- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Én is most gondolkodtam egy iPad 9-en, mert viszonylag jó árban van, de nem. Katasztrófa ilyen szempontból az a rendszer. De a funclub viszont agyon hipeolja, mert ami nekik nem kell az egyáltalán nem is kell. Mi Pad 5 ami állítólag jó androidban. Milyet vennél asszonynak?
-
lood55
tag
Nem tudom mi az a recovery, és nem szívesen csinálnék "valamit", mint "wiping the cache partition", amiről nem tudom, hogy mit csinál.
Google szerint: "This procedure clears temporary files from your phone's operating system and cleans up any residual files from apps you have uninstalled, to help your phone run smoothly."Egy sima alapértékekre állítás/reinstall nem ugyanezt csinálja?
Illetve a kérdés, hogy mi a probléma, amire ez a megoldás. Én csak egy tünetet írtam, te pedig egyből egy megoldást. A köztes lépés/tudás hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest