- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Tavaszi szél Slimet áraszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz attiati #1500 üzenetére
Igen.
Ami MTKs procival van az alapból nem b20 képes, illetve a 4X-ek sem tudják.Globál, vagy International Note 4 kell Neked. De +- minden esetben érdemes a boltban tájékozódni, ha nem egyértelmű a specifikáció. Meg hát amennyiben még elérhető, mert lassan kifutó típus
-
helixP
nagyúr
válasz attiati #1498 üzenetére
Xiaominál nem is az Android verzió fontos, hanem a Miui-verzioja. Sok dolgot implementálnak az aktuális androidnl főverzióból.
Vállalni nem vállal, de általában 2-t szoktak kitolni. Aszem 7-es droidon vannak most, MIUI 9-cel.
Ha duál SIM-mel használnád és elférsz 32-n, akkor nem nagyon kell a 4/64. Persze több RAM mindig jobb 😃[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz gabesz1904 #1457 üzenetére
Hagyhatod a sima MIUI rendszert, csak rootolnod kell a telefont.
Esetleg ezt még megpróbálhatod. -
helixP
nagyúr
válasz gabesz1904 #1455 üzenetére
Röviden: play-ben nem fogod megtalálni.
Root => Camera api2 engedélyezése => Gcam .apk-ból telepítése.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Vjankovics82 #1437 üzenetére
Kvázi ugyanaz az élmény.
Van a családban 4x, kisebb a kijelző, nincs háttérvilágítás a gombokon, csak fehér a led.
A kisebb akksit nem érzed meg a kisebb kijelző miatt, a proci meg nagyjából ugyanazt az élményt adja átlagos felhasználás alatt, 3D játékokra egyik sem való.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz wertigo1984 #1323 üzenetére
Mért, milyen gyorsan merül?
Melyik billentyűzetet használod?[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz mogyorosi55 #1151 üzenetére
Másik topicban dögivel.
-
helixP
nagyúr
válasz joefasalasso #1133 üzenetére
Snapdragonos Note 4-et.
-
-
helixP
nagyúr
"Mas nincs rajta" Se értesítő led, se közelségérzékelő? Akkor nem ilyen telefonod van.
Amit nem létező plusz kamerának gondolsz az a közelség érzékelő. És azért van kihasítva a fóliából, annak a működéséhez ugye ez elengedhetetlen.
Note 4X-hez valót rendelj, a többi szerencse kérdése, hogy mennyire jön el a szélétől, mennyire lesz szivárványos a közepe.[ Szerkesztve ]
-
-
helixP
nagyúr
Egyetértek, nekem is kinyílt a bicska a zsebemben, amikor olvastam. Ennél már csak az olyan fórumozó jobb, aki "megjött a termék, de nem igazolom vissza és refundot kérek, de ügyes vagyok"-dolgokat hirdeti...
T.I.: NEM, nem ilyen esetekre találták ki. HIBÁS termékekre találták ki. Nagyon el vagy tévedve, szerintem szándékosan.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Ez lehet jó a felsoroltak közül, vagy esetleg van egy másik verziója, talán simább a háta.
-
helixP
nagyúr
Hogyne ismernénk! A kereső használatéval meg is spóroltál volna egy kommentet.
-
helixP
nagyúr
válasz Celtic86 #843 üzenetére
Ez inkább Google Play-beállítás lesz, sem mint MIUI . Google Play / Beállítások / Alkalmazások frissítése / Csak WiFi-n.
A másik kérdésre pedig jól tudod, nem szabad hirdetni fórumban, csak itt.
És szólj, ha eladtad a Tiédet, mert nekem is van Note-ra való tokom[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz bollokcs80 #833 üzenetére
Root igen, és aszem, hogy csak a 6-os droidig jó.
-
helixP
nagyúr
válasz Turbobacsi #830 üzenetére
Én is azt várom most épp, már 4 hete jön
-
helixP
nagyúr
Párhuzamosan topicot hasnzálni nem szép dolog, de annyiszor előjön a kérdés, hogy ide is berakom.
Vékony tokok: 1,2.
Közepes tokok: 1,2.
'Azellennemvéd'-tokok: 1,2, 3.Disclaimer: a Xiaomi idióta jelölés-rendszere miatt minding nézd meg, hogy 4X-alatt a Snapis 4X-et adják-e, nem pedig a kínai 4X-nek nevezett készüléket, amin más kivágások vannak.
[ Módosította: Qru ]
-
helixP
nagyúr
válasz Peaceliker #800 üzenetére
Jó tokot rendeltél 4x-hez való tok, üveg, fólia kell a sima b20-as Note-hoz.
A Xiaomi számozást meg Upo fejtegeti pont Feltetted pár Hsz-szel -
helixP
nagyúr
válasz Peaceliker #786 üzenetére
Még egyszerű játékokra is elég Snapi. Aszfalt 3458 és Real Racing 12385-re nem elég, nem, hog FB-re böngetésre
-
helixP
nagyúr
válasz Peaceliker #783 üzenetére
Ha SOT fontos, akkor Snapis. De a teljesítmény-beli különbség is csak nagy 3D igényű játékokban jön ki.
-
helixP
nagyúr
válasz Zsozsoka 74 #776 üzenetére
Én nem tudok róla, hogy lehetne. De nem vagyok nagy MIUI guru.
-
helixP
nagyúr
válasz dragon1993 #774 üzenetére
Nem minden Snapis B20-as
Vannak appok, amik megmondják. Snapira kell hozzájuk a Root, mondjuk. -
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz bollokcs80 #753 üzenetére
Szerintem nem lehet, téma váltásokkal sem, nem tudom, hogy MIUI-ra való Xposed-del lehet-e valamit tenni (a szervizkódok meg nem erre valók). Ez volt az egyik ok, amiért elhagytam a MIUI-t.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Ressurection Romra MiFlash-selnék Dev romot, MiFlash-ben "can not found file"-üzenettel nem flash-sel. Mi a hiba vajon?
-
helixP
nagyúr
válasz bollokcs80 #723 üzenetére
Egyszerű Launcher cserével minden lehetséges (Nova).
-
helixP
nagyúr
válasz dragon1993 #708 üzenetére
A "kategória" mint besorolás szerintem csak a kiadás idején értelmezhető csak. Ami 3 éve a felső kategória kizárólagossága volt, az már megvan a közép kategóriában is. Ebben az esetben pl. ujjlenyomat olvasó, de ilyen lesz szerintem két éven belül a dual kamera rendszer.
Tehát 3 év után már közép kategóriás a 6-os szifon, nincs visszalépés, inkább oldalra.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz dragon1993 #706 üzenetére
Kijelzőméret/felbontás/dual sim/bővíthetőség/android? Így első körben.
Azért a hat egy 3 éves telefon, kamerán kívül (ha egyáltalán) nem marad el tőle a Redmi.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz bogdanypeter #634 üzenetére
Nincs 5,5 -ös 4X.
A Note család 5,5-ös, és ebből van egy Note 4X nevű, meg egy Note 4. De szerintem inkább hagyjuk, nem releváns ez Neked.A lényeg Xiaomi Redmi Note 4X-re való hozzávalókat keress.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz bogdanypeter #632 üzenetére
Azt értem, hogy nem szeretnél kötekedni, szeretnék is segíteni, de én sem értem Te mit nem érteszt
3 telefonról kezdtünk most beszélni
Redmi 4x. 5''
Redmi Note 4 (MTK) 5,5''
Redmi Note 4x 5,5''Az 5,5-ös telefonra nem ajánlottam 5''-ös fóliát, ha megnézed a linkeket. Fontos, hogy a Note 4"X"-es verziót vedd, mert a sima Note 4 (MTK)-s fólia/tok nem lesz rá jó.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz bogdanypeter #630 üzenetére
Nyílván Note 4X... Bocs, hogy az üveg esetében kihagytam a Note szoritottam, aszittem egyértelmű az előző sorból, meg a topic témájából is.. A lényeg a az 'X'-szen van. Nem sima Note 4.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz bogdanypeter #627 üzenetére
Redmi Note 4X- szóra keress és végtelen számú találatok jönnek.
Pl. 1, 2, 3.Dettó az üveggel, 4X és balra legyen a "led lyuk".
Pl.: 1, 2.******: Neked is az előző forrást ajánlom. Hai tthon akarsz venni akkor négy-ötszörös áron itt van.
StLui: Nálam a Peel Smart Remote szépen megy.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Zsozsoka 74 #611 üzenetére
Emelkedő csengőhang = halkan kezdi a csengetést a telefon és idővel egyre hangosabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz bokarcsi71 #562 üzenetére
Kapacitív gombokhoz tudsz állítani lezáró funkciót is.
-
helixP
nagyúr
Nekem kemény van ebből a fajtából, de van valamennyire puha is. Karika nincs a sajátomon, mire gondolsz pontosan (link?)?
B2man2: Bírja rendesen, egy 4-5 évvel ez előtti GG szintjén van, nem annyira karcálló, mint egy teló kijelző, de én még nem karcoltam és nem törtem egyet sem.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz dragon1993 #405 üzenetére
Ja csak valakinek kell a dual SIM de a nagy tárhely nem.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Semennyire nem változnak a színek, vagy a fényerősség, én nem is értettem a MA!-s fiúkat a tesztben, hogy mért írták ezt.
GPS teljesen jó, végigvezettem vele a hétvégén 6 órát, probléma mentes volt Waze-zel, és Here-rel is. Egyetlen egyszer volt, hogy nem a pontos pozit mutatta, hanem a 10m-es körülbelülit, de ez 15 másodperc alatt megszűnt, és addig is navigált. -
helixP
nagyúr
Nem kéne ezt inkább a külföldi rendelés topicban folytatni? Nincs az a világos szürke szín, amennyire Off-ban vagytok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Apple notebookok
- Nyaralás topik
- Vissza a PC Masterrace-re
- World of Tanks - MMO
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Autós topik
- További aktív témák...