- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fido1983
csendes tag
Sziasztok! Az arcfelismerés csak Hongkong régiónál elérhető? Ha igen van valami hátrányom ha átállítom?
-
-
fido1983
csendes tag
Sziasztok!
Van rá mód hogy a hangerőszabályzó újra a csengetési hangerőt és ne a multimédia hangerőt szabályozza?
-
fido1983
csendes tag
válasz
Blamazs #6611 üzenetére
Érdemes elolvasni ezt a cikket a MIUI 10-ről. Egy kis részlet:
"A frissítéseket jobbára OTA, az az automatikusan kapjuk, ám nem mindenki elsőnek. Vannak olyan szerencsések, akinek a rendszer felajánlja a frissítés lehetőségét, de csak egyszer. Ha akkor nem él a lehetőséggel, akkor meg kell várni a nagy hullámot, hogy megkapja a legújabb MIUI verziót. Miért van ez? Ez is csak egy teszt. Véletlenszerűen kiadják az új rendszert és a felhasználók visszajelzése alapján döntik el, hogy mehet e pár millió készülékre."
[link] -
fido1983
csendes tag
válasz
CsabaSteel #6431 üzenetére
-
fido1983
csendes tag
Helló!
Tapasztalátok hogy az utolsó frissítés óta több memóriát használ a rendszer azonos használat mellett? Fél év alatt még nem nagyon láttam hogy 70% felett pörögne, most pedig ha ránézek a gyorsító tárra rendszeresen fölé megy... -
fido1983
csendes tag
Sziasztok. Ma másodszor fordult elő hogy lefagyott a képernyő és nem lehet lapozni.A funkció gombok működnek és a nyitott appokba be lehet lépni de nem tudok lapozni a fő oldalakon és új appot nyitni. Újraindítás után megszűnik a tünet. Az asszony Redmi 5-én is előfordult. Ti találkoztatok már ezzel?
-
fido1983
csendes tag
válasz
#73029888 #4348 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges hetente ez a vita, hogy melyik mobil kamerája mire képes. Az a kérdés hogy mit akarsz a képeiddel. Amíg a Facebookra vagy más közösségi oldalra mennek addig mindegy. Aki meg minőségi fotózást szeretne az ne a telefonokban keresse. Algoritmus soha nem fog úgy "bokeh" hatást kreálni vagy mélységélességet adni mint egy lencserendszer. Akinek volt már DSLR vagy MILC a kezében, normális szenzormérettel és egy jó, fényerős lencsével az tudja, hogy egy ma már használtan 50-60e körül kapható KIT telibeveri az összes mobil kameráját.
-
fido1983
csendes tag
Sziasztok!
A linkelt kijelzővédőt ne rendelje senki! Nem stimmel a méret!Kb 3-4mm eltérés van!Semmit sem ér!Én rászaladtam!
[link] -
fido1983
csendes tag
Sziasztok!
Akinek már a kezében van a készülék, tapasztalta hogy a kamera feletti/környéki részen ha megkopoktatja a készülékházat, rezgő/zizegő hang hallatszik?
-
fido1983
csendes tag
válasz
counterbill #501 üzenetére
Sziasztok!
Én itt rendeltem egy Redmi 5-ös 2/16-os és egy 5 Plus 4/64 modellt.Mindkettő Global Verzió és a megbeszéltek szerint érkezett 2 nap múlva.Az árak szerintem korrektek : http://mxstore.hu/12/xiaomi-82/mobiltelefon
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest