- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvaspet
tag
Nálam úgy volt hogy fent volt a 7.1 China Alpha rom, ez letolta a korábban fent levő twrp-t és lett egy kínai nyelvű gyári recoverym. Erre tettem fel újra a twrp-t, ami nekem is jelszót kért, de tovább engedett majd wipe-olni akartam az egészet, de ekkor kiírta hogy nincs rendes hozzáférése ezért csak simán rátelepíteni tudtam a 8.1 Globál Béta romot a kínaira, bootolás után megmaradt minden programom es beállításom.
A biztonság kedvéért csináltam egy visszaállítást már a 8.1-el, de enélkül is stabil volt. És nálam nincs gond ha esetleg full wipe kell, korábban is romolgattam a telót, minden mentek felhőbe, gyorsan visszaállítok.
-
szilvaspet
tag
válasz
kazsmerlaca #5579 üzenetére
Masik Premium rom:
-
szilvaspet
tag
válasz
Darko_addict #4295 üzenetére
Tárcsázó alkalmazás/jobb felső sarokban beállítások menü/Beállítások/Telefonos fiókok/simet kiválasztod/GSM hívásbeállítások/További beállítások/Hívóazonosító/Szám megjelenítése
-
szilvaspet
tag
válasz
Galexdp7 #3547 üzenetére
Abszolút egyetértek, fólia nélkül használom ), csak tokban a telefont 2 hónapja (nem irodában). Vigyázok a kijelzőre, eddig semmi komolyabb karc nincs, de ha lenne akkor sem esnék kétségbe, főleg hogy aránylag olcsó eszköz csupán. Az üvegfólia piszkosul tud zsírosodni, szedi az ujjnyomokat (lehet hogy a drágábbak nem), ellentétben a csupasz kijelzővel. A tapintása is jobb a képernyőnek.
Az a gyári fólia meg egyenesen vicc.
Jót tudok mosolyogni, amikor valaki hetekig nem használja a telefonját, mert pl. várja a Kínából rendelt kiegészítőket. De nem vagyunk egyformák.. -
szilvaspet
tag
válasz
razor0212 #2866 üzenetére
Kb 1 hónapja jelent meg a global dev rom , amit azért tettünk fel többen, hogy plusz 15 nap (egyeseknél kevesebb) elteltével nyithassuk a bootloadert és mehessen fel az EU Dev , amiben benne van az arcfeloldás vagy más egyéb rom.
Szerintem a global devben még nincs benne, de ez lehet hogy hamarosan változik.. -
szilvaspet
tag
válasz
kazsmerlaca #2378 üzenetére
Tedd fel az EU Dev. Romot. Amellett hogy kevesebb memóriát eszik a rendszer, az arcfeloldás is igen jól működik.
Ja és még egy pont a gesztusvezérlésnek.
Teljesen átálltam rá és nem hiányoznak a gombok, max. az azokhoz társítható hosszú nyomásos funkciók. -
szilvaspet
tag
válasz
Masztiff1988 #2330 üzenetére
Eu. Dev. Romban biztosan benne van, ezért is vártam hogy unlockolhassam..
-
szilvaspet
tag
válasz
janakbacsi #1276 üzenetére
Nálam a fiók összekapcsolásakor (Fejl. beállítások/Mi Unlock állapota) a telefon 72 órás várakozási időt irt ki, a Mi Unlock pedig 360-at, ahogy Neked. Én azért bízom az első opcióban..
-
szilvaspet
tag
válasz
Darko_addict #1267 üzenetére
Miután a Rendszerfrissítés menüből telepited a telefonra letöltött dev. Romot, a fejlesztői beállítások alatt hozzá tudod adni a mi fiókodhoz a készüléked, majd 72 óra után unlockolhatod a telót a Mi Unlock Toollal. Ezután rootolható a készüléket.
-
szilvaspet
tag
válasz
janakbacsi #1186 üzenetére
Itt fog leghamarabb megjelenni szerintem, én itt nézegetem:
link -
szilvaspet
tag
válasz
asanotadanob #892 üzenetére
A Note 4 - nél benne van a Google Face Unlock funkció az EU dev-ben és teljesen jól működik..
Ebből gondolom hogy ez is tudja majd... -
szilvaspet
tag
Sziasztok!
Ha valaki nyitotta már a bootloadert a rootoláshoz, annak megköszönném ha segítene benne..
Már nagyon rátenném A MIUI EU dev (9.3) romot, főleg az "arcfeloldás" miatt... -
szilvaspet
tag
Ezen a videón elég szépen látszik mennyire kék a kék..
link
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Megújult a PROHARDVER!
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox One
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest