyobb bosszúság, hogy a rendelt üvegfólia (bár piszkos jó minőségűnek tűnik) szintén rosszul fed. Ha az alsó gombokra illeszkedik, akkor a fenti részre nem, kitakarja félig a frontkamerát... Gondolom ebből is kell speciálisan a global verzióra? Majd utánanézek a hozzászólások közt... Szóval így fél nap használat után azt kell mondjam: tökéletes.
-
Zsozsoka 74
senior tag
-
Upo
addikt
válasz Zsozsoka 74 #501 üzenetére
Ha másért nem, a 8.2.5.0-ról lehet frissíteni 7.5.25 developer romra a gyári frissítővel, a rom telepítés kiválasztása menüből, bootloader nyitás nélkül, 8.2.2.0-ról vagy 8.2.7.0-ról nem hagyja.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
Zsozsoka 74
senior tag
Valami tudtok írni hogy 8.2.2.0-ról 8.2.5.0 - ra megéri frissíteni?
Akkuidő illetve anomáliák miatt kérdezem...Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ford topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...