- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
carr
őstag
válasz
lood55 #31149 üzenetére
Asszem ezen recoveryben sikerült még dalvik cache-t törölni, azóta nálam jól működik, de az legalább 3 éve volt.
így nem 100%, de remélem ez lesz:
https://www.quora.com/How-do-I-wipe-the-cache-partition-in-MIUI-11
edit: na, itt le is írtad miért nem kell olyanoknak mint mi apple termék.nem kötözködöm, de párom ipad-je olyan mértékben zárt, hogy bt akartam küldeni az eszközére mp3-at meg se nyikkant. talán csatlakozni tudott hozzá a droid. emailből letöltött mp3? felejtsd el, hogy megnyitja.
kb 1.5 órát szórakoztam vele, megátkoztam az egészet a g.cibe, másnap szólt asszony, hogy berepedt a kijelző üvege.
mondtam neki, kap karácsonyra egy penge android tabletet. (kap firefoxot, adblockerrel, megy a youtube lekvár nélkül yeee)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest