Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa2400
csendes tag
Igen érdemes váltani. Én is Thor-rol váltottam bár nem volt betervezve, de miután eltörött a kijelző egy esést követően úgy döntöttem, hogy nem javíttatom meg. Nem rossz a Thor de eddigi tapasztalatom alapján a Redmi 4x sokkal stabilabb üzemelés terén és fényképezés terén is. A Thor néha önállósodott és nem zárta le a kijelzőt beszélgetés közben, ha a fülemhez emeltem..többször előfordult, hogy lettette a hívást ezáltal, valamint a fényképek is változó minőségüek voltak, néha nagyon jó minőségben rögzített máskor képtelen volt fókuszálni pillanatok alatt. Amit hiányolok az a fogása ugynis a bevonat miatt nagyon kellemes volt fogni nem csúszott míg a Redmi bár kissé kompaktabb fogásra mégis sokkal bizonytalanabb kézben fogni a csúszós fémház miatt. Összegezve a Redmi 4x sokkal kiforrottabb készülék benyomását kelti számomra és nem utolsó sorban a piszok jó üzemidő is mellette szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest