-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Ha van hozzá affinitásod, akkor meg lehet csinálni. Youtube-n van videó is róla.
Annyit hozzátennék, hogy az ilyen pár ezres utángyártott cuccoktól ne várj sokat. Az üveg gyakorlatilag egy tempered glass, amit ugye fólia helyett veszünk. A gyári minőségéhez a közelébe sem ér. Valamint nincs összeragasztva a kijelzővel, ha közében megnyomod, akkor érezni, ha pedig rossz helyen nyomod meg erősebben akkor el is reped.
Nekem a keret szarul volt kiöntve, ezért nem bírtam visszarakni a hátlapot. Szikével kellett kivágnom azt a kis részt, ami kitartotta.
Volt egy hosszabb írásom is, amikor cseréltem. Keresd meg ha van rá időd.Én azt mondom, hogy az ilyen 30-50 ezres telefonok esetében, ha eltörik akkor vagy használom úgy vagy másik telefont veszek. Max GPS-nek még jó utána is.
szerk: ja és a digitizer is szokott furcsa dolgokat művelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest