- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Jólvan.Köszi.A redmi 3s és a huawei p9 lite be volt csomagolva a dobozon belül is.
Amúgy tényleg igaz.Ez a telefon tényleg prémium érzést ad fogásban és használatban is.A hang és a fényképező nem az igazi benne, de ennyi pénzért még így is túl jó a telefonEz ajándék az asszonynak de már én is gondolkodok hogy lecserélem a p9 liteomat erre.
-
Godefroy
senior tag
Köszi, segített!
Viszont érdekesség, hogy csak a Telekomosat írja 4G nek (ez a SIM2 helyen van), a Telenorost nem.
Bp en vagyok tehát mindkettőnek 4G nek kellene lennie, lehet a Telenoros kártya régebbi? (nem tudom ez számít-e).Elméletileg tudnia kellene a B20 at mert International verzio, de Bp en és nem Vodafone-nál számít ez?
-
Upo
addikt
Néhány itthoni gsm boltban még az sincs odaírva hogy qualcomm vagy mediatek, ha meg felhívod akkor azt se tudják hogy mit kérdeztél. B20 szintén, általában azt se tudják hogy eszik vagy isszák, vagy azt mondják hogy tudja, mert oda van írva a dobozra hogy 4G...
Ha tényleg qualcomm global note4 kell, akkor a product kódot kell megnézetni a dobozon, ha 2016102 akkor jó, ha más (2016100, 2016101, 20165**) akkor nem.
-
Ájvé
veterán
Sima Redmi Note 4 se biztos hogy B20-as. Viszont a Redmi Note 4 Global az, szóval ezért kell mégis használni ezt az elnevezést. Van ahol feltüntetik (jellemzően kínai shopokban), itthon nem nagyon szokás használni és lehet is találgatni sokszor hogy B20-as vagy sem. Szóval ha lényeges a B20 akkor nem feltétlenül elég a "sima" Redmi Note 4 mivel az se mind tudja, meg kell erről győződni.
-
Ájvé
veterán
Van Snapdragonos Note 4 és Note 4X is. Note 4X viszont nem B20-as (még a Redmi 4X az, szóval érdekes).
bud_spencer:
Redmi Note 4 Global (B20-as vátlozat) a leginkább javasolt vétel. Lehet valamivel olcsóbban megkapod a Note 4X-et, de B20 miatt nem éri meg az a kis különbözet. -
Smiley
addikt
Szuper,
A nano verzio felmegy ra?
A masik gyorsan atfutottam a lineage wiki-t, de ezt a tip reszt nem teljesen ertem...TIP: It is highly recommended to have the latest official MIUI dev package installed on the device, before proceeding with unlock
Most a sima "stable" rendszer ami fennt van az nemjo ehhez?
-
T. I.
senior tag
Rendben, nem akarok én itt vitatkozni.
Azoknak, akik nem bicskanyitogató stílusban állnak hozzá: nyugodtan utána lehet olvasni, a 14napos elállás a hibamentes termékekre vonatkozik, online vagy bármilyen távoli megrendelés esetén. Hibás termékekre a szavatossági jogot kell gyakorolni, ami 1 évog (használt termék esetén félévig) tart. Szavatossági jog a kijavítás, kicserélés, árleszállítás és végül a pénzvisszatérítés.
Na, de részemről ennyit az offról. Aki akar, tájékozódjon.
Még egyszer bocs az üzletrontásért, nem az volt a szándékom! -
-
StLui
veterán
Ezeket meg is néztem, csak pont az "az ellen nem véd" linkeket nem, mert nekem azt sugallta ez az elnevezés, hogy ezek a gagyi tokok, amik nem védenek semmi ellen.
Köszi!Szerk: megnéztem, sajnos nem tudom ezek közül melyiknek elég a sima felülete a hátoldalon, hogy felragasszam rá az ellendarabot, csak az egyest látom kicsit esélyesnek
-
-
-
Peaceliker
addikt
-
Upo
addikt
Jó könyvtárat adtál meg? Minden ki lett tömörítve? Hosszú elérési út, ékezetes könyvtárnevek esetleg?
Próbáld meg hogy a C: gyökérben csinálsz mondjuk egy rom nevű mappát, oda tömörítsd ki és onnan próbáld meg flashelni.
Esetleg a logból ki kéne deríteni a konkrét hibát, akkor talán tudnánk segíteni. -
Upo
addikt
Azzal meg jópár miui-s dolgot bukik.
Okosan kell mappákba rendezni a dolgokat, akkor nem lesz sok képernyő. Én kettőn el szoktam férni, bár most három van mert egy ideje nem rendezkedtem. Kettőnél meg szvsz értelmetlen a körbepörgetés, az utolsóról ugyanúgy egy legyezés az első csak a másik irányban. (De 3 képernyőnél se vészes) -
Whist
aktív tag
http://m.ebay.com/itm/IMAK-Matte-PC-Ring-Holder-back-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-4-4X-Pro-Screen-Film-/152167398333?var=&hash=item236de23bbd%3Am%3AmvfBCQA469zIGvasG5Puq4g&_trkparms=pageci%253A7442396a-46ed-11e7-b06c-74dbd18043bb%257Cparentrq%253A64a4ad8315c0aa18f22a06eaffff6905%257Ciid%253A8
Valszeg ez mellé jár és leszedhető,nem?
-
-
Upo
addikt
Attól simán lehet fantom viselkedés, nem az igazi. Látszólag működik minden, de elég sok rejtett hibát tud a rendszerbe bevinni. Mondjuk arra jó, ha csak appokat állítasz vissza, a beállításokat nem, de azt meg miui-n tudja ugye az átköltözés, a helyi backup és a mi cloud mentés is, nem kell még egy negyedik program amit ráadásul meg is kellene venni. Ki tudtam váltani ingyenes alternatívákkal, illetve jobban működő appokkal.
-
South Velen
addikt
Nem gondolod hogy inkább a más alaplap más antenna elrendezése miatt alakult így a dizájn?
Nem gondolom, de lehet.
Amúgy amíg meg nem kopogtatod, addig nem veszed le, hogy nem fém.
Dehogynem, én már képről is láttam, amikor kijött a Note 4X, hogy az eredeti Note 4-hez képest visszalépés történt. De nem akarok belőle tragédiát csinálni, csak megjegyeztem, hogy nekem ez szempont. Egyébként a 4 Prime-omat én is Note 4 B20-ra akartam cserélni. Aztán teljesen máshol kötöttem ki anyagi okok miatt (meg mert megharagudtam picit a miuira), de ez a cool1 se rossz (szintén alul-felül műanyag)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest