Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Igen ár értékben a Xiaomi tényleg mindig ott van a topban, de hogy mennyire bugos, reklámos, spames a rendszerük... Nekem utoljára a Redmi Note 8 PRO volt kezesbárány, de a Redmi 13 Pro 5G az már egy rémálom volt, szemfájdítós kijelzővel, kitörölhetetlen spam appokkal, végtelen reklámokkal, random összeomlásokkal. Tiszta Windows 95 feeling volt, hogy naponta proper módon újra kellett indítani mert megbolondult. Onnan váltottam Samsungra, egy álom volt csak a flipnek az akkuja nem az egész napos használatra lett tervezve, onnan meg váltottam Moto Edge 50 NEO-ra és azóta teljesen nyugodt az okostelefon használati rendszer. Nincsenek reklámok, spam appok, fluid, megbízható, működik, nem kell újraindítgatni, a moto launcher is teljesen használható, jól testreszabható. Persze papíron a Xiaomi többet ígér hardware-ben, de az nem ér semmit ha az oprendszer egy tákolmány :-( pedig régen tényleg évekig megvolt a Redmi Note 8 és imádtam
-
mhydas99
őstag
280 ezerert jo vetel lenne, de inkabb Qualcomm 8s Gen 4-gyel es valoban jo kamerakkal dontene a piacot, hajlitott kijelzo nelkul.
-
atosan
veterán
Ok, 700euró? Az kb 280 ezer. Annyiért inkább Xiaomi 15 T pro, "picit" erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest