- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
most megnéztem én is, állítsd az időtartamot "mindíg világít"-ra, és akkor is csak akkor fog világítani ha aktív a képernyő, és sötétben látszik szinte csak (asztal alá tettem)
Világít: annyit jelent, hogy látszanak a gombok, enélkül sötétben nem látszanak
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
lovas93
tag
-
lovas93
tag
válasz bogdanypeter #692 üzenetére
Már volt valami frissítés, amit lefuttatott, miután megvettem a telefont.
-
lovas93
tag
válasz Zsozsoka 74 #690 üzenetére
Ezen menüpont alatt be van kapcsolva, mégsem világít Nem mintha annyira zavaró lenne, de ha képes rá, akkor elég kellemetlen, ha az enyém nem tudja. Csak nem tudom, hogy megéri-e a visszaküldési procedúrát ez a hiányosság...
-
lovas93
tag
Sziasztok! Péntek óta én is note 4 tulaj vagyok Olyan kérdésem lenne, hogy több helyen is olvastam, hogy a gombok rendelkeznek háttérvilágítással, de nálam ez valamiért nem működik. Valamit be kell állítani hozzá? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Degeczi
nagyúr
Pár éve egy JVC KD-X50BT van az autómban, de ennyire még kevés eszközt bántam meg! A JVC a hulladék, nem a Xiaomik... szívesen elbeszélgetnék az idióta, agyalágyult vadbarom tervezőivel...
Kezelésében is kritikán aluli, átgondolatlan, de többek között pont a BT része is nagyon kényes, megbízhatatlan, lassan konnektáló, nem csak Xiaomivel, sőt.
-
Dadpool
aktív tag
Sziasztok ebbe a pillanatba adtam le a rendelést egy 3/32 verziora az eustock jovoltábol ami most 52900 magyar forint. Meizu M5 ot váltja Kiváncsi leszek
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
holozis_HUN
veterán
Ezt légyszi töltsétek ki, vagy ha gondoljátok akkor itt válaszoljatok:
1.: Mióta használjátok üveg nélkül?
2.: Mennyire karcos, megviselt?
3.: Aktívan használjátok a telefont? (zsebben hordás, napi cipelés)
4.: Ejtetted már le? Milyen felületre?(Ezek a kérdések azokra vonatkoznak, akik fólia s bármilyen védelem nélkül használják a kijelzőt (tok nem számít))
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz dragon1993 #670 üzenetére
Nagyon zavart az edge szélek érzékenysége amely ha netezek vagy olvasok rajta akkor néha hozzáér az ujjam véletlenül és elkezd pörögni az oldal, egyszerűen borzasztó.
Nevetséges témák vannak rá (azért a xiaomi találok vagy 10 témát ami tetszik és gyönyörű.
Aztán meg nincs sok különbség az appok megnyitása között sem, sőt.
Kamerában persze jobb a Samu de a miui bőven kárpótol mert sokkal jobban szeretem mint a touchwizt.#671Gixxer88
Igen, ez igaz de kárpótol a hosszú sot idő... Mondjuk nem lenne rossz gyorsabban tölteni és nem három órát rá szánni.
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
wzol
tag
válasz otvoslajos #672 üzenetére
A flip tokban lévő mágnes pozíciójától függ, hogy működik-e rendesen: [link]
-
otvoslajos
csendes tag
Sziasztok!
Az okostokot, hogyan lehet jól beállítani? A beállítások...okostok menüben már engedélyeztem, mégis mikor csörög nem az ablakon belül van a felvételi lehetőség. -
veterán
válasz Zsozsoka 74 #669 üzenetére
Egy fájó pont van,az a QC hiánya,ekkora akku mellé nem lenne rossz.
-
dragon1993
őstag
válasz Zsozsoka 74 #669 üzenetére
S7 után miért váltottál?
-
Gez02
tag
Sziasztok!
Ilyen telefon vásárlását tervezem, de az eddigi Xiaomikkal mindig gondjaink voltak a bluetooth-al, sikerült már megoldaniuk? Sokat autózunk nekünk fontos szempont. Köszi ha megosztjátok a tapasztalataitok át.
-
veterán
válasz kelly416 #657 üzenetére
Én 2 napja vettem egy Global-os Note 4-et ideiglenesen amíg az elpasszolt S8+ helyett nem lesz másik flagship,de kezdem úgy gondolni hogy ez nem csak ideiglenes lesz.
Általános felhasználói élményben szinte alig érzek különbséget az S8-hoz képest,egyedül 1-2 app megnyitásakor,vagy app telepítéskor érzem hogy az emmc elég messze van az ufs tárolótól,de ez sem zavaróan lassú.A teló hihetetlen reszponzív,marha gyors.
Az akku meg egyenesen döbbenet.
Munkahelyen 8órát szólt folyamatosan a netrádió+bt hangszóró páros+neteztem is cirka 1órát,munkába menete reggel meg volt egy kis net+zene.
Ugyanilyen használattal az S8+ műszak végére 45-50% körül szokott lenni,a Note 4-ben meg még maradt 75%.
Lehet marad ez a teló,jobban belegondolva az igényeimet maradéktalanul kielégíti az S8-ból maradó pluszt meg értelmesebb dologra is tudom költeni.
Marha jó teló a Note 4,nem gondoltam hogy ez ennyire kellemes telefon lesz. -
B2man2
aktív tag
válasz Zsozsoka 74 #661 üzenetére
Igen. ScullCandy agybadugós.
Lehet, hogy csak azért érzem halknak, mert az előző telefonomon hangosabb volt.
Itt jobban vigyázz a fülemre.
Egyenlőre megoldottam egy volume Booster app-al. Majd még kipróbálom másik fülhallgatóval is.
Te milyet használsz?[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Graphics #655 üzenetére
Lehet, hogy nem jellemző, de az enyémen az lesz, amit le szeretnék cserélni, csakk nem tudom az EU-t vagy a Globalt tegyem fel. EU használok minden Xiaomin, azt tudom, hogy hó, de Globalt sosem próbáltam.Olvastam a tesztet, de akkor átsiklottam a a ROM és a nyelv felett. Csak az járt a fejemben, hogy régebben a Global Stabil nem volt Magyar, csak a fejlesztői.
-
B2man2
aktív tag
válasz Zsozsoka 74 #658 üzenetére
Megvolt. A filgyelmeztetést a max hangerő kb 70%-ánál kiadja. Leokézom és tovább tolom max-ra, de még így is halk.
Futás alatt szoktam rádiót hallgatni, de így a forgalom zaja miatt nem sokat hallok. 😣[ Szerkesztve ]
-
-
kelly416
veterán
Ok, hogy két napig (szombat reggel vette le töltőről, vasárnap este csináltam a képeket) alig használta Párom a telefonját, de botrányosan keveset merült készenlétben is. És azért mégiscsak van 2,5 óra SOT is benne...
-
B2man2
aktív tag
Nekem egy olyan "problémám" lenne, hogy kicsit halk a rádió ha fülhallgatóval használom. Most egy scullcandy fülecsem van. Ezen hogy lehet javítani?
-
Graphics
Jómunkásember
Miért lenne eredeti kínai romos?
Kintről is vagy Globál Stable, vagy webshopos.
China Stable nem jellemző.
Tesztet olvasd el, ott is látható, hogy a Global Stable teljesen magyar
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz Akos_512 #650 üzenetére
Szerintem minden klafa benne (gyorsaság, személyre szabhatóság, kib@szott jó sot idő (10 óra minimum)...
egyedül ami felroható az a gyengébb fényviszonyok között a fénykép már nem az igazi... Ennyi, tehát ezért a pénzért marha jó vétel (mint általában minden xiaomi)Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Akos_512 #648 üzenetére
Mivel kínai.... Huawei is az...
Ha viszont így állsz hozzá, hogy gagyi, akkor ne vedd... Olvasgass, és majd hozz egy döntést.
Én használom, semmi gondom vele, tudom mit vettem, mennyiért. Ennyi
Bemész egy MediaMarktba vagy Edigitalba és megnézed.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Akos_512
csendes tag
válasz Graphics #647 üzenetére
Igazából ami nagyon érdekelne, az az hogy...
Mivel elég olcsó és eléggé kínai a neve is, látszik e rajta bármilyen jele is a gagyiságnak. Akár külsőre, akár szzoftveresen.
Illetve ami még egy picit zavar, az az hogy eléggé lepontozták a tesztben (ergonómia, kijelző, sebesség),
szerintetek is ennyit érdemel? -
Akos_512
csendes tag
Sziasztok!
Aki régebb óta használja a készüléket, leírná a tapasztalatait?
Előny, hátrány és hogy megéri e ilyet venni. -
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Vettem a telefonomra egy tokot (egyrészt a védelem miatt, másrészt elég csúszós a teló), viszont a fülest nem tudom bedugni, mivel nagyobb az átmérője a kelleténél. Pedig ahogy néztem nem olyan vastag azért.
A fülesem szerencsére olyan kialakítású, hogy a 3.5-es jack-jack kábelt tudom bármennyiszer cserélni ha kell.
A kérdés, hogy hol találok olyan 3.5-es jack-jack kábelt, melyek végeinek az átmérője a lehető legkisebb?
Gondoltam rá, hogy megnagyobbítom a nyílást, de nem volt szívem farigcsálni.
A jack kábelt próbáltam volna farigcsálni, de csúnya vége lett!Vagy hogyan tudnám ezt megoldani, anélkül, hogy állandóan le kelljen vennem a tokot róla?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
Fejvadi
nagyúr
Használ valaki Global Stabil ROM-ot?
-
Upo
addikt
Ez simán elírás. A cikkben is nevezi redmi 4x-nek is és redmi note 4x-nek is, de valójában redmi 4x. A Pinecone S1/Surge S1 procival és a Xiaomi Mi 5C-vel együtt a redmi 4x jelent meg. Illetve a betett fényképen megnézed a kínai írást, az is redmi 4x, NEM Note!
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
StLui
veterán
válasz holozis_HUN #625 üzenetére
Köszönöm!
borsodika neked is
helixP neked is ![ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
helixP
nagyúr
válasz bogdanypeter #634 üzenetére
Nincs 5,5 -ös 4X.
A Note család 5,5-ös, és ebből van egy Note 4X nevű, meg egy Note 4. De szerintem inkább hagyjuk, nem releváns ez Neked.A lényeg Xiaomi Redmi Note 4X-re való hozzávalókat keress.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz bogdanypeter #632 üzenetére
Azt értem, hogy nem szeretnél kötekedni, szeretnék is segíteni, de én sem értem Te mit nem érteszt
3 telefonról kezdtünk most beszélni
Redmi 4x. 5''
Redmi Note 4 (MTK) 5,5''
Redmi Note 4x 5,5''Az 5,5-ös telefonra nem ajánlottam 5''-ös fóliát, ha megnézed a linkeket. Fontos, hogy a Note 4"X"-es verziót vedd, mert a sima Note 4 (MTK)-s fólia/tok nem lesz rá jó.
[ Szerkesztve ]
-
-
helixP
nagyúr
válasz bogdanypeter #630 üzenetére
Nyílván Note 4X... Bocs, hogy az üveg esetében kihagytam a Note szoritottam, aszittem egyértelmű az előző sorból, meg a topic témájából is.. A lényeg a az 'X'-szen van. Nem sima Note 4.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz bogdanypeter #627 üzenetére
Redmi Note 4X- szóra keress és végtelen számú találatok jönnek.
Pl. 1, 2, 3.Dettó az üveggel, 4X és balra legyen a "led lyuk".
Pl.: 1, 2.******: Neked is az előző forrást ajánlom. Hai tthon akarsz venni akkor négy-ötszörös áron itt van.
StLui: Nálam a Peel Smart Remote szépen megy.
[ Szerkesztve ]
-
bogdanypeter
tag
Sziasztok! Aki már vásárolt tokot és fóliát, tudna nekem linkelni olyat ami passzol rá. Nem szeretnék mellényúlni.
Dell Latitude E5530 | XBOX One S | Xiaomi Mi Mix 2S
-
StLui
veterán
válasz holozis_HUN #623 üzenetére
köszi! Van valami ajánlott?
-
-
hulkobb
tag
Sziasztok,ez a tok jó erre a telefonra? köszi
-
mzsolty87
csendes tag
Ezen valóban van infra port? Vagyis lehet telepíteni tv távvezérlő programot?
-
kelly416
veterán
Igazából úgy kezdődött, hogy kaptam egy hibás kijelzős Note2-t haveromtól ajándékba. Néha hektikusan működtek az érintőgombok. Ha "csak" nem működtek volna, minden jó, mert van lebegő gomb, de néha elkezdték nyomkodni saját magukat, így kijelzőcserére ítéltem. Addig is lecsapott rá Párom, mert dual-os telefon, Neki megváltás a céges meg a sajátja helyett. Saját kezűleg nem úgy sikerült a kijelzőcsere, mint vártam, így a művelet folyománya egy működő, de mégis használhatatlan készülék lett. Másnap az egyik fórumtárstól vettem egy Note4-et, mert én ilyen idióta hősszerelmes fajta vagyok, nem akartam Páromat ilyen helyzetben hagyni (bár a két eredeti telefonja meg van még azóta is). A Note2-n kicseréltem újra a kijelzőt tegnap, de elcsellóztam a beszédhangszórót, kuka lett. Rendeltem másikat, majd egyszer működőképes lesz az is. Szóval én már rég feltettem a G4-et hardverapróra (most nincs fent érdeklődés hiánya és anyagi megfontolás végett), már rég viszket a tenyerem, hogy ilyen telóra cseréljem, így nyugodt szívvel vettem meg Neki, hiszen saját magam végett már 80x lecsekkoltam, hogy ez egy nagyon jó telefon.
-
Upo
addikt
válasz kelly416 #614 üzenetére
Hát ilyen ez a szakma...
Gondoltad veszel neki valami olcsó vackot hogy befogd a száját, aztán most meg aláz vele... Lehet jobban jártál volna ha a tiéd átpasszolod és magadnak veszel újat.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kelly416
veterán
válasz Graphics #607 üzenetére
Nagyon jól bírja. A z1c-m újkorában sem volt fasorban sem ehhez képest, meg a Moto G-m, és azoknál jobb akkus telefonjaim meg egyáltalán nem voltak. Mondjuk Párom is "csak" messengerre, viberre, netezésre, telefonálásra és valami "csillogós gyöngyöket tologatós, hármat egy sorban eltüntetős" játékkal játszik. De igazából reggel 4-től este 22-ig van 18 óra, ebből ötöt telefonnal tölt úgy, hogy az enyém 3 alatt lemerülne, tehát nem is velem beszélget... jobb ezekbe bele sem gondolni.
Obyboy:
Amikor droidra áttértem, sehol nem volt ilyen, akkor megszerkesztettem magamnak egy-két hangot eleve ilyenre, azóta is használatban vannak. Parasztos megoldás, de ezt semmilyen szoftverhiba nem fogja üvöltve elkezdeni.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Zsozsoka 74 #611 üzenetére
Emelkedő csengőhang = halkan kezdi a csengetést a telefon és idővel egyre hangosabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Zsozsoka 74 #609 üzenetére
Attól még nem lesz emelkedő a telefon csengőhangja csörgés közben
@Obyboy: DEV-ben volt benne, a Stabilba még nem került át ez a funckió
[ Szerkesztve ]
-
Zsozsoka 74
senior tag
-
Obyboy
addikt
Családba érkezett egy ebből a készülékből. Ez az első Xiaomi a családban és a MIUI felülettel is most ismerkedem. Első alap dolognál viszont elakadtam. A csengés hangerejét hol tudom emelkedőre állítani???
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
-
kelly416
veterán
Nekem az, csak a MT-es procival szereltnek nem találtam a topikját.
Duliee:
Nagyon szépen köszönöm.Mindenkinek: Ezt zárjuk le, nem kívánom folytatni és off-olni a topikot a hülyeségeimmel.
Párom tegnap mondja: "Képzeld, reggel 4-től mostanáig (este 22:10 körül volt) 57%-ra merült a telefonom." És kajánul vigyorog. Na, gyorsan meg is lestem az akku-statot, 5h23min kijelzőidő. Tudja, hogy bosszant vele de még rá tesz egy lapáttal: "Neked mennyi szokott lenni?" Nem egy büszkeség, hogy a G4 3h SOT-tal 15-20% között vergődik nap végére. Állat, hogy mit bír ez a telefon akkuval.
-
DrKapocs
őstag
válasz Zsozsoka 74 #603 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a megoldást, mert google keyboard kivételével mindig szembesülni fogsz vele:
http://en.miui.com/thread-115560-1-1.htmlNem nagy mutatvány, pár perc és soha többé nincs gondod vele.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Tudtok alternatívát kínálni mert valamiért a swiftkey megőrül amikor angolul írok akkor pár sor után aláhúzza a szót amit írni szeretnék és nem tudok írni vele egy mondatot sem. Tudtok ajánlani valami jó hasonló appot?
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Oldman2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest