Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gzoll
aktív tag
Igen ár értékben a Xiaomi tényleg mindig ott van a topban, de hogy mennyire bugos, reklámos, spames a rendszerük... Nekem utoljára a Redmi Note 8 PRO volt kezesbárány, de a Redmi 13 Pro 5G az már egy rémálom volt, szemfájdítós kijelzővel, kitörölhetetlen spam appokkal, végtelen reklámokkal, random összeomlásokkal. Tiszta Windows 95 feeling volt, hogy naponta proper módon újra kellett indítani mert megbolondult. Onnan váltottam Samsungra, egy álom volt csak a flipnek az akkuja nem az egész napos használatra lett tervezve, onnan meg váltottam Moto Edge 50 NEO-ra és azóta teljesen nyugodt az okostelefon használati rendszer. Nincsenek reklámok, spam appok, fluid, megbízható, működik, nem kell újraindítgatni, a moto launcher is teljesen használható, jól testreszabható. Persze papíron a Xiaomi többet ígér hardware-ben, de az nem ér semmit ha az oprendszer egy tákolmány :-( pedig régen tényleg évekig megvolt a Redmi Note 8 és imádtam
-
mhydas99
senior tag
280 ezerert jo vetel lenne, de inkabb Qualcomm 8s Gen 4-gyel es valoban jo kamerakkal dontene a piacot, hajlitott kijelzo nelkul.
-
-
atosan
veterán
Ok, 700euró? Az kb 280 ezer. Annyiért inkább Xiaomi 15 T pro, "picit" erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- További aktív témák...
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest