- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Bármelyik nem gyári kamera alkalmazás
Sok téma van róla fent a MIUI fórumon.
Footej Camera-t vettem meg és azt írták a fejlesztők, hogy ez nem az alkalmazás hibája, mert ott kikapcsoltam a hangokat: "Thanks for your feedback. Unfortunately in some models that produced for countries that have strong restrictions about privacy, vendors don't allow camera apps to disable sounds."
Ezek után rákerestem a problémára MIUI fórumokon és nagyon sok embernél van ugyanez WhatsApp-nál is példázl. Megoldás: ki kell törölni a camera_click.ogg-ot a rendszerfájlok közül
(#6606) aelod: Ez egyáltalán nem off. Jó tudni, hogy a telefon szoftvere nem engedi egyes alkalmazások hangjának lenémítását. Ilyenről még sosem hallottam és über bénaság, ezt Te is beismerheted.
-
orso0355
őstag
Igen, csak ahhoz az kell, hogy ne éjszaka érjek haza mindennap, és ne reggel korán menjek el dolgozni.
Más: ti mit gondoltok arról, ha mindig be van dugva a töltő a konnektorba? Van, aki szerint tökmindegy, van, aki szerint ezt nem kéne... van erre valami általános okosságotok?
-
vince
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest