Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsko72
tag
Nekem a régi telómon működött Viberen, email írásnál stb. Volt egy kis mikrofon gomb a bilentyűzeten és teljesen jó volt.
Ezen meg bármit állítok sehogy nem jön elő. Vezetés közben pl elég jól jön, hogy pofázva is lehet írni. -
ricsko72
tag
Sziasztok!
Teljesen gyári Redmi 4X-en, 7.1.2 MIUI 9.5.10.0 NAMMFD hiányolom a billentyűzetről a kis mikrofon gombot. Hol tudom bekapcsolni? A hangalpú gépelést és a különböző beviteli módokat oda-vissza átnéztem, de nem találom. A "Hangbviteli gomb" be van kapcsolva.
Illetve még egy. Az Offline beszédfelismerés szótáránál miért nincs opció magyar nyelvű szótárhoz?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító teszt
Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest