-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yellow73_a
tag
Az ékezetes betű után beütöd a következő betűt, és már le is szűrte neked.
Ha csak é-t írok be, van 172 találatom (minden, amiben van e és é betű) a 2031 db névjegyemből. Ha viszont az é után beütök egy v-t is, kilistázza mind a 9 Évát. (és semmi mást, bár szerintem az ev-s neveket is kilistázná, ha lenne)Update, felvettem egy Evelint, egy Genovéva-t, egy Levest és egy Bevitelt a próba kedvéért.
Év-re az Evelint is feldobja, de érdekes, hogy sem a Genovéva, sem a Leves, sem a Bevitel nem jelenik meg, tehát ha két karaktert írunk be, akkor csak olyan neveket listáz ki, amelyikben a két karakter a szó elején van, legyen az akár kereszt-, vagy vezetéknév, vagy csak keresztnévként eltárolt teljes név bármelyik szava.Szóval ékezetes betűk után adjátok be a következő karaktert is, és már meg is lesz, akit kerestél.
Most direkt megnéztem, az LG Spiritem is hasonlóan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest